3/2017 1.3.2017

Tässä kirjeessä:

  • Neljä elementtiä -elokuvan erikoisnäytös
  • Suomenlinnan hirsiarkkupato 100 vuotta
  • Kevätkokous & Vesikot ry:n vuosijuhla

Neljä elementtiä -elokuvan erikoisnäytös

Marko Röhrin elokuva Neljä elementtiä - maa, vesi, ilma, tuli esitetään 14.3. Helsingissä elokuvateatteri Tennispalatsissa erikoisnäytöksessä, johon sukeltajat ovat tervetulleita. Elokuvan tekijät ovat paikalla kysymyksiä ja keskustelua varten. Sukeltajaliitto ry on tapahtuman yhteistyökumppani.

Elokuvassa lähikuvaan tulee neljä poikkeuksellista ihmistä: vapaasukeltaja Johanna Nordblad, itävaltalainen geologi ja luolaharrastaja Georg Zagler, espanjalainen katastrofialueiden palo- ja pelastusmies Pako Rivas ja itävaltalainen basehyppääjjä ja varjoliitäjä Philipp Halla.

Varaa ryhmälippu seurallesi tai sukellusporukalle 7.3. mennessä hintaan 8,50/hlö. Varaukset marko.rohr@matilarohr.com. 


Suomenlinnan hirsiarkkupato 100 vuotta

Tervetuloa Suomenlinnaan Tykistölahden hirsiarkkupadon 100-vuotisjuhlaan ja viettämään Suomenlinnan komeaan ympäristöön mukavaa talvista ulkoilupäivää.Yleisö voi vapaasti seurata tilaisuutta, joka järjestetään lauantaina 11.3.2017 klo 10-14. Tule kuulemaan lisää tästä monumentaalisesta vedenalaisesta rakennelmasta ja tutustumaan sukellustoimintaan. Paikka on sukellusvene Vesikon välittömässä läheisyydessä.

Yhteistyössä: Sukeltajaliitto, Suomen Meriarkeologinen seura, Sukellusseura H20, Urheilusukeltajat, Museovirasto ja Subzone sekä paikalliset kumppanit Suomenlinnasta.

Lue hirsiarkkupadon tarina 1/2017 Sukeltaja-lehdestä. Lisätietoja tapahtumasta sukeltaja.fi Tapahtumakalenterista.

Kuva: Helsingin kaupunginmuseo


Kevätkokous & Vesikot 50 vuotta

Onhan seuranne edustettuna Sukeltajaliiton kevätkokouksessa 1.4. Kuusankoskella? Ennen virallisia kokousasioita kuullaan ajankohtaisia aiheita mm. e-oppimisesta ja Vapepa-sukellustoiminnasta. Sukelluskouluttaja Ari Vallittu kertoo inhimillisten tekijöiden vaikutuksesta sukellusturvallisuuteen. Vuoden 2016 parhaat palkitaan ja jaossa on myös muutamia Vapepan huomionosoituksia.

Kokouksessa esitellään vuoden 2016 vuosikertomus, tilinpäätös sekä tilintarkastajan ja toiminnantarkastajan lausunto ja päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta. Kokouksessa vahvistetaan vuoden 2018 jäsenmaksut ja Sukeltajaliiton eettiset ohjeet.

Illalla Sukellusseura Vesikot ry juhlii 50-vuotista taivaltaan ja toivottaa kokousvieraat tervetulleiksi juhlaan. Huom! Illalliskorttien varaukset jo 10.3. mennessä!

Lue tarkemmat ohjeet sukeltaja.fi Tapahtumakalenterista.

Tervetuloa Kuusankoskelle!

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer