Sukeltajaposti 4/2020 26.5.2020

Tässä kirjeessä

  • Sukelluksen harrastus- ja kilpailutoiminta 1.6. lähtien
  • Sukeltajan Itämeri - mukana Itämeripäivässä 27.8.
  • Jäsenetua Scubamafialta 

Sukelluksen harrastus- ja kilpailutoiminta 1.6. lähtien

Kevään koronavirustilanne on vaikuttanut kaikkeen harrastustoimintaan. On koko sukeltajayhteisön etu, että meidät nähdään vastuullisena toimijajoukkona ja noudatamme annettuja ohjeistuksia. Sukeltajaliitto on julkaissut seuroissa tapahtuvaa harrastus- ja koulutustoimintaa koskevia ohjeistuksia, joihin kannattaa tutustua.

Suomessa eletään edelleen poikkeusoloissa tavoitteena koronaviruksen leviämisen ehkäiseminen ja riskiryhmien suojeleminen. Valtioneuvoston periaatepäätöksen 6.5.2020 mukaisesti urheilukilpailut ja -sarjat voidaan käynnistää 1.6. alkaen erityisjärjestelyin, mikä mahdollistaa myös lajinomaisen harjoittelun käynnistämisen ulko- ja sisäliikuntapaikoilla.

Sukeltajaliiton hallitus on linjannut, että 1.6. alkaen Liiton urheiluvaliokunnan alainen toiminta sekä Liiton koulutustoiminta voivat käynnistyä erityisjärjestelyin, kun huomioidaan tarvittavat toimenpiteet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Toimiston henkilökunta jatkaa edelleen etätöissä Suomen hallituksen suositusten mukaisesti.

Hallituksen tiedotteen kokonaisuudessaan voit lukea sukeltaja.fi Uutisista. 


Sukeltajan Itämeri - mukana Itämeripäivässä 27.8.

Itämeripäivää vietetään 27.8. Itämeripäivä on John Nurmisen Säätiön käynnistämä jokavuotinen juhlapäivä meren kunniaksi. Päivän tavoitteena on innostaa ihmiset nauttimaan ainutlaatuisesta kotimerestämme sekä tekemään konkreettisia tekoja sen hyväksi. Juhlinnan lisäksi Itämeripäivän tarkoituksena on lisätä tietoa meren monimuotoisesta luonnosta, kulttuurista ja historiasta.

Haluamme olla mukana Itämeripäivässä sillä ainutlaatuisella tavalla, johon vain sukeltajat pystyvät: näytämme muillekin, mitä meren aaltojen alla piilee ja millainen on sukeltajan Itämeri.

Keräämme jäseniltämme sukelluskuvia, ja niitä julkaistaan Itämeri-galleriana kaikkien iloksi ja ihmeteltäväksi itameripaiva.fi-sivustolla myöhemmin kesällä. Lähetä kuvasi esim. Dropboxilla, WeTransferilla tms. 27.7. mennessä osoitteeseen kristiina.karila@sukeltaja.fi.

Kuva voi olla sukelluskuva tai pintakuva, josta välittyy, millaista on harrastaa sukellusta Itämeren vesissä. Kerro viestissä kuka on ottanut kuvan, missä ja milloin se on otettu ja mitä kuvassa esiintyy. Jos kuvassa on ihmisiä, tulee heiltä pyytää lupa kuvan julkaisemiseen. Lähettämällä kuvat hyväksyt, että niitä voidaan käyttää ei-kaupallisesti Itämeripäivän viestinnässä sekä Sukeltajaliiton viestinnässä.

Ohjeet löytyvät myös Tapahtumakalenterista.


Jäsenetu: Scubamafiasta kaikki yli 100 € tilaukset 10 % alennuksella

Sukeltajaliiton seurojen jäsenille 10 % alennus Scubamafian verkkokaupasta koodilla 062020. Etu on voimassa 1.6.-30.6.2020. Ei koske tarjoustuotteita.

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer