Jäsenkirje 3/2018 4.5.2018

Tässä kirjeessä:

  • Mitkä ovat Suomen parhaat sukelluskohteet?
  • DAN-vakuutus: Ota hyödyt irti
  • Kamera käteen ja veteen!
  • Suomisukellus näkymään!

Mitkä ovat Suomen parhaat sukelluskohteet?

Mitkä ovat oman alueesi parhaat sukelluskohteet? Mitä kohteita suosittelisit sukeltajalle, joka vierailee ensi kertaa alueella tai sukeltaa ensimmäistä kertaa Suomessa?

Sukeltajaliitto kerää Suomen parhaita kohteita sukeltaja.fi-sivustolle, mistä uutta sukellettavaa etsivä löytää ne helposti. Konkari kyllä tietää, minne kannattaa mennä mihinkin aikaan vuodesta, mutta me haluamme tarjota etenkin tuoreille sukeltajille ja peruskurssin ulkomailla suorittaneille tietoa niistä Suomen kohteista, joissa saa wau-elämyksiä. Nämä ovat niitä kohteita, missä ei koskaan pety!

Pyydämme auttamaan tässä vastaamalla kyselyyn Suomen parhaista sukelluskohteista tästä linkistä. Kyselyyn voi vastata 31.5. asti. Kiitos aktiivisuudestasi!


DAN-vakuutus: Ota hyödyt irti

Sukeltajaliiton tarjoama sukeltajavakuutus on tullut tämän vuoden alusta lähtien DAN Europen kautta. Vakuutus kattaa mm. sukeltajantaudin painekammiohoidon. Vakuutuksenottajasta tulee samalla DAN Europen jäsen, ja hän hyötyy organisaation tarjoamista eduista. DAN Europe-jäsenyys tarjoaa mm. 24/7 puhelinpalvelun onnettomuustilanteissa, lääketieteellistä neuvontaa, alennuksia tuotteista ja muita etuja. Tutustu vakuutukseen.


Kamera käteen ja veteen!

      

Sukelluskuvauksen Suomen mestaruus ratkotaan jälleen. Kilpailuun osallistuminen on oiva tapa saada palautetta omista kuvista ja videoista ja tuoda hienoja vedenalaisia näkymiä esille koko sukeltajayhteisön iloksi.

Tämän vuoden teemasarjan teemana on "I love Suomi". Sarjaan toivotaan kuvia, jotka näyttävät monipuolisesti, millaista on suomalainen sukellus parhaimmillaan.

Kilpailu on avoin kaikille Sukeltajaliiton jäsenseurojen jäsenille ja Liiton henkilöjäsenille. Toimita kuvat/videot viimeistään 1.11. Sarjat, säännöt ja osallistumisohjeet löytyvät Tapahtumakalenterista.

HUOM! Muista myös Sukelluskuvauksen PM-kisa, jonka järjestää tänä vuonna Ruotsin sukellusliitto. Kisakutsu löytyy täältä.


Suomisukellus näkymään!

Sukelluksen paras puolestapuhuja on innostunut harrastaja. Kun liikut kesällä Suomessa ja nappaat kivan kuvan sukellusreissulta, niin merkkaa se Instagramissa ja Facebookissa #sukeltajaliitto. Saatamme jakaa kuvan omalla tilillämme.


 

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer