Kouluttajaposti 2/2018 26.4.2018

Kesän ja syksyn kouluttajakursseja

Täydennyskoulutus lähikouluttajasta CMAS One Star Instructor -kouluttajaksi

Täydennyskoulutuksen tavoitteena on Sukeltajaliiton lähikouluttajien kouluttajaluokituksen korottaminen CMAS One Star Instructor -luokkaan. Kurssi antaa sen hyväksytysti läpäisseille kouluttajille valmiudet toimia laitesukelluskokeilun, CMAS One Star Diver -kurssin ja CMAS Dry Suit Diver -kurssin vastuukouluttajana. Erillisen näyttökokeen suorittamalla CMAS One Star Instructor voi saada myös CMAS Nitrox Instructor -kortin.

 

Etelä-Suomen täydennyskoulutus

Etelä-Suomen täydennyskoulutus koostuu kahdesta lauantai-sunnuntai jaksosta: 19.-20.5. Kisakallion urheiluopistolla Lohjalla ja 16.-17.6. Eerikkilän urheiluopistolla Tammelassa. HUOM! Ilmoittaudu 7.5. mennessä.

Kurssin hinta on 600 euroa. Hinta sisältää opetuksen, majoituksen (1 vrk/viikonloppu, jos saapuu jo perjantai-iltana siitä tulee lisähintaa), täysihoidon, kortituksen ja kaikkien CMAS-kurssien kouluttajamateriaalit ilmaiseksi käyttöön.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

 

Rokuan täydennyskoulutus

Rokuan täydennyskoulutus järjestetään Rokua Health & Spa -hotellissa 15.-19.8. Opetus alkaa 16.8. aamulla, 15.8. on vain saapuminen ja majoittuminen. Kurssi päättyy 19.8. aamupäivällä.
Kurssin hinta on 600 euroa. Hinta sisältää opetuksen, majoituksen, täysihoidon, kortituksen ja kaikkien CMAS-kurssien kouluttajamateriaalit ilmaiseksi käyttöön.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

 

Kuopion täydennyskoulutus ja M1-kurssi

Syyskuussa järjestetään Kuopiossa sekä täydennyskoulutus että täysimittainen CMAS One Star Instructor -kurssi. Ilmoittautuminen näille kursseille avautuu myöhemmin, ja siitä tiedotetaan tarkemmin erikseen.

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer