Jäsenkirje 1/2018 16.1.2018

Tässä kirjeessä:

  • Ehdota Vuoden parasta
  • Liiton sukeltajavakuutus DANin kautta
  • Hylkysukellusseminaariin 10.2.
  • Sukella Suomessa
  • Toimisto muuttaa

Ehdota Vuoden parasta

Onko sinun kotiseurasi vireä ja vetreä? Sellainen, missä on kiva harrastaa hyvässä porukassa? Sellainen, joka ansaitsee tunnustuksen Vuoden seura tai Vuoden norppaseura? Tai tunnetko tyypin, jonka tekemiset vuonna 2017 ansaitsevat huomiota ja Vuoden sukeltaja -tunnustuksen?

Palkittavia kategorioita on useita. Ehdota Vuoden paras -tunnustusta tällä lomakkeella. Perustele ehdotus hyvin, sillä vain perustellut ehdotukset voidaan ottaa huomioon. Vuoden paras -palkinnot jaetaan Liiton kevätkokouksessa Jyväskylässä 14.4.


Liiton sukeltajavakuutus DANin kautta

Sukeltajaliitto ja DAN Europe ovat käynnistäneet vakuutusyhteistyön vuoden 2018 alusta. Liiton tarjoama sukeltajavakuutus ja kilpailulisenssi tulevat nyt DAN Europen kautta. Vakuutus korvaa sukeltajantaudin painekammiohoidon ja sisältää  myös kilpailulisenssin. Jos kilpailet mutta et laitsesukella, tarjolla on myös pelkkä lisenssi.

Vakuutus ja vakuutuskortti on räätälöity Sukeltajaliiton jäsenten tarpeisiin. DAN Europen 24/7 puhelinpalvelu auttaa onnettomuustilanteissa, ja vakuutetuilla on  mahdollisuus saada neuvontaa kiireettömissä tapauksissa. Vakuutuksen ottaja saa myös etuja DANin muista tuotteista. Lue lisää ja osta vakuutus tästä.


Hylkysukellusseminaariin 10.2.

Venemessujen yhteydessä Helsingissä järjestettävä Hylkysukellusseminaari tarjoaa runsaan kattauksen luentoja ja esityksiä hylyistä kiinnostuneelle. Sukeltajaliitto tukee seminaarin järjestämistä. Seminaari on ilmainen, mutta messuille tarvitaan pääsylippu. Rekisteröidy osallistujaksi täällä. Lisätietoja seminaarin Facebook-sivulla.


Sukella Suomessa ja kerro siitä

Tänä vuonna Sukeltajaliitto panostaa erityisesti Suomisukelluksen näkyvyyden lisäämiseen. Meillä on upeita kohteita, mutta monesti niistä ei tiedetä seuratoiminnan ulkopuolella. Kannustamme kaikkia sukeltajia jakamaan tietoa ja tunnelmia sukeltamisesta Suomessa omilla sosiaalisen media kanavillaan. Mitä enemmän sukellusharrastus näkyy, sitä paremmin sen pariin löydetään. 

Kertokaa myös meille, niin me kerromme muillekin: merkitse julkaisusi Instagarmissa #sukeltajaliitto, #sukellasuomessa ja #suomisukellus, niin voimme jakaa niitä Liiton tilin kautta. Facebookissa voit julkaista Liiton sivulla ja nostamme postauksia Liiton uutisvirtaan. Voit myös laittaa yksityisviestiä kuvista, videoista, tapahtumista yms.


Toimisto muuttaa

Liiton toimistolla pakkaillaan parhaillaan ja valmistaudutaan muuttoon Helsingin Pitäjänmäelle. 25.1. alkaen toimiston osoite on Valimotie 10, 00380 Helsinki.

 

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer