2/2017 30.1.2017

Tässä kirjeessä:

  • Neljä elementtiä - maa, vesi, ilma, tuli
  • Sukeltajavakuutuksen ehdoissa parannuksia
  • Mikä sinua kiinnostaa? Tule mukaan!
  • Sukellus näkymään Suomi 100 -vuonna

Neljä elementtiä -elokuvan erikoisnäytös

Marko Röhrin elokuva Neljä elementtiä - maa, vesi, ilma, tuli sai ensi-iltansa tammikuussa DocPoint-elokuvafestivaaleilla. 14.3. järjestetään Helsingissä elokuvateatteri Tennispalatsissa erikoisnäytös, johon sukeltajat ovat tervetulleita. Elokuvan tekijät ovat paikalla kysymyksiä ja keskustelua varten.

Elokuvassa lähikuvaan tulee neljä poikkeuksellista ihmistä: vapaasukeltaja Johanna Nordblad, itävaltalainen geologi ja luolaharrastaja Georg Zagler, espanjalainen katastrofialueiden palo- ja pelastusmies ja itävaltalainen basehyppääjjä ja varjoliitäjä Philipp Halla.

Sukeltajaliitto ry on tapahtuman yhteistyökumppani. Lisätietoa päivitetään, seuraa sukeltaja.fi Tapahtumakalenteria ja sosiaalista mediaa.


Sukeltajavakuutuksen ehdoissa parannuksia

Onhan vakuutusturvasi ajan tasalla tänäkin vuonna? Useimmat tavalliset tapaturmavakuutukset eivät korvaa esim. sukeltajataudin painekammiohoitoa. 

Sukeltajaliiton tarjoaman Pohjolan sukeltajavakuutuksen ehtoja on parannettu tämän vuoden alusta lähtien. Ulkomailla sukeltajantautiin liittyviä hoitoja korvataan 30 000 euroon asti entisen 15 000 euron sijasta. Lisäksi vakuutuksen yläikäraja on poistunut. 

Vakuutuksen vuodelle 2017 voi ostaa sukeltaja.fi-sivuilta. Jos sinulla on ollut Pohjolan sukeltajavakuutus tai kilpailulisenssi viime vuonna, olet saanut joulukuussa laskun vuoden 2017 vakuutuksesta sähköpostitse.

Lue vakuutuksen sisältö


Mikä sinua kiinnostaa? Tule mukaan!

Sukeltajaliiton toimintaa tehdään vapaaehtoistyönä, aktiivisten ja asiantuntevien harrastajien voimin. Sukelluksen eri osa-alueiden piiristä löytyy monenlaisia tehtäviä, voit esimerkiksi

  • osallistua tapahtuman järjestämiseen (luennon pitäminen, info-tiskillä työskentely, kuljetuspalvelu, tila- ja hotelli varausten hoitaminen, kilpailijoiden avustaminen kisapaikalla, logon/kisapaidan suunnittelu, leirikeittiössä työskentely, turvasukeltajana tai lajin esittelijänä toimiminen, tapahtuman rakentaminen/purkaminen, messuilla lajin esittely jne.)
  • toimittaa juttuja/kuvia Sukeltaja-lehteen, www.sukeltaja.fi-sivustolle tai Liiton sosiaalisen media kanaville
  • tarjota osaamistasi jonkun projektin käyttöön (asiantuntijana toimiminen, e-oppimisympäristön moderointi ja sisältöjen tuottaminen, dokumenttien kirjoittaminen/ediotinti, grafiikan ja videoiden luominen, valokuvaaminen jne.)
  • toimia liittokouluttajana, valiokunnissa ja hallituksessa

Ota yhteyttä tällä lomakkeella ja kerro, millaisissa asioissa haluaisit tehdä vapaaehtoistyötä!


Sukellus näkymään Suomi 100 -vuonna

Suomessa järjestetään vuosittain erilaisia teemapäiviä, joissa seurojen kannattaa olla mukana tuomassa sukellusta esille.

Luonnonpäivät kehottavat menemään luontoon ja nauttimaan siitä eri tavoin. Vuonna 2017 on neljä luonnonpäivää, joihin seurat voivat ilmoittaa oman tapahtumansa, kuten vaikkapa intron tai lajiesittelyn. Ensi lauantaina 4.2. päivän teemana on Sukella talveen. Onko teillä seurassa silloin jotakin talvisukellustapahtumaa, jonka voisi ilmoittaa tapahtumapäivän sivuille?

Unelmien liikuntapäivä 10.5. on kaikenlaisen liikuntapäivän pop up -päivä. Mitä liikuntaunelmia teidän seurallanne olisi tarjota yleisölle?

Suomi 100 -juhlavuotta voi juhlistaa myös sukeltamalla. Miten teidän seuranne toiminnassa näkyy Suomi 100 -teema?


Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer