Syksy 2017 30.9.2017

Nuorten urheilullinen elämäntapa kasvatuksen tueksi

Sukellustoimintaan kuuluu lasten ja nuorten kannustaminen kohti terveellistä ja urheilullista elämäntapaa. www.fressis.fi-sivulta löydät vinkkejä ja tietoa asiasta. Voit vinkata sivuston nuorille ja keskustella heidän kanssaan myöhemmin siitä, mitä mietteitä sivusto heissä herätti. Muutama nuori on käynyt pyynnöstäni tutustumassa sivuihin. He pitivät sivuja hyvinä ja mm. sivuilla olevia testejä mielenkiintoisina.

- Heli -


Norpparalli Raumalla

Aika: 30.9.-1.10.2017
Paikka: Rauma
Järjestäjä: Rauman Laitesukeltajat

Tapahtuma on kaksipäiväinen. Majoittuminen tapahtuu koululla.
Tapahtumaan ilmoittaudutaan seuroittain ilmoittautumiskaavakkeella, joka löytyy Sukeltajaliiton kotisivujen materiaalipankista. Kaavake lähetetään nuorisopäällikölle heli.halava@sukeltaja.fi. Ilmoittautumiset 20.9. mennessä.

Rallin hinta on 50 e per osallistuja. Hinta on kaikille sama. Tutustu myös rallin peruutusehtoihin. Ralli on SUOMI100-tapahtuma.


Norppaohjaajakurssi

Aika: 24.11.-26.11.2017
Paikka: Riihimäki
Järjestäjä: Sukeltajaliitto ry
Vastuukouluttaja: Tuomo Palevaara
Kurssin hinta: 275 e majoituksella ja ilman majoitusta 200 e

Pääsyvaatimukset: vähintään CMAS ** Snorkel diver S2 -kortti tai muun kansainvälisesti hyväksytyn koulutusjärjestön snorkkelisukelluskortti tai perustason laitesukelluskortti tai vaihtoehtoisesti Snorkkelisukelluskurssin teoriakokeen läpäiseminen ja Norpan Taitoradan suorittaminen hyväksytysti.

Henkilö, joka on suorittanut vähintään uimaopettajan peruskurssin, voidaan myös hyväksyä norppaohjaajakurssille, mikäli hänellä on edellistä kohtaa vastaavat tiedot ja taidot.

Kurssille voi osallistua myös henkilö, joka ei ole Sukeltajaliiton jäsen.

Kurssi antaa tietoa lasten urheilun lähtökohdista, ohjaajan roolista, harjoituskertojen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä taidon opettamisesta ja oppimisesta. Kurssiin kuuluvat myös sukellustaidot sekä uintitekniikat sekä pelit ja leikit vedessä. Kurssi antaa valmiudet toimia seurassasi norppatoiminnan ja norpan taitoradan ohjaajana.

Kurssille mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä enintään 20 osallistujaa. Ennen kurssille tuloa osallistujille lähetetään ennakkotehtävät ja linkkejä materiaaleihin, jotka auttavat ennakkotehtävien teossa ja orientoitumaan kurssin.

Ilmoittaudu kurssille sukeltaja.fi Tapahtumakalenterissa. HUOM. Lue kurssin ilmoittautumis-ja peruutusehdot ennen ilmoittautumista.


 

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer