2.6.2017

Tässä kirjeessä:

 • Uudet sukeltajat mukaan toimintaan
 • Kaikki kohteet kartalla
 • Tule mukaan EM-kisatunnelmaan!
 • Kamera mukaan kesän sukelluksille

Uudet sukeltajat mukaan toimintaan

Uudet sukeltajat saavat peruskurssin päätökseen kesän kynnyksellä. Harrastuksen jatkumisen kannalta on tärkeää, että heidät otetaan heti alusta lämpimästi mukaan seuran toimintaan ja retkille. Hyvässä porukassa on hauskaa harrastaa!

Mitä voit itse tehdä:

 • pyydä mukaan retkille
 • tarjoudu sukelluspariksi
 • anna apua ja neuvoja tarvittaessa
 • vinkkaa sukelluskohteista
 • neuvo varusteiden hankinnoissa
 • kerro sukeltajia kiinnostavista nettisivustoista/palveluista
 • rohkaise ja anna tukea tarvittaessa

Kaikki kohteet kartalla

Minne sitä lähtisi sukeltamaan? Tutustu Rauma-Repola Diving Clubin sivuilta löytyvään Kohdekarttaan, johon on viety sekä Hylyt.netin että Museoviraston keräämät sukelluskohteet sekä seurojen ja sukeltajien omia kohteita.

Täpästä avautuva infolaatikko kertoo kohteesta, veteenmenopaikoista, mahdollisista rajoitteista jne. Palvelua ylläpidetään vapaaehtoisvoimin, ja sukeltajien ja seurojen tovotaan aktiivisesti ilmoittavan ylläpitäjille omia, tuttuja kohteitaan lisättäväksi karttaan.

 

Tule mukaan kisatunnelmaan!

Helsingissä ratkotaan 26.6.–1.7. uppopallon Euroopan mestaruudet. Tule seuraamaan pelejä ja kannustamaan Suomi voittoon Pirkkolan uimahalliin! Ottelut striimataan pinnan alta valkokankaalle, joten niitä voi seurata helposti katsomosta. Mukana naisten ja miesten joukkueita Espanjasta, Itävallasta, Norjasta, Ruotsista, Saksasta, Tanskasta, Turkista ja Suomesta. Vapaa pääsy.

Aikataulut ja muu kisainfo: www.uppopallo.fi
Seuraa Facebookissa UW-rugby Finland
Seuraa Instagramissa #uwrec2017, #uwrugbyfinland.

Vapaaehtoiseksi?

Jäikö kesätyö saamatta tai onko pari päivää vapaata? Tule vapaaehtoiseksi EM-kisoihin! Kisaorganisaatiolla on monenlaista tehtävää ja auttavia käsiä tarvitaan. Ota yhteyttä hannu.ahonen@sukeltaja.fi.

 

Kamera mukaan kesän sukelluksille

Sukelluskuvauksen Suomen mestaruus ratkotaan jälleen. Kilpailuun osallistuminen on oiva tapa saada palautetta omista kuvista/videoista ja tuoda hienoja vedenalaisia näkymiä esille koko sukeltajayhteisön iloksi. Kilpailu sulkeutuu keskiviikkona 1.11.2017 klo 16. Lue SM-kilpailun säännöt ja tarkemmat ohjeet Tapahtumakalenterista.

Muista myös PM-kisa!

Sukelluskuvauksen Pohjoismaiden mestaruuskisan järjestää tänä vuonna Norja. Kisakutsu on julkaistu Norjan liiton verkkosivuilla.


Sukeltajaliiton toimisto palvelee kesäkuussa ja elokuussa klo 8-15.
Heinäkuussa toimisto on kokonaan suljettuna
lomien ja lomautusten vuoksi. 

Hyvää sukellukesää!

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer