10.10.2017

Tässä kirjeessä:

  • Turvallinen sukeltaja: sovi käsimerkeistä ennen sukellusta

  • Tarinat talteen - huomiota päivänsankareille

  • Osallistu sukelluskuvauksen SM- ja PM-kilpailuihin

  • Omat kuvat esille Liiton Instagram-tilillä

  • Järven tarina ja Metsän tarina -konserttiin etuhintaan


Sovi merkinannoista ennen sukellusta

Miksi Laitesukelluksen turvaohjeessa (2017) osalla käsimerkeistä on enemmän kuin yksi merkitys? Miksi todetaan, että merkityksestä on sovittava ennen sukellusta? Miksi merkkipoijun väristä on sovittava erikseen?

Sukeltajaliitto käyttää CMAS:n käsimerkkejä. Lisäksi mukaan on otettu joitain kansainvälisesti yleisesti käytössä olevia merkkejä, jotka puuttuvat CMAS:n merkeistä. Samoin merkkipoijua koskevat ohjeet tulevat CMAS:lta. Köysimerkit puolestaan ovat suomalaisten viranomaisten käyttämiä ja poikkeavat kansainvälisistä.

Yhä suurempi osa suomalaisista sukeltajista on suorittanut myös muita kuin CMAS-kursseja. Muilla koulutusjärjestöillä on jonkin verran eroja merkinantoja koskevissa ohjeissaan. Samalla merkillä saattaa olla hieman toinen merkitys. Näistä syistä merkinantojen kertaaminen ennen sukellusta on tärkeää, etenkin jos sukelletaan muualla koulutuksen saaneiden kanssa tai ollaan itse sukellusmatkalla oudossa ympäristössä.


Tarinat talteen - huomiota päivänsankareille

Sukeltajaliitolle voi ilmoittaa lomakkeella, mikäli Liiton toivotaan huomioivan merkki-päiväänsä (50 vuotta tai enemmän) viettävää sukelluksen tai seura/liittotoiminnan saralla ansioitunutta sukeltajaa. Haluamme kerätä talteen sukeltajien tarinoita ja sukelluksen historiaa, joten aloitamme artikkelisarjan sukeltaja.fi-sivustolle näistä sukelluksen pitkän linjan tekijöistä. Kaikenlaiset tarinat ansaitsevat tulla kerrotuiksi!


Osallistu sukelluskuvauksen SM- ja PM-kisoihin

Lähetä kuvasi kilpailuihin 1.11. mennessä. Tarkista sarjat, säännöt ja muut tarkemmat ohjeet sukeltaja.fi  tapahtumakalenterista.

 

Omat kuvat esille Liiton Instagram-tilillä

Seuraa Sukeltajaliittoa Instagramissa ja jaa oma kuvasi #sukeltajaliitto, niin saatamme jakaa sen Liiton tilillä.


Järven tarina ja Metsän tarina -konserttiin etuhintaan

Unohtumaton luontoelämys Järven tarina ja Metsän tarina -konsertti Sukeltaja-liiton jäsenille 10 %:n alennuksella

MRP Matila Röhr Production ja Fullsteam Agency tarjoavat Sukeltajaliiton jäsenille 10 prosentin alennuksen Järven tarina ja Metsän tarina -konserttiin lauantaina 11. marraskuuta Espoon Metro Areenalla.

Palkitut suomalaiset luontoelokuvat Järven tarina ja Metsän tarina muuntautuvat valloittavaksi konserttielämykseksi, kun Vantaan viihdeorkesterin sinfoniaorkesteri-kokoonpano, 40-henkinen kuoro sekä solisti Johanna Kurkela tulkitsevat elokuvien musiikkia. Koe Järven tarina ja Metsän tarina -elokuvien vaikuttavimmat hetket ja ennennäkemätöntä materiaalia suurelta valkokankaalta Panu Aaltion kotimaisella elokuva-alan Jussi-palkinnolla sekä kansainvälisellä IFMCA-palkinnolla palkitun musiikin säestyksellä. 

Lippualennus koskee kaikkia lippukategorioita paitsi Show & Dinner -paketteja. Alennuslinkki on vain Sukeltajliiton jäsenille. Osta liput alennuksella tästä linkistä.

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer