27.4.2018

Tässä kirjeessä:

  • Lähetä meille seuranne vuosikertomus
  • Unelmien liikuntapäivä
  • Pelastusliivipäivä

Lähetä meille seuranne vuosikertomus

Seuran vuosikertomus on yhä tärkeämpi dokumentti, kun kuvataan toiminnan laajuuta ja laatua. Mitä meidän seurassamme tehtiin viime vuonna, paljonko sukellettiin, paljonko tehtiin vapaaehtoistyötä, kasvaako seura vai kutistuuko, mitä kaikkea jäsenmaksulla saatiin aikaan. 

Tämä tieto on täkeää myös Sukeltajaliitolle, kun haluamme perustella päättäjille ja muualle yhteiskuntaan, miksi sukellusharrastus on tärkeää. Liitto pyrkii keräämällään tiedolla osoittamaan, että sukellusseurat liikuttavat ihmisiä, tarjoavat mahdollisuuden virkistymiseen ja yhdessä oloon, luovat mielekästä tekemistä lapsille ja nuorille ja antavat mahdollisuuksia uuden oppimiseen.

Pyydämme seuroja toimittamaan vuoden 2017 vuosikertomuksen Liiton toimistolle joko sähköisenä osoitteeseen kristiina.karila@sukeltaja.fi tai postitse osoitteeseen Sukeltajaliitto ry, Valimotie 10, 00380 Helsinki.


Unelmien liikuntapäivä

10.5. on jälleen Unelmien liikuntapäivä, jolloin seuroja kannustetaan järjestämään avointa matalan kynnyksen toimintaa. Järjestä vaikka intro tai avoimet uppoppllotreenit ja ilmoita tapahtuma www.unelmienliikuntapaiva.fi-sivustolle.  Tapahtuman ilmoittaneiden kesken arvotaan palkintojan mm. loma Kiilopäällä, polkupyörä ja retkiä.

 


Pelastusliivipäivä

Lauantaina 9.6. eri puolilla maailmaa tempaistaan turvallisemman vesillä liikkumisen puolesta kansainvälisen Pelastusliivipäivän merkeissä. Tavoitteena on muistuttaa pelastusliivien tärkeydestä aina vesillä liikuttaessa ja samalla tavoitella pelastusliivien pitämisen maailmanennätystä.

Kannustamme seuroja osallistumaan päivään pukemalla pelastusliivit päälle lauantaina 9.6. ja jakamalla kuvia hästägillä #pelastusliivipäivä. Tavoitteena on tehdä Pelastusliivipäivän Suomen ennätys ja haastaa myös muut maat mukaan. Kuvassa voi olla yksin, kaksin, työ- tai harrasteporukan kanssa – kaikki käy, kunhan päällä on pelastusliivit!

Touko-kesäkuussa järjestetään kuvakisa, johon voi osallistua Instagramissa sekä Twitterissä käyttämällä merkintää #pelastusliivipäivä. Kisasta lisää lähempänä tapahtumapäivää!

Tapahtuman sivuilla on lisää vinkkejä.

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer