Seuraposti 3/2018 3.4.2018

Tässä kirjeessä:

  • Onko teidän seurassanne ainesta Tähtiseuraksi?
  • Uusi tietosuoja-asetus toukokuussa
  • Seuran edustaja kevätkokoukseen 14.4.
  • Jäsenetu: vesiurheilu.fi tarjoaa toukokuussa alennusta

Onko teidän seurassanne ainesta Tähtiseuraksi?

Vuoden 2018 alusta käynnistyi Olympiakomitean luotsaama Tähtiseura-ohjelma. Ohjelma tarjoaa työkalut, joilla seura voi kehittää ja parantaa toimintaansa. Kun seuran toiminta on kehittynyt niin laadukkaaksi, että vaaditut kriteerit täyttyvät, saa se tunnustukseksi Tähtimerkin. Tähtimerkki kertoo kaikille, että seuran toiminta on todettu laadukkaaksi, toimintaa auditoidaan säännöllisesti ja että seura on myös sitoutunut jatkamaan kehitystyötä. Tähtimerkin voi saada nuorisotoiminnan, aikuisten liikunnan tai huippu-urheilutoiminnan laadun perusteella.

Lue lisää Tähtiseura-ohjelmasta Olympiakomitean sivuilta. Jos kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä Liiton nuorisopäällikköön heli.halava@sukeltaja.fi.


Uusi tietosuoja-asetus toukokuussa

25.5. voimaan tuleva tietosuoja-asetus koskee kaikkia organisaatioita, jotka keräävät henkilötietoja. Asetuksen lähtökohtana on yksityisyyden suoja. Asetukseen on syytä suhtautua vakavasti, mutta hätääntymättä tai hätäilemättä. Tärkeintä on huolellinen ja täsmällinen henkilötietojen käsittely.

Seurojen tulee olla selvillä mm. mitä tietoja kerätään, mihin niitä käytetään, miten säilytetään ja kuka niitä käyttää. Seuran jäsenrekisteristä tulee tehdä tietosuojaseloste, mistä nämä asiat käyvät ilmi. Henkilöllä tulee olla mahdollisuus saada tietonsa pois rekisteristä. Vanhat paperilistat yms. henkilötietolistat voi hävittää. 

Sukeltajaliitto ylläpitää rekisteriä jäsenseurojen jäsenistä. Tietosuojaselosteemme löytyy täältä, ja sitä tullaan päivittämään asetuksen vaatimalla tavalla.

Olympikomitea on luomassa urheiluyhteisön yhteisiä ohjeita tietosuoja-asetukseen liittyen. Tiedotamme asiasta seuroja kevään kuluessa.

Lue sukeltaja.fi uutisista yksityiskohtaisempi uutinen aiheesta.

Hyödyllisiä linkkejä

Tietosuoja on iloinen asia

Olympiakomitean tietosuojakoulutusmateriaali


Seuran edustaja kevätkokokoukseen 14.4.

Jyväskylässä mm. palkitsemme Vuoden parhaita, esittelemme vuoden 2017 vuosi-kertomuksen ja tilinpäätöksen ja valitsemme ehdollepanotoimikunnan etsimään ehdokkaita syksyn hallitusvaaliin. Kokouksen yhteydessä järjestetään myös suomisukellus-workshop, jossa etsitään yhdessä keinoja edistää sukellusta Suomessa. Illalla juhlimme yhdessä Sammakot ry:n 50-vuotispäivää.

Onhan seuranne edustettuna kokouksessa? Vain osallistumalla voi vaikuttaa!

Lue tarkemmin ja ilmoittaudu Tapahtumakalenterissa.

Kokousmateriaalit löytyvät täältä

Lue Sukeltajaliiton vuosikertomus 2017.


Jäsenetu: Vesiurheilu.fi tarjoaa toukokuussa alennusta

Vesiurheilu.fi myy tarvikkeet vesielämään. Valikoimassa on erilaisia vesiurheiluvälineitä lapsille ja aikuisille, myös märkäpukuja. Vesiurheiluvälineet sopivat koko perheen hauskanpitoon ja harjoitteluun allasvuorolla tai seuran leirillä, ja esim. vesimatot riemastuttavat pientä ja isompaakin vedessä liikkujaa. 

Kauppa tarjoaa Sukeltajaliiton sukellusseuroille jäsenetuna toukokuun ajan 20 % alennuksen koko valikoimasta. Tarjous koskee vain seuran tekemää yhteistilausta. Seura kerää jäsenistönsä tilaukset ja tilaa tuotteet luomalla tilin verkkokauppaan. Voit myös kertoa sivuston kommentointikentässä, mitä tuotteita toivoisitte valikoimaan.

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer