Sukeltajaposti 1/2019 22.1.2019

Tässä kirjeessä

 • Reccü 2019 -seminaari 16.3.
 • Aikamatkailua hylkypuistoissa -seminaari Venemessuilla 16.2.
 • Nuorten tapahtuma Sporttitalolla
 • Pidä tietosi ajan tasalla
 • Sukeltajavakuutus 2019 myynnissä

Reccü 2019 - koulutus- ja turvallisuusaiheinen seminaari

Sukeltajaliitto järjestää Helsingissä lauantaina 16.3. sukelluskoulutus- ja turvallisuusaiheisen seminaarin. Ohjelmassa mm.

 • Flemming Holm, CMAS Technical Committee President puhuu aiheesta The Future of CMAS Training
 • Sukeltajaliiton turvallisuusvaliokunnan edustajat kertovat sukellusonnettomuuksista Suomessa
 • Kuulemme, miten sukeltamiseen ja CMAS-koulutukseen saadaan joustavuutta
 • DAN Europen edustaja kertoo meille DAN Diving Research -projektista
 • Tutustumme 1700-luvun hollantilaiseen hylkyyn Huis te Warmeloon
 • Mukana myös yllätysesiintyjä!

Seminaari on suomen- ja englanninkielinen.

Lue lisää Tapahtumakalenterista ja ilmoittaudu mukaan!


Aikamatkailua hylkypuistoissa -seminaari Venemessuilla

Helsingin Venemessujen kävijät ja kaikki hylyistä ja merihistoriasta kiinnostuneet ovat tervetulleita 16.2. seminaariin "Aikamatkailua hylkypuistoissa". Luvassa on tuoreita kuulumisia hylyistä, vedenalaisista puistoista ja opastetuista sukellusreiteistä.

Itämeren huikeat hylyt ovat maailmanlaajuisestikin ainutlaatuisia. Hylkyjen poijuttaminen ja varustaminen opastein on osoittautunut hyväksi keinoksi parantaa hylkyjen saavutettavuutta ja myös suojella niitä.

Seminaarissa Viron, Ruotsin ja Suomen edustajat kertovat uusista hylkypuistoista ja tutustumismahdollisuuksista niihin. Seminaarin tuottaa EU rahoitteinen projekti BALTACAR (Baltic History Beneath Surface: Underwater Heritage Trails in situ and online).

Lue seminaariohjelma täältä.


Nuorten sukeltajien tapaaminen 9.2.

Vielä mahtuu mukaan, ilmoittaudu nuorisopäällikölle heli.halava@sukeltaja.fi!


Pidä tietosi ajan tasalla

Sukeltaja.fi-jäsensivustolla voit hallinnoida omia yhteystietojasi. Kirjaudu jäsensivustolle sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Unohtuneen salasanan voi tilata etusivultamme omaan sähköpostiin.

Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, muuta se omiin tietoihisi, jotta saat uutiskirjeet ja tiedotteet. Samoin osoitteenmuutos on hyvä tehdä, jotta Sukeltaja-lehti löytää aina ajoissa perille. Suosittelemme sallimaan tiedotteiden ja laskujen lähettämisen sähköisinä - luonto kiittää!


Onko sukeltajavakuutuksesi kunnossa?

Sukeltajaliitto - DAN Europe -sukeltajavakuutus kaudelle 2019 on myynnissä. Vakuutus korvaa sukellusharrastuksessa sattuneiden tapaturmien hoitokuluja, mm. painekammiohoidon, joita tavanomainen tapaturmavakuutus harvoin korvaa. Sukeltajaliitto - DAN Europe -sukeltajavakuutus sisältää myös kilpailulisenssin, joten se sopii hyvin kilpailijalle, joka harrastaa laitesukellusta.

Ulkomaan matkoja varten voit tulostaa englanninkielisen vakuutustodistuksen jäsensivustolta kohdasta: Omat yhteystiedot -> Tulosta Vakuutustodistus. Linkki näkyy sivulla, kun lasku on maksettu.

Vakuutuksen ottajalla on käytössään DAN Europen 24/7 puhelinpalvelu onnettomuustilanteissa, lääketieteellistä neuvontaa, alennuksia tuotteista ja muita etuja. Sukellusturvallisuuden edistäminen on DAN Europen ja Sukeltajaliiton yhteinen intressi, ja tiivistyvän yhteistyön kautta voimme yhdessä luoda turvallisempaa sukellusyhteisöä.

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer