Seuraposti 8/2020 4.8.2020

Tässä kirjeessä

  • Ilmoittaudu Liiton kevätkokoukseen viimeistään 9.8.
  • Syyskokouksessa hallitusvaali - asetu ehdolle

Ilmoittaudu Liiton kevätkokoukseen viimeistään 9.8.

Sukeltajaliiton kevätkokous 15.8. lähestyy. Kevään kokoontumisrajoitusten vuoksi kokous siirrettiin elokuulle. Käsittelyssä on mm. ensi vuoden Liiton jäsemaksuista päättäminen sekä Liiton toimintasäännön muutos.

Kokous järjestetään Helsingissä Sporttitalolla klo 12 alkaen, ja siihen voi osallistua myös etäyhteydellä. Seuran valtakirjan haltijan tulee ilmoittautua kokoukseen etukäteen sukeltaja.fi kalenterissa viimeistään 9.8. Ilmoita lisätiedoissa, osallistutko etänä vai paikan päällä.

Etäosallistujien tulee 9.8. mennessä lähettää skannattu valtakirja. Myös paikan päälle tulevien toivotaan lähettävän valtakirja etukäteen, jottei tarvitse järjestää valtakirjantarkastusta ja pystymme paremmin välttämään lähikontakteja.

Etäkokouksen valmistelu vaatii aikaa ja sen vuoksi on asetettu määräaika ilmoittautumiselle.

Kutsu kevätkokoukseen ja muut kokousmateriaalit


Syyskokouksessa hallitusvaali - asetu ehdolle

Sukeltajaliiton syyskokous järjestetään 10.10 Forssassa Sukellusseura Gummiwihdan vieraana. Seura viettää silloin 20-vuotisjuhlaansa.

Kokouksessa mm. valitaan uusi puheenjohtaja sekä jäseniä Liiton hallitukseen. Liiton jäsenten jäsenineen toivotaan miettivän keskuudestaan sopivia henkilöitä tähän tehtävään.

Näkemys Liiton toiminnasta, Liiton ja koko lajimme kehittämisestä ja koko Suomen sukelluspiirien verkottumisen osalta on hyväksi, kuten myös käsitys paikallisista tarpeista sukellustoiminnan edistämiseksi. Tärkein kriteeri, kuten sukeltamisessa ylipäänsä, on halu ja innostus tehdä yhdessä!

Hallituksen jäseniltä toivotaan aktiivista otetta ja mahdollisuutta antaa aikaansa. Hallituspaikka tarjoaa erittäin mielenkiintoisen näköalapaikan lajiimme. Tehtäviin valituilla on erinomainen mahdollisuus verkostoitua, ja heillä on keskeinen rooli sukelluslajimme eri osa-alueiden kehittämisessä.

Onko tiedossanne henkilöitä, jotka sopivat työskentelemään Liiton hallituksessa? Ehdolle asettumiseen ei tarvita seuran virallista esitystä, vaan kuka tahansa hallitustyöskentelystä kiinnostunut voi itse asettua ehdolle vaaliin.

Täytä ehdolleasettumislomake

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer