Sukeltajaposti 10/2019 13.12.2019

Tässä kirjeessä

  • Jäsenmatka Tansaniaan - ilmoittautuminen alkaa 19.12.
  • Sukeltajavakuutus kausi 2020 myyntiin
  • Tietosuojakäytänteet kuvattuna
  • Kuvallinen sukeltajakortti nyt saatavilla
  • Hylkysukelluseminaariin Venemessuille 8.2.
  • Sukellus mukana GoExpossa - anna liput lahjaksi
  • Tulossa kursseja keväällä
  • Hylyt.net etsii apukäsiä
  • Toimisto suljettuna 21.12.-1.1.

Jäsenmatka Tansaniaan - ilmoittautuminen alkaa 19.12.

Sukeltajaliitto toteuttaa yhteistyössä Liikunnan kehitysyhteistyö LiiKe ry:n kanssa 23.10.–7.11.2020 hyväntekeväisyys- ja sukellusmatkan Tansanian saarille. 

Matkan avustuskohde on Sansibarin saarella rakenteilla oleva Mchekenin kyläkoulu. Matkalla sukellamme kahdeksana päivänä Pemban ja Sansibarin saarilla.

Matkan hinta on 3650 euroa/henkilö. Mukaan lähtevien tulee olla täysi-ikäisiä Sukeltajaliiton jäseniä ja kaikkien osallistujien tulee olla kortitettuja sukeltajia (vähintään CMAS P2).

Ilmoittautuminen

Matkalle ilmoittautuminen alkaa torstaina 19.12.2019 klo 9:00. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lähetä vapaamuotoinen sähköposti osoitteeseen sari.nuotio at sukeltaja.fi. Samassa sähköpostissa voit ilmoittaa sukeltavan matkakumppanisi (1 henkilö).

Lue yksityiskohtainen matkaohjelma ja tarkemmat ilmoittautumisohjeet.

Katso matkan esittelyvideo

Lue Sukeltaja-lehden artikkelit aiemmista matkoista: 2009 ja 2014.

Lisätietoja matkasta antavat matkanjohtajina toimivat:

Ari Koivu, LiiKe ry, toiminnanjohtaja, ari.koivu at liike.fi, puh. 040 765 9900

Sari Nuotio, Sukeltajaliitto ry, toiminnanjohtaja, sari.nuotio at sukeltaja.fi, puh. 040 525 6336


Sukeltajavakuutus kausi 2020 myyntiin

Sukeltajaliitto - DAN Europe -sukeltajavakuutus kaudelle 2020 tulee myyntiin 15.12. Vakuutuksen voi ostaa kirjautumalla sukeltaja.fi-jäsensivustolle

Jos sinulla on ollut vakuutus jo vuonna 2019, muodostuu jäsentietoihisi 15.12. automaattisesti lasku vuodelle 2020. Ilmoitathan toimistolle office@sukeltaja.fi, mikäli ei halua jatkaa vakuutusta kaudelle 2020.


Tietosuojakäytänteet kuvattuna

Seuratoiminnassa on tarpeen kiinnittää jatkuvaa huomiota EU:n tietosuoja-asetukseen (GDPR). Liittyessään sukellusseuraan henkilölle syntyy seuran jäsenyyden kautta suhde myös Sukeltajaliittoon. Seura luovuttaa jäsentensä henkilötietoja Liitolle, jotta voimme tarjota heille jäsenpalveluja ja -etuja ja ylläpitää esimerkiksi harrastajien kortitustietoja, ja jotta henkilö voi osallistua koulutuksiin, kilpailuihin ja tapahtumiin. Myös Sukeltaja-lehti löytää perille vain henkilötietojen perusteella.

Seuran on syytä mainita henkilötietojen luovutuksesta Liitolle seuran tietosuoja/rekisteriselosteessa, ja siitä on hyvä muistuttaa jäseniä esimerkiksi seurakirjeessä tai vuosittain jäsenmaksulaskun yhteydessä. Tietosuoja/rekisteriselosteen tulisi olla jäsenistön helposti saatavilla esimerkiksi seuran kotisivuilla, ja linkin selosteeseen voi liittää muistutukseen.

Sukeltajaliiton tietosuojakäytänteissä on käsitelty niitä periaatteita, joita noudatamme henkilötietoja käsitellessämme. Sukeltajaliiton tietosuojaselosteeseen voi tutustua täällä.

Henkilö voi halutessaan kieltää tietojensa luovutuksen Liitolle. Anonyyminä henkilö ei kuitenkaan voi käyttää mitään Liiton jäsenpalveluja tai -etuja. Tämä ei myöskään poista seuran jäsenmaksuvelvoitetta Liitolle ko. henkilöstä. Mikäli seuraan tulee tällainen pyyntö, kehotamme olemaan yhteydessä Liiton toimistoon office@sukeltaja.fi.


Kuvallinen sukeltajakortti nyt saatavilla

1.1.2020 jälkeen myönnettäviin sukeltajakortteihin tulostetaan kortinhaltijan kuva. Kannattaa käydä nyt jo lataamassa sukeltaja.fi-jäsensivustolla omiin tietoihin kuva valmiiksi, vaikka et tällä hetkellä olisikaan sukelluskurssilla. Kun esimerkiksi kortin uusinta tulee ajankohtaiseksi, on kuva valmiina tiedoissasi.

Ominaisuus ei nosta kortin hintaa, vaan hinta säilyy samana 38 euroa. Sukelluskurssien oppilaspaketeissa kortti sisältyy edelleen paketin hintaan. 

Lataa kuva näin:

- kirjaudu jäsensivustolle www.sukeltaja.fi
- valitse vasemman laidan valikosta Omat yhteystiedot ja Lataa korttiin kuva
- valitse tarkkuudeltaan vähintään 560 x 740 px kokoinen tunnistettava kasvokuva itsestäsi ja paina Aloita lataaminen.

    

Hylkysukelluseminaariin Venemessuille 8.2.

Suosittuun Hylkysukellusseminaariin kannattaa lähteä porukalla kauempaakin. Seminaari järjestetään 8.2. Venemessujen yhteydessä Helsingissä, ja se sisältyy messulipun hintaan.

Ilmoittautuminen avautuu viikolla 51, ja paikat täyttyvät yleensä nopeasti. Seuraa seminaarin Facebook-sivua ja varmista paikkasi. Sukeltajaliitto tukee seminaarin järjestämistä.


Sukellus mukana GoExpossa - anna liput lahjaksi

Sukeltajaliitto on mukana GoExpossa 28.2.–1.3. Messukeskuksessa Helsingissä. Messujen outdoor-alueen teemana 2020 on sukellus.

Ilahduta sporttista kaveria tai perheenjäsentä lipuilla GoExpoon! Joululahjatarjouksena saat kaksi lippua yhden hinnalla, kun ostat liput verkkokaupasta viimeistään 22.12. Valitse ostoskoriin 2 kpl lippuja ”Aikuiset 16 €", kirjoita kassalla alennuskoodi-kenttään GOJOULU ja aktivoi koodi.

Osta liput etuhintaan


Tulossa kursseja keväällä


Hylyt.net etsii apukäsiä

Hylyt.net etsii uusia jäseniä sivuston ylläpitämiseen, sisällöntuotantoon ja kehittämiseen. Hylyt.net -palvelu tuotetaan vapaaehtoisvoimin. Etsimme graafikkoja, ux-suunnittelijoita, sisällöntuottajia, koodaajia ja järjestelmäylläpitäjiä. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä  vesa.kankkunen@gmail.com. Sukeltajaliitto tukee hylyt.net-palvelun tuottamista.


Toimisto suljettuna 21.12.-1.1.

Sukeltajaliiton toimisto on suljettuna 21.12.-1.1. Kiitos kuluneesta vuodesta!


Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer