Sukeltajaposti 4/2019 12.4.2019

Tässä kirjeessä:

 • Seuraa meitä Instagramissa
 • Jäsenetu: Tiede Luonto -lehti jäsenetuhintaan
 • Uppopallon avoin maajoukkueleiri nuorille 4.-5.5.
 • Tulevia tapahtumia
 • Jäsenetu: alennuksia Ursuitin tuotteista

Seuraa meitä Instagramissa

Sukeltajaliiton Instagram-tiliä seuraa jo yli tuhat sukelluksesta kiinnostunutta - seuraa sinäkin! Tilillä julkaistaan monipuolisesti kuvia sukellusharrastuksesta painottaen suomalaista sukellusta. Merkitse oma sukellusaiheinen kuvasi #sukeltajaliitto, niin saatamme jakaa kuvasi Liiton tilillä.

Kurkkaa Sukeltajan Instaa


Jäsenetu: Tiede Luonto -lehti jäsenetuhintaan

Sukella Itämeren levämetsiin ja savikanjoneihin uuden upean Tiede Luonto -lehden mukana.

Tiede Luonto on ajankohtaisiin luontoaiheisiin pureutuva uutuus Sanoman suositun Tiede-lehden tekijöiltä.

Tilaa nyt etuhintaan 6 kk (3 nroa) 29 € (norm. 34,80 €). Kaupan päälle saat vielä yhden lisänumeron tilauksesi jatkoksi (arvo 12,90 €).

Ensimmäisen 9.5. ilmestyvän numeron teemana on ainutlaatuinen Itämeri.

Tee tilaus osoitteessa: www.tilaa.sanoma.fi/sukeltaja


Uppopallon avoin maajoukkueleiri nuorille 4.-5.5.

Kiinnostaako sinua tai tunnetko nuoren uppopalloilijan, jota kiinnostaa maajoukkuetoiminta? Jos olet vähintään 14-vuotias ja harjoittelet uppopalloa kotiseurassasi aikuisten porukassa, voit osallistua Seinäjoella pidettävälle leirille. Leirillä treenataan allastaitoja ja pelitaktiikkaa sekä käydään läpi harjoitteluun ja sääntöihin liittyviä asioita. Tavoitteena on tuoda Suomen nuoret pelaajat yhteen ja treenata tosissaan, mutta samalla pitää hauskaa. Kauden päätavoite on marraskuussa Norjassa pelattavat PM-kilpailut.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:


Tulevia tapahtumia

 • Laitesukelluksen SM-taitokilpailut Pieksämäellä 28.9. Treenaa parisi kanssa laitesukellustaidot kuntoon, ja lähde tavoittelemaan suomenmestaruutta.


   
 • Sukelluskuvauksen SM-kilpailut 1.11. Keväällä ja kesällä valoa riittää kuvaajan tarpeisiin yllin kyllin, joten kamera käteen ja veteen ja parhaat otokset kilpailuun mukaan. Muista myös videosarja!

  ​​​​​​​

Jäsenetu: Ursuitin perusvälineet ja märkäpuvut 30 % alennuksella

Nyt kannattaa päivittää omia ja seurojen perusvälineitä ja märkkäreitä! Sukeltajaliiton seurojen jäsenet saavat 30 % alennuksen Ursuitin perusvälineistä ja märkäpuvuista. Alennuksen saa koodilla 99DCMMf2 tehdessään tilauksen Ursuitin verkkokaupassa. Etu on voimassa 31.5.2019 asti.


Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer