Jäsenkirje 4/2018 20.8.2018

Tässä kirjeessä

  • Sukeltaja-lehdestä digi-lehti? Vastaa kyselyyn!
  • Suomen parhaat sukelluskohteet listalla - kerro omasi
  • Vapaaehtoisia tarvitaan hallitukseen ja valiokuntiin
  • Vuoden vapaaehtoinen -palkinto
  • Sukelluskuvauksen SM ja PM

Sukeltaja-lehdestä digi-lehti?

Yhä useampaa lehteä voi lukea internetissä verkkolehtenä perinteisen paperilehden sijaan/ohella. Myös Sukeltaja-lehdelle harkitaan digi-lehden perustamista (kuten esim. hs.fi, is.fi).

Haluamme kuulla mielipiteesi Sukeltaja-lehdestä. Mitä lehti merkitsee sinulle?

Kerro, millaista Sukeltaja-lehteä sinä mieluiten lukisit. Vastaa lyhyeen kyselyyn tästä linkistä. Kiitos aktiivisuudestasi!

 


Suomen parhaat sukelluskohteet listalla

Viisi ensimmäistä Suomen parasta sukelluskohdetta löytyvät nyt sukeltaja.fi-sivustolta. Kohteet sopivat useimmille ja tarjoavat varmasti miellyttävän ja kiinnostavan sukelluselämyksen. Täällä viihtyy vasta-alkaja ja tänne kokenutkin palaa yhä uudestaan. Ulkomailla sukelluskorttinsa suorittaneelle nämä kohteet ovat hyvä paikka aloittaa suomisukellusura.

Toivomme jäseniltä apua: ehdota lisää kohteita listalle joko tällä lomakkeella tai sähköpostilla kristiina.karila at sukeltaja.fi. Kiitos!


Vapaaehtoiseksi Liiton tehtäviin?

Sukeltajaliiton toimintaa tehdään suurelta osin vapaaehtoisvoimin. Haluatko mukaan kehittämään suomalaista sukellusta?

Syyskokouksessa 20.10. Tampereella valitaan Liiton hallitukseen jäseniä erovuoroisten tilalle. Kokouksessa valitaan myös Liitolle puheenjohtaja. Kuka tahansa voi asettua ehdolle tai vinkata sopivasta ehdokkaasta. Tärkeintä on innostus tehdä asioita yhdessä sukelluksen hyväksi! Ota yhteyttä ehdollepanotoimikuntaan:

Kari Savolainen (pj), Joensuu kari.savolainen@sukeltaja.fi, p. 0500 760 858
Ilona Lindström, Uusikaupunki ilona.lindstrom@sukeltaja.fi, p. 050 386 0630
Jorma Thessler, Rovaniemi jorma.thessler@sukeltaja.fi, p. 0400 690 002
Susan Wallenius, Hämeenlinna susan.wallenius@sukeltaja.fi, p. 040 739 3971

Ehdollepanolomake löytyy täältä.

Myös valiokuntiin kaivataan uusia tekijöitä, mm. laitesukellusvaliokunta toivoo vahvistusta etenkin 16.3.2019 pidettävän koulutus- ja turvallisuusaiheisen seminaarin järjestelyporukkaan. Myös muihin valiokuntiin ovat uudet tekijät tervetulleita! Täytä lomake ja kerro, millaiseen toimintaan haluaisit osallistua.


Vuoden vapaaehtoinen -palkinto

Löytyykö teidän seurastanne Vuoden vapaaehtoinen? Kansalaisareena jakaa jo viidennen kerran Vuoden vapaaehtoinen -palkinnon. Kampanjan tavoitteena on nostaa vapaaehtoistoiminnan arvostusta ja näkyvyyttä. Kerro oma ehdokkaasi tästä.


Sukelluskuvauksen SM ja PM

Sukelluskuvauksen SM-kilpailut järjestetään vuosittain. Kilpailuun voivat osallistua Sukeltajaliiton seurojen jäsenet sekä Liiton henkilöjäsenet. Nyt on hyvä hetki istua koneen ääreen ja valita parhaat kuvat kisaan! Toimita kuvasi viimeistään 1.11.

Kilpailussa on vuosittain vaihtuva teemasarja. Tänä vuonna teemana on: I love Suomi.

Kaikki sarjat ja tarkemmat ohjeet löytyvät Tapahtumakalenterista.

HUOM! Muista myös Pohjoismaiden mestaruuskisa, josta viime vuonna Pekka Tuuri toi mestaruuden Suomeen. Myös PM-kisa sulkeutuu 1.11. Tarkemmat oheet löytyvät järjestäjämaan Ruotsin liiton sivuilta. Suomenkieliset säännöt löytyvät täältä.

Vuoden sukelluskuva 2017: Klaus Oldendorfilla, kuvaaja Kalle Nordling. Lisää kuvakisojen parhaimmistoa löytyy Kuvagalleriasta.


 

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer