13.11.2017

Tässä kirjeessä:

  • Seuratuen hakuaika alkaa
  • Koulutusta seuratoiminnan pyörittämiseen
  • Lisää näkyvyyttä seuralle - hyödynnä juhlavuotesi
  • Miten teillä näkyy Sukella Suomessa -teema?
  • Toimisto muuttaa - tilaukset ajoissa!

Seuratuen hakuaika alkaa

Seuratuen hakuaika on tänä vuonna 13.11.-15.12. Tukea voi hakea lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen ja monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Hyvällä hakemuksella on paremmat mahdollisuudet saada tukea, joten siihen kannattaa panostaa. Koulutuspäällikkö mika.rautiainen@sukeltaja.fi ja nuorisopäällikkö heli.halava@sukeltaja.fi neuvovat ja auttavat hakemusprosessissa, ota yhteyttä!


Koulutusta seuratoiminnan pyörittämiseen

Tarvitaanko seurassanne koulutusta esim. seuran hallinosta tai viestinnästä tai milloin seura on verovelvollinen? Liikunnan aluejärjestöt järjestävät monenlaista koulutusta seurojen avuksi. Tutustu koulutuksiin ja etsi oman aluejärjestösi nettisivuilta sinua lähellä alkavat kurssit.

Huom! Seuran taloushallinnon koulutus järjestetään verkkokurssina, joten siihen voi osallistua omalta kotisohvalta. Voit tilata kurssin täältä.


Viestintävinkki: juhlavuonna näkyvyyttä seuralle

Seuran juhlavuosi on erinomainen mahdollisuus saada seuralle ja sukellusharrastukselle paikallista näkyvyyttä ja sitä kautta ehkä uusia harrastajia. Paikallislehdet ja -radiot tekevät mieluusti juttuja juhlavuottaan viettävistä seuroista - kunhan saavat tiedon kuka, mitä, missä ja milloin.

Lähetä hyvissä ajoin tiedote juhlavuodestanne paikallisiin toimituksiin. Kutsu toimittajia vuosijuhlaanne ja tarjoa haastateltavaksi seuran pitkäaikaisia jäseniä. Kutsu heitä mukaan sukellukselle tai allastreeneihin ja tarjoa intromahdollisuutta. Tarjoa sukelluskuvia ja -videoita toimittajien käyttöön.

Nokian Urheilusukeltajat juhli lokakuussa 40-vuotispäiväänsä, ja paikallislehti Nokian Uutiset teki seurasta jutun.


Miten teillä näkyy Sukella Suomessa -teema?

Yhtenä Sukeltajaliiton toiminnan painopisteenä vuonna 2018 on Suomessa sukeltaminen. Tuomme esille voimakkaasti niitä mahdollisuuksia, joita Suomen vesistöt tarjoavat sukeltajalle. Seuroja kannustetaan kertomaan nettisivuillaan ja sosiaalisen median kanavillaan oman alueensa hyvistä sukelluskohteista ja Suomi-sukelluksen mahdollisuuksista. Yhä useampi suorittaa laitesukelluksen peruskurssin ulkomailla eikä välttämättä tiedä Suomen vesien sukellusmahdollisuuksista.


Toimisto muuttaa - tilaukset ajoissa!

Sukeltajaliiton toimisto muuttaa tammikuun lopulla uusiin tiloihin Helsingin Pitäjänmäelle. Kehotamme seuroja tilaamaan tarvitsemansa materiaalit ajoissa, jotta toimitukset saadaan hoidettua ajoissa.

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer