23.11.2017

Tässä kirjeessä:

  • Jäsenetu: Dolphin Man -elokuvaan edullisesti
  • Pal Scan -sovellus auttaa löytämään sukelluseuraa

Jäsenet elokuvaan edullisesti

Dolphin Man -elokuva 7.12. klo 19 Helsingin Kansallisteatterin Lavaklubilla. Ovet avautuvat klo 17. Ennen elokuvaa kuullaan Markus Perttulan musiikkiesitys. Elokuvan jälkeen on asiantuntijakeskustelu, puhujavieras päivitetään elokuvan sivulle.

Sukeltajaliiton seurojen jäsenille on rajattu määrä lippuja etuhintaan 6 euroa (norm. 8 euroa). Alennuslippua ei voi ostaa verkkokaupasta tai puhelimitse, vaan se tulee ostaa Kansallisteatterin lippumyymälästä ennakkoon tai ovelta. Alennuksen saa ilmoittamalla olevansa sukellusseuran jäsen. Isommalle ryhmälle on mahdollista, että yksi ihminen seurasta hakee liput kaikille. 

Dolphin Man kertoo legendaarisen vapaasukeltaja Jaques Mayolin tarinan. Elokuva vie katsojan Mayolin mukana maailman ympäri Intiasta Japaniin ja Välimereltä Bahamalle. Se avaa vapaasukelluksen henkistä ja filosofista puolta ja käsittelee luonnonsuojelullisia teemoja sekä ihmisen yhteyttä mereen. 

Mayol sukelsi ensimmäisenä ihmisenä 100 metriin hyödyntämällä jooga- ja zen-tekniikoita. Kosmopoliitti ja omaehtoinen Jaques Mayol toimi myös esikuvana Luc Bessonin elokuvalle Suuri Sininen (Le Grand Bleu, 1988).

Lisätietoja

Elokuvan traileri


Palscan auttaa löytämään sukellusseuraa

Palscan on verkkosivusto, joka auttaa käyttäjiä löytämään toisensa yhteisen aikeen perusteella. Voit vaikka tutkia, kuka on lähdössä tammikuussa sukeltamaan Indonesiaan tai viikonloppuna Iso-Melkuttimelle.
 
Palscanin tekijät kutsuvat nyt palvelun koekäyttäjiksi kaikkia Sukeltajaliiton sukeltajia ja seuroja lajista riippumatta. Palvelu on avoin kaikille halukkaille ja kaikenlaisille aikeille, joten voit vinkata palvelusta myös ystävillesi, kollegoillesi tai tuttavillesi ympäri maailman.

Liity mukaan osoitteessa www.palscan.com.

Palvelu on turvallinen ja ilmainen, eikä tietojasi kerätä markkinointiin. Palvelun käyttöliittymä on englanninkielinen. Koska kyseessä on testiversio, tekijät ottavat mielellään vastaan palautetta käyttökokemuksesta. Palvelun lanseeraus on suunniteltu tapahtuvaksi vuonna 2018.

Palvelun käyttöliittymä on hyvin selkeä ja tilin luominen helppoa. Halutessasi voit katsoa tarkemmat ohjeet ensikäyttöä varten.


 

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer