Seuraposti 7/2020 3.7.2020

Tässä kirjeessä

  • Koronavirustilanne
  • Kevätkokous järjestetään 15.8.
  • Ehdolle Sukeltajaliiton hallitukseen
  • CMAS One Star Instructor -kurssille edullisesti
  • Mukaan Wärtsilä Aware -tapahtumaan la 29.8. Helsingissä
  • Toimiston kesä

Koronavirustilanne

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi annettuja rajoituksia on lievennetty ja poistettu. Koronavirus ei kuitenkaan ole hävinnyt. Sukeltajaliitto suosittelee edelleen hyvää hygieniaa, turvavälejä ja DANin ohjeiden noudattamista mm. paritarkastusten, hengityskaasun jakamisen, laina- ja vuokravälineiden puhdistamisen ja desinfioinnin, veneestä sukeltamisen, pullojen täytön jne. osalta.

DANin suomenkieliset ohjeet löytyvät täältä

Viranomaiset päivittävät omaa ohjeistustaan tilanteen muuttuessa. Huomioi voimassaolevat ohjeet ja päivitä toimintaasi tarpeen mukaan.


Kevätkokous järjestetään 15.8.

Sukeltajaliiton kevätkokous järjestetään koronavirustilanteesta johtuen poikkeuksellisesti vasta 15.8. Kokous järjestetään Helsingissä Sporttitalossa klo 12. Samassa yhteydessä jaetaan palkinnot myös vuoden 2019 parhaille. Kokoukseen on poikkeuksellisesti mahdollista osallistua myös Teams-etäyhteyden kautta.

Jotta kokous saadaan vietyä mahdollisimman sujuvasti läpi, pyydämme jäseniä tutustumaan kokousmateriaaleihin huolellisesti etukäteen. Toivomme jäsenten ilmaisevan jo etukäteen kantansa päätösehdotuksiin, jotta osaamme arvioida tilaisuuden kestoa ja varautua mahdollisiin äänestyksiin.

Kokoukseen ilmoittautuessa tulee ilmoittaa, osallistuuko etänä vai paikan päällä. Haluamme varmistaa, että kokoustila saadaan laitettua sopivan väljäksi. Pyydämme mahdollisuuksien mukaan valitsemaan etänä osallistuvaksi kokousedustajaksi henkilön, jolle Teamsin käyttö on jo ennalta tuttua. Kaikkia kokousedustajia pyydetään toimittamaan valtakirjat etukäteen.

Tarkemmat ilmoittautumisohjeet ja ohjeet valtakirjojen toimittamisesta annetaan kokouskutsussa. Kokouskutsu on julkaistu Liiton kotisivuilla ja kokousmateriaalit löytyvät Materiaalipankista.


Ehdolle Sukeltajaliiton hallitukseen

Sukeltajaliiton syyskokouksessa 10.10. valitaan jäseniä Liiton hallitukseen erovuoroisten tilalle. Liiton jäsenten jäsenineen (huom. myös yhteisöjäsenet) toivotaan miettivän keskuudestaan sopivia henkilöitä tähän tehtävään.

Koska Liiton kevätkokous on suunniteltu järjestettäväksi koronaviruspandemian vuoksi vasta 15.8., Liitos hallitus on päättänyt käynnistää ehdokkaiden etsinnän poikkeusoloissa ilman ehdollepanotoimikunnan asettamista. Vetoammekin erityisesti seuroihimme hyvien ehdokkaiden löytämiseksi. Ilman osaavaa ja toimivaa hallitusta ei toimintamme ole mahdollista. Ehdolle voi asettua täyttämällä sähköisen lomakkeen.


CMAS One Star Instructor -kurssille edullisesti

Sukeltajaliitto on jo pidempään valmistellut ISO/EUF-sertifikaatin hakemista niille Sukeltajaliiton laitesukelluskoulutusjärjestelmään kuuluville kursseille, joita koskien on olemassa ISO-standardit. Asia alkaa olla nyt ajankohtainen.

Sukeltajaliiton laitesukellusvaliokunta järjestää 18.-20.9. ja 2.-4.10.2020 Eerikkilän urheiluopistolla Tammelassa. Kurssin hinta 240 euroa on poikkeuksellisen edullinen, koska kurssin jälkimmäisen viikonlopun aikana suoritetaan Sukeltajaliiton ISO/EUF-sertifiointiin liittyvää auditointia.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen kurssille Tapahtumakalenterissa.


Mukaan Wärtsilä Aware -tapahtumaan la 29.8. Helsingissä

Sukeltajaliitto on mukana Wärtsilä Aware -rannanpuhdistustapahtumassa Helsingin Merisatamassa lauantaina 29.8. Tapahtuma on osa Itämeripäivän ohjelmaa. Vapaaehtoiset sukeltajat puhdistavat rantaa pinnan alta ja päältä, ja Sukeltajaliiton ja seurojen porukka kertoo sukellusharrastuksesta ja sen mahdollisuuksista kiinnostuneille.

Tarjoamme seuroille mahdollisuutta tulla mukaan ständillemme esittelemään sukellusta ja seuran toimintaa. Ota yhteyttä toiminnanjohtajaan sari.nuotio@sukeltaja.fi (lomalla 3.7.-2.8., mutta palaa asiaan loman jälkeen).


Toimiston kesä

Palvelemme heinäkuussa ma-to 10-14 ja elokuussa arkisin klo 8-15. Olemme kokonaan suljettuna 13.-26.7.

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer