Jäsenkirje 5/2018 23.10.2018

Tässä kirjeessä:

 • Muista kuvakisat!
 • Diversnight tuo fiilistä pimeään
 • Sukeltajat mukana Nenäpäivässä
 • Syyskokousuutisia
 • Sukeltajan parhaat lahjat - joulutarjous
 • Vuoden 2017 Sukeltaja-lehdet issuu.comissa

Muista kuvakisat!

Löytyykö sinun kamerastasi Vuoden sukelluskuva 2018? Nyt on hyvä hetki valita kuvat Sukelluskuvauksen SM-kisoihin. Toimita kuvat ohjeen mukaisesti 1.11. klo 16 mennessä. Kannusta myös sukeltajanuoria osallistumaan, heille on oma sarjansa. Ja videokuvaajat, max 3 min videot mukaan videosarjaan! 

Huom. Myös Pohjoismaiden mestaruuskisoihin määräpäivä on 1.11.


Diversnight tuo fiilistä pimeään

Syksyinen Diversnight on kiva tapa koota porukka sukeltamaan ja viihtymään yhdessä. Tänä vuonna sukelletaan la 3.11. klo 20.18. Tämän uutiskirjeen ilmestyessä jo 20  tapahtumaa on ilmoitettu Suomesta. Osallistu johonkin niistä tai kutsu koolle oma tapahtumasi!

Tänä vuonna Sukeltajaliitto on haastanut kaikki Diversnight-tapahtumat mukaan Nenäpäivä-keräykseen. Lue tarkemmin alta.


Sukeltajat mukana Nenäpäivässä

Sukeltajaliitto osallistuu tänä vuonna ensimmäistä kertaa Nenäpäivä-keräykseen. Tavoitteena on paitsi kerätä mukava potti Nenäpäivälle, myös saada sukellusharrastukselle positiivista näkyvyyttä ja innostaa ihmisiä lajin pariin. Tässä tapoja, joilla jokainen sukeltaja voi osallistua:

 • osallistu seurasi Nenä-tapahtumaan tai järjestä semmoinen itse
 • tee lahoitus Sukeltajaliiton Nettilippaaseen
 • tilaa punainen nenä Nenäkaupasta
 • ota porukastasi kuvia nenissään esim. lähdössä sukeltamaan, pukemassa varusteita, hallitreeneissä, pelaamassa uppopalloa, harrastamassa muita kilpalajeja, norppatreeneissä jne. Postaa kuvia someen tunnuksilla #sukellanenäedellä #nenäpäivä #suomisukellus
 • keksi itse lisää!

Kaikki Diversnight-tapahtumat on haastettu Nenäpäivään mukaan. Kerätkää pieni lahjoitus tapahtumassa ja postatkaa nenäkuvia em. tunnusten lisäksi #diversnight.


Syyskokousuutisia

Sukeltajaliiton syyskokouksessa 20.10. Tampereella valittiin Liiton puheenjohtajaksi jatkamaan seuraavalle kaksivuotiskaudelle nykyinen puheenjohtaja Tero Lehtonen. Hallitukseen valittiin erovuoroisten tilalle Ari-Pekka Hakulinen Savonlinnasta, Kimmo Korja Jyväskylästä ja Tuomo Palevaara Riihimäeltä. Hallituksessa jatkavat kauden 2019 Jorma Thessler Rovaniemeltä, Susan Wallenius Hämeenlinnasta, Sami Järvinen Espoosta ja Jorma Poikolainen Hyvinkäältä.

Kokous hyväksyi esityksen vuoden 2019 toimintasuunnitelmaksi ja talousarvioksi. Liiton tilintarkastajaksi tilikaudelle 2019 valittiin Hannu Sohlman, KHT Pricewaterhouse Coopers Oy ja varatilintarkastajiksi Pricewaterhouse Coopers Oy, tilintarkastusyhteisö. Liiton toiminnantarkastajaksi tilikaudelle 2019 valittiin Jyrki Lukkarinen ja varatoiminnantarkastajaksi Markku Leinonen.

Kokouksessa palkittiin ansioituneita, ja juhlittiin räpyläuinnin MM-mitalistia räpyläuimari Terhi Ikosta. Kokouksessa myös jaettiin Sukeltajaliiton ympäristöpalkinto Turkuun Aurajoen siivoustempaus sukeltaen -tapahtumalle.

Seuraava vuosikokous pidetään 6.4.2019 Kotkassa Merikeskus Vellamossa.

Lue lisää syyskokouksesta.


Sukeltajan parhaat lahjat – joulutarjous!

Sukeltajalle lahjaksi sukellustietoutta. Tilaa sukeltajan verkkokaupasta:

Sukelluskuvaus - sukelluskuvaajan perusopus 22 eur

Sukeltajan vesiluonto - vesistöt ja niiden asukkaat tutuksi 18 eur

Vapaasukellus - lajin tekniikkaa ja fysiologiaa 30 eur

Lajikortit kansiossa - opi tuntemaan ja tunnistamaan vesien asukkaita 22 eur


Vuoden 2017 Sukeltajat issuu.comissa

Vuoden 2017 Sukeltaja-lehdet on viety issuu.com-palveluun, missä niitä voi lukea vapaasti. Palvelusta löytyvät kaikki Sukeltaja-lehdet vuodesta 1957 lähtien.


Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer