Seuraposti 6/2019 22.8.2019

Tässä kirjeessä:

  • Olemme mukana Seurasydän-kampanjassa
  • Seurasydän syyskuussa: Seurapaitapäivä 24.9.
  • Ohje: Henkilötietojen käsittely yhdistystoiminnassa
  • Tarkista hengityskaasun laatu
  • Sukeltajaliiton syyskokous 5.10. Helsingissä
  • Kuopion Urheilusukeltajat 50 v. -tapahtumapäivä 7.9.
  • Tulossa tapahtumia: Diversnight 2.11. ja Nenäpäivä 8.11.

Seurasydän sykkii koko syksyn

Suomessa on lähes 10 000 liikunnan parissa toimivaa seuraa ja niissä yli 1,2 miljoonaa toimijaa, merkittävä joukko siis. Seurat eivät toimisi ilman ihmisiä, jotka ovat mukana täydellä sydämellään. Seuratoiminnan vahvuus on yhteisöllisyydessä. Haluamme herättää seurat ja myös yhteiskunnan näkemään, miten tärkeää seuratoiminnan yhteisöllisyys on niin yksilölle kuin laajemminkin koko yhteiskunnalle. ​Seuraihmiset voivat olla vilpittömästi ylpeitä toiminnastaan, sillä seuratoiminta on arvokasta, merkityksellistä työtä.

Seurasydän-kampanja levittää yhteisöllisyyden arvoja koko syksyn ajan. Kampanja näkyy seuroissa, sosiaalisessa mediassa, lajiliittojen ja Olympiakomitean kanavilla sekä YLEn kanavilla.

Sukeltajaliitto seuroineen on mukana kampanjassa. Syyskuussa tunnustetaan rakkautta omaan seuraan. Lokakuussa kerrotaan kaikille, miten siisti harrastus sukellus on. Marras-joulukuussa kiitetään seurakaveria. Kampanja saa paljon näkyvyyttä, joten se toimii erinomaisena sukellusharrastuksen ja sukellusseurojen markkinointina. Tarttukaa tähän tilaisuuteen kertoa, millainen sydän teidän seurassanne sykkii!

#seurasydän

Lisätiedot kristiina.karila@sukeltaja.fi

Lataa käyttöösi/seurasi käyttöön Seurasydän-kehyksiä, joita voi lisätä kuviin kuvankäsittelyohjelmalla tai Powerpointilla.


Seurasydän syyskuussa: Seurapaitapäivä 24.9.

Syyskuussa tunnustetaan rakkautta omaan seuraan. 24.9. vietetään kaikkien aikojen ensimmäistä Seurapaitapäivää. Silloin puetaan päälle oman seuran pelipaita, verkkarit tai fanipaita tai sonnustaudutaan muuten oman seuran väreihin. Seurapaitapäivänä seurat näkyvät kaikkialla: töissä, kouluissa, päiväkodeissa, harrastuksissa, matkoilla, kotisohvalla.

Näin voitte olla mukana Seurapaitapäivässä:

  • Haastakaa seuran nykyiset ja entiset jäsenet sekä sidosryhmät mukaan.
  • Kertokaa päivän tulosta uutiskirjeessä, nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa, sukellusretkillä ja altaalla.
  • Jakakaa 24.9. kuvia somessa tunnisteilla #seurapaitapäivä, #seurasydän, #seurannimi, #laji ja #sukeltajaliitto. Mitä enemmän seurapaitoja kuvassa, sitä parempi!

Lisätiedot kristiina.karila@sukeltaja.fi


Ohje: Henkilötietojen käsittely yhdistystoiminnassa

Tietosuojavaltuutetun toimisto on julkaissut ohjeet henkilötietojen käsittelystä yhdistyksille. Ohje on suunnattu erityisesti niille, jotka vastaavat henkilötietojen käsittelystä yhdistyksessä. Urheilulle on lisäksi tulossa Olympiakomitean ja tietosuojavaltuutetun yhdessä tuottama urheilun käytännesääntö. Tiedotamme tästä sen valmistuttua.

Tutustu ohjeeseen huolellisesti, ja tiedota siitä seurassa ainakin kaikille niille toimihenkilöille, jotka käsittelevät henkilötietoja. Jos kaipaat neuvoja tai apua ohjeen tulkinnassa, ota yhteyttä toimistoon office@sukeltaja.fi.


Tarkista hengityskaasun laatu

Kompressorin tuottaman kaasuseoksen laatu on tarkistettava säännöllisesti, ja sen toteamisesta on tehtävä asianmukaiset merkinnät esimerkiksi kompressorin huoltopäiväkirjaan. Sukeltajaliitto tarjoaa jäsenilleen kompressorien ilma-analyysipalvelua jäsenetuhintaan 100 euroa.

Näytteenottosäiliön voit tilata suoraan verkkokaupasta.


Sukeltajaliiton syyskokous Helsingissä 5.10.

Ohjelma

klo 11.15-11.45 valtakirjojen tarkistus, tutustuminen Sukeltajaliiton toimiston tiloihin

klo 12-13.30 ajankohtaiset asiat, palkitsemisia, sukellusseura H2O esittelee toimintaansa: seuran taloudellinen jäsentoiminta (Richard Eller), seuran vahva meriarkeologiatoiminta (Juha Lauro)

klo 13.30 alkaen viralliset kokousasiat, mm. päätetään vuoden 2020 toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta, valitaan jäseniä hallitukseen

Kokousasiakirjat viedään Materiaalipankkiin. Tarjoilujen varaamisen vuoksi pyydämme ilmoittautumaan kokoukseen Tapahtumakalenterissa.

Päivä jatkuu Sukellusseura H2O ry:n 40-vuotisjuhlalla, jonne kokousvieraat ovat lämpimästi tervetulleita!


Kuopion Urheilusukeltajat 50 v. -tapahtumapäivä 7.9.

Ohjelmassa päivällä laitesukellustapahtuma Verotoimiston luolassa Kuopion keskustassa, Sukeltajaliiton tarjoama keittolounas ja keskustelutilaisuus Kylpylähotelli Rauhalahdessa ja seuran laivan ja historian esittelyä Rauhalahden laiturilla. Sukeltajat tervetuloa!

Ilmoittaudu keittolounaalle 29.8. mennessä sukeltaja.fi Tapahtumakalenterissa


Tulossa tapahtumia: Diversnight 2.11. ja Nenäpäivä 8.11.

Liitto seuroineen ona mukana molemmissa tapahtumissa, joten merkkaa päivät kalenteriin ja aloittakaa suunnittelu ja jäsenten tiedotus jo nyt. Viestimme asiasta lisää syksyn edetessä.


Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer