Seuraposti 1/2020 4.2.2020

Tässä kirjeessä

  • Miracle in the Cave -elokuva ensi-iltaan 28.2. - seuroille mahdollisuus markkinointiin
  • Seurat mukaan tekemään GoExpo-messuja Helsingissä 28.2.-1.3.
  • Juhlava kevätkokous Varkaudessa 4.4. - isäntänä 50-vuotias Vesihiisi ry
  • Seurajohdon infopaketti tulossa, tarkkaile sähköpostiasi

Miracle in the Cave -elokuva ensi-iltaan 28.2. - seuroille mahdollisuus markkinointiin

Viimekesäisestä Thaimaan luolapelastusoperaatiosta kertova elokuva saa 28.2. ensi-iltansa teattereissa kautta maan. Elokuva kertoo huiman tarinan veden sulkemaan luolaan eksyneiden poikien pelastusoperaatiosta, jossa oli mukana myös suomalainen luolasukeltaja Mikko Paasi. Katso elokuvan traileri Youtubessa: https://youtu.be/aFyJDW3V8WI 

Sukeltajaliitolle on tarjottu yhteistyömahdollisuutta elokuvan ensi-illassa. Sukellusseuroilla on mahdollisuus tulla ensi-iltaan mukaan kertomaan yleisölle toiminnastaan. Toivomme, että seuran edustaja(t) näyttää Laitesukelluskokeilu-videomme ja sen jälkeen kertoo noin 5 minuutin ajan, millaista sukelluksen harrastustoimintaa seuralla on tarjolla ja mihin kannattaa ottaa yhteyttä. 

Ensi-ilta järjestetään samaan aikaan näillä paikkakunnilla:

TAMPERE
HELSINKI 
JYVÄSKYLÄ
VANTAA
TURKU
LAHTI
ESPOO
OULU
PORI
KUOPIO
LAPPEENRANTA

Tämä on hieno mahdollisuus markkinoida sukellusharrastusta paikalliselle yleisölle! Jos seuranne haluaa tarttua tilaisuuteen, ota yhteyttä suoraan elokuvan jakelijaan, Fredrikin kanssa voi kommunikoida ruotsiksi ja englanniksi:

Fredrik Sträng
STRÄNG FILM, Finn malmgrens väg 35, 121 38 Johanneshov, Sweden
Puhelin: +46 (0)707560921
E-mail: fredrik@strangfilm.com
Web: www.strangfilm.com


Seurat mukaan tekemään GoExpo-messuja Helsingissä 28.2.-1.3.

GoExpo-messut 28.2.-1.3. houkuttelevat Messukeskukseen sukeltajia ja lajista kiinnostuneita aiempaa laajemmalla sukellusohjelmatarjonnallaan. Messut tarjoavat myös seuroille hyvän tilaisuuden kohdata tulevia sukelluksen harrastajia, ja Liitto tarjoaa seuroille mahdollisuutta tulla mukaan tapahtumaan erikseen sovittavalla tavalla. Messuilla voi jakaa tietoa seuran toiminnasta esim. laitesukelluskokeiluista, alkavista kursseista ja houkutella jo kurssin käyneitä mukaan toimintaan. Jos kiinnostuitte, ottakaa yhteys toiminnanjohtajaan sari.nuotio@sukeltaja.fi.


Juhlava kevätkokous Varkaudessa 4.4. - isäntänä 50-vuotias Vesihiisi ry

Tervetuloa Sukeltajaliiton kevätkokoukseen 4.4. Varkauteen. Kokousta isännöi 50-vuotisjuhlaansa viettävä Sukellusseura Vesihiisi ry. Kokouksessa muun muassa palkitaan päätetään vuoden 2021 jäsenmaksuista palkitaan, Vuoden parhaat, esitellään Liiton vuosikertomus ja tilinpäätös 2019 ja valitaan ehdollepanotoimikunta etsimään ehdokkaita syksyn hallitus- ja puheenjohtajavaaliin.

Käsittelyyn on tulossa myös sääntömuutosasia. Vastuullisuusasioita tullaan vuodesta 2021 alkaen painottamaan uudella tavalla valtioapuhakuprosessissa. Sääntötasolle vaaditaan tiettyjä kirjauksia, jotka osoittavat lajiliittojen sitoutumista vastuulliseen toimintaan sekä antavat niille mahdollisuudet siihen, että ei-toivottavaan toimintaan tai käytökseen voidaan puuttua. Opetus- ja kulttuuriministeriö on antanut tähän ohjeistusta.

Illalla vietetään Sukellusseura Vesihiisi ry:n 50-vuotisjuhlalla, ja seura toivottaa kokousvieraat lämpimästi tervetulleiksi iltajuhlaan!

Ilmoittaudu juhlaan 13.3. mennessä, katso tarkemmat ohjeet Tapahtumakalenterista.


Seurajohdon infopaketti tulossa, tarkkaile sähköpostiasi

Vuoden vaihtuessa myös seuroissa uudet toimihenkilöt aloittavat työnsä. Tiedätkö, mitä kaikkia palveluja ja työkaluja Sukeltajaliitto tarjoaa seuran pyörittämisen tueksi?

Seuraavaan Seurapostiin kokoamme tietopaketin seuratoimijoille, tarkkaile sähköpostiasi!

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer