Tässä kirjeessä:

  • Vuoden 2019 vakuutus myynnissä
  • Ehdota vuoden 2018 parasta
  • Yhdssä olemme enemmän
  • Toimisto suljettuna jouluna

Vuoden 2019 vakuutus myynnissä

Sukeltajaliitto - DAN Europe -sukeltajavakuutus ensi vuodelle tulee myyntiin 15.12. Vakuutus korvaa mm. painekammiohoidon ja muut laitesukelluksessa sattuneiden tapaturmien hoidot, jota tavallinen tapaturmavakuutus ei yleensä korvaa. Vakuutus sisältää myös kilpailulisenssin, joten se sopii hyvin kilpailevalle sukellusurheilijalle, joka myös laitesukeltaa. Vakuutuksen voi ostaa kirjautuneena Sukeltajan verkkokaupasta 15.12. alkaen. 

Jos tarvitset vielä vuodelle 2018 vakuutusta, ota yhteyttä toimistoon office@sukeltaja.fi.


Ehdota Vuoden parasta

Kuka on toiminut ansiokkaasti sukelluksen saralla vuonna 2018? Kenelle tulisi myöntää Vuoden paras -tunnustus? Kuka tahansa voi tehdä ehdotuksen palkittavista. Valinnan tekee Sukeltajaliiton hallitus. Palkinnot jaetaan Liiton kevätkokouksessa Kotkassa 6.4.201). Ehdotuksia otetaan vastaan 31.1.2019 asti.

HUOM! Ehdotus kannattaa perustella huolellisesti, sillä vain hyvin perustellut ehdotukset huomioidaan.

Tee ehdotus tällä lomakkeella.

KATEGORIAT:


Yhdessä olemme enemmän

Sukeltajaliiton ensi vuoden painopiste on yhteistyö ja yhdessä tekeminen. Seurojen elinvoimaisuus kumpuaa vahvasti yhdessä tekemisestä. Samoin Sukeltajaliiton toimintaa tehdään suurelta osin vapaaehtoistyönä. Liiton valiokuntiin, työryhmiin ja erilaisiin projekteihin on osallistunut lukuisia uusia ihmisiä vuoden aikana, ja yhdessä olemme saaneet paljon aikaan. Lämmin kiitos kaikille aktiivisuudesta!

Kiinnostaisiko sinuakin tulla mukaan vapaaehtoiseksi toimimaan suomalaisen sukelluksen hyväksi? Mitä haluaisit tehdä ja millaista osaamista sinulla on? Kerro itsestäsi tällä lomakkeella.


Toimiston joulu

Sukeltajaliiton toimisto on suljettuna 24.12.-1.1. Kiitos kuluneesta vuodesta!

 

 

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer