2/2017 9.3.2017

Tässä kirjeessä:

  • Kevätkokous & Vesikot 50 v.
  • Aluejärjestöillä on hyödyllisiä koulutuksia
  • DAN-kiertue heinäkuussa
  • Nuorisovastaavan kurssi 22.4.

Kevätkokous & Vesikot 50 v.

Tervetuloa Sukeltajaliiton kevätkokoukseen Kuusankoskelle lauantaina 1.4.2017. Tilaisuus järjestetään Ravintola Koskelassa, Koskelankuja 1, 45700 Kuusankoski. Valtakirjojen tarkastus klo 12.15-12.45, kokous alkaa klo 13.

Kokouksessa esitellään vuoden 2016 vuosikertomus, tilinpäätös sekä tilintarkastajan ja toiminnantarkastajan lausunto ja päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta. Kokouksessa vahvistetaan vuoden 2018 jäsenmaksut ja Sukeltajaliiton eettiset ohjeet.

Ennen virallisia kokousasioita kuullaan ajankohtaisia aiheita mm. e-oppimisesta ja Vapepa-sukellustoiminnasta. Sukelluskouluttaja Ari Vallittu kertoo inhimillisten tekijöiden vaikutuksesta sukellusturvallisuuteen. Vuoden 2016 parhaat palkitaan, ja jaossa on myös muutamia Vapepan huomionosoituksia.

Illalla juhlitaan Sukellusseura Vesikot ry:n 50-vuotispäivää, ja kokousvieraat ovat tervetulleita juhlaan. HUOM! Varaa illalliskortti 10.3. mennessä. Lisätiedot Tapahtumakalenterissa.


Valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen 1. tason Superviikonloppu

Maalis-huhtikuun vaihteessa järjestetään VOK (valmentaja- ja ohjaajakoulutus) Superviikonloppu 31.3.-1.4.2017 eri puolilla Suomea. Lasten ja nuorten valmentajat paneutuvat koulutuksessa lasten herkkyyskausien huomiointiin, taidon harjoitteluun, tunne- ja vuorovaikutustaitoihin sekä valmennuksen eettisiin asioihin. Nuorten ja aikuisten harrasteliikunnan ohjaajat saavat vinkkejä ohjaustuokioihin ja paneutuvat aikuisten arkiliikuntaan.

Koulutus on tarkoitettu aloitteleville ohjaajille ja valmentajille lajista riippumatta. Osallistua voi kaikkiin Superviikonloppuihin tai vaikkapa vaan yksittäiseen teemakoulutukseen esim. Taitoharjoittelu.

HUOM! Muista myös muut aluejärjestöjen koulutukset seuroille esim. Hyvä seuran halllinto, Hyvän seuran viestintä, Hyvän seuran verotus yms.


DAN Road Trip -kiertue heinäkuussa

DAN suunnittelee kiertuetta Suomeen heinäkuun alussa ja toivoo pääsevänsä vierailemaan seurojen leireillä tai muissa isommissa sukellustapahtumissa. Onko seurallanne tapahtuma, johon DANin edustajat voisivat tulla vierailemaan? Ota pikaisesti yhteyttä anne.raisanen-sokolowski@sukeltaja.fi.


Tarvitseeko seuranne nuorisovastaavan?

Nuorisovaliokunta järjestää Nuorisovastaavan kurssin Tampereella 22.-23.4. Kaksi tehokasta päivää tärkeää asiaa: mitä nuorisovastaava tekee seuroissa. Käytännön toiminnan suunnittelu, hallitustyöskentely ja viralliset dokumentit (toimintasuunnitelma, budjetti ja toimintakertomus), ohjaajaporukan hallinta, snorkkelisukellustaitojen kertausta.

Innostava ilmapiiri, hyvät kouluttajat ja mukavat ohjaajakaverit toisista seuroista tekevät tästä koulutuksesta ikimuistoisen!

Hinta 200 euroa sisältää opetuksen, majoituksen ja ruokailut. Kurssilaisen tulee olla vähintään 17-vuotias. Ilmoittautuminen 22.3. mennessä Tapahtumakalenterissa.

HUOM! Kurssi voidaan toteuttaa myös verkkokurssina, jos kurssilaisten enemmistö sitä toivoo. Edellyttää kurssilaisilta useamman tunnin läsnäoloa ko. viikonlopun aikana nettiyhteyden päässä.

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer