2/2017 7.4.2017

E-oppiminen

Ensimmäiset pilottivaiheen CMAS One Star Diver (P1) -kurssit ovat käynnistyneet Sukeltajaliiton e-oppimisalustalla. Jos teidän seuranne on kiinnostunut pilotoinnista, mukaan mahtuu vielä! Ottakaa yhteys mika.rautiainen@sukeltaja.fi ja ilmoittautukaa mukaan!

Lue lisää


Uudet turvaohjeet

Sukeltajaliiton Snorkkelisukelluksen turvaohje ja Laitesukelluksen turvaohje ovat uudistuneet 1.4.2017. Vapaasukelluksen, sukelluskalastuksen ja vapepa-sukelluksen turvaohjeet sisältävä ohje on säilynyt entisellään.

Turvaohjeet, sukelluksen suunnittelulomakkeet ja muut sukellusturvallisuuteen liittyvät materiaalit voit ladata täältä: www.sukeltaja.fi/materiaalipankki > Turvallinen sukeltaja

Lue lisää


Lähikouluttajakoulutus

Valiokunnalta on kysytty, kannattaako seuran enää järjestää lähikouluttajakurssia, kun kouluttajakoulutusta ollaan kerran uudistamassa. Vastaus on, että ehdottomasti kannattaa!

Lue lisää


Avovesiharjoitukset lähestyvät, EA-valmius kunnossa?

P1-kurssin avovesiharjoitusten järjestämiseen osallistuu yleensä kouluttajien lisäksi myös P3-sukeltajia. Sekä P3-kortin että kouluttajakortin saamisen yhtenä ehtona on voimassaoleva ensiapu- ja hapenantopätevyys. Sama ehto koskee myös kortin uusintaa. Mutta ensiapupätevyys ei ole ikuinen, sen voimassaoloaika on koulutusjärjestöstä riippuen yleensä kaksi tai kolme vuotta.

Lue lisää 


Kiinnostaako turvallisuustyö?

Sukeltajaliiton turvallisuusvaliokunta etsii porukkaansa turvallisuusohjeistuksen tekijöitä. Lisätietoja Liiton tehtäväpankista.

 

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer