Sukeltajaposti 1/2020 21.2.2020

Tässä kirjeessä

  • Seurat ja sukeltajat GoExpo-messuilla Helsingissä 28.2.-1.3.
  • Sukellus- ja hyväntekeväisyysmatka Tansaniaan
  • Miracle in the cave (Uskomaton luolapelastus) -elokuvan ensi-ilta 28.2.
  • Olethan vakuutettu tänäkin vuonna? 

Seurat ja sukeltajat GoExpo-messuilla Helsingissä 28.2.-1.3.

GoExpo-messut 28.2.-1.3. houkuttelevat Messukeskukseen sukeltajia ja lajista kiinnostuneita aiempaa laajemmalla sukellusohjelmatarjonnallaan. Messut tarjoavat myös seuroille hyvän tilaisuuden kohdata tulevia sukelluksen harrastajia, ja Liitto tarjoaa seuroille mahdollisuutta tulla mukaan tapahtumaan erikseen sovittavalla tavalla. Messuilla voi jakaa tietoa seuran toiminnasta esim. laitesukelluskokeiluista, alkavista kursseista ja houkutella jo kurssin käyneitä mukaan toimintaan. Jos kiinnostuitte, ottakaa yhteys toiminnanjohtajaan sari.nuotio@sukeltaja.fi.


Sukellus- ja hyväntekeväisyysmatka Tansaniaan

Sukeltajaliitto toteuttaa yhteistyössä Liikunnan kehitysyhteistyö LiiKe ry:n kanssa 23.10.–7.11.2020 hyväntekeväisyys- ja sukellusmatkan Tansanian saarille. Tiedotimme tästä mm. Sukeltajapostissa viime vuoden lopulla.

Ilmoittautuminen matkalle päättyy 29.2. Jos olet miettinyt matkalle lähtemistä, niin älä mieti enää, vaan ilmoittaudu mukaan, ilmoittautumisohjeet linkistä. Matka peruuntuu, mikäli 10 sukeltajan ryhmää ei saada kasaan 29.2. mennessä.

Lisätietoja ja yksityiskohtainen matkaohjelma


Miracle in the cave (Uskomaton luolapelastus) -elokuvan ensi-ilta 28.2.

Tositapahtumiin pohjautuva elokuva kertoo jännittävän tarinan aikamme suurimmasta kansainvälisestä pelastustehtävästä. Se näyttää, miten määrätietoisesti ja epäitsekkäästi operaatiossa mukana olleet miehet ja naiset toimivat elintärkeiden päätösten äärellä. Tarina huipentuu voitonriemuiseen lopputulokseen vastoin kaikkia todennäköisyyksiä.

Kahdentoista 11-16-vuotiaan pojan jalkapallojoukkue jää valmentajansa kanssa ansaan syvälle luolaan Pohjois-Thaimaassa. Tuhannet vapaaehtoiset ja sotilaat ympäri maailman yhdistävät voimansa taistelussa aikaa vastaan löytääkseen kadonneet. Kun pojat löydetään elossa 10 päivää myöhemmin, ainoa tie ulos on mahdoton viiden tunnin sukellusuinti, josta vain ammattilaiset voivat selviytyä.

Irlannissa lentokonetehtaan sähköteknikko ja vapaa-ajan luolasukeltaja Jim Warny saa puhelun: ”Kuinka pian pääset paikalle?”. Saapuessaan Thaimaahan Jim astuu ulos lentokoneesta ja sisään luolaan - kolmen päivän tehtävä veitsenterällä alkaa.

Katso elokuvan traileri

Osta liput


Olethan vakuutettu tänäkin vuonna?

Sukeltajaliitto - DAN Europe -sukeltajavakuutus korvaa mm. painekammiohoidon ulkomailla. DANin 24/7 puhelinpalvelu auttaa onnettomuustilanteissa, ja se tarjoaa myös lääketieteellistä neuvontaa kiireettömissä tilanteissa. Hanki vakuutus heti alkuvuodesta, ja saat hyödyt koko vuodeksi.

Tutustu Sukeltajaliitto - DAN Europe -vakuutukseen ja hanki se sukeltaja.fi verkkokaupasta.

mainos sukeltajavakuutus

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer