Seuraposti 9/2020 24.8.2020

Tässä kirjeessä

 • Kevätkokousuutisia
 • Muutoksia toimiston palveluaikoihin

Kevätkokousuutisia

Sukeltajaliiton vuoden 2020 kevätkokous pidettiin keväällä vallinneiden koronaviruspandemiasta johtuvien poikkeusolojen vuoksi vasta 15.8. Kokous järjestettiin Helsingissä Sporttitalossa, ja kokoukseen oli mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta.

Kokouksessa palkittiin Vuoden parhaat, jotka oli julkistettu jo huhtikuussa, ja jaettiin muita huomionosoituksia. 

Liiton puheenjohtaja Tero Lehtonen kertoi ajankohtaisista asioista.

Liiton vuosikertomus ja tilinpäätöstiedot julkistettiin jo huhtikuussa. Varsinaisessa kokouksessa esitettiin vuoden 2019 vuosikertomus ja tilinpäätös sekä tilintarkastajan ja toiminnantarkastajan lausunto ja päätettiin tilinpäätöksen vahvistamisesta. Tilivelvollisille myönnettiin tili- ja vastuuvapaus.

Jäsenmaksut

Vuoden 2021 jäsenmaksut vahvistettiin hallituksen esityksen mukaisesti:

Jäsenyhdistykset

 • aikuiset 28,00 euroa (2006 tai ennen syntyneet)  
 • norpat 14,00 euroa  (2007–2014 syntyneet)      
 • kuutit 0 euroa (2015 tai sen jälkeen syntyneet)
 • rinnakkaisjäsen 0 euroa (jäsen, joka maksaa yhden seuran kautta
  Liiton maksun, voi olla rinnakkaisjäsenenä muissa seuroissa)

Muut:            

 • henkilöjäsenen jäsenmaksu 28,00 euroa
 • tukijäsen 1000 euroa
 • yhteisöjäsen 100 euroa, jonka lisäksi yhteisöjäsen maksaa jokaisesta henkilöstä, jonka haluaa liittää Liiton jäsenyyden piiriin saman ikäryhmään perustuva jäsenmaksun kuin seuroillakin on.

Ehdolle Liiton hallitukseen

Kokous ei valinnut ehdollepanotoimikuntaa. Hallitus ei esittänyt ehdollepanotoimikunnan valitsemista, koska toimikunnan työskentelyaika jäisi kovin lyhyeksi. Hallitus aloitti jo keväällä toimenpiteet ehdokkaiden löytämiseksi ja jatkaa työtä. Jäseniä pyydetään edelleen hakemaan hallitustyöskentelystä kiinnostuneita henkilöitä ja kannustamaan heitä asettumaan ehdolle täyttämällä tämän lomakkeen.

Sääntömuutoksia

Kokous hyväksyi Liiton toimintasääntömuutoksen. Sääntömuutos oli PRH:n ennakkotarkastama ja hyväksymä ja uusi toimintasääntö tulee voimaan heti. Kokous hyväksyi myös Liiton kurinpitosääntöön tehdyt muutokset hallituksen esityksen mukaisesti ja myös ne tulevat voimaan heti.

Liiton syyskokous järjestetään 10.10. Forssassa lähikokouksena. Kokousta isännöi 20-vuotta täyttävä Syrjäytyneiden sukeltajien sauna- ja sukellusseura GummiWihta ry. Seuraamme koronavirustilanteeseen liittyviä suosituksia ja rajoituksia, ja tiedotamme, mikäli kokousjärjestelyihin tulee muutoksia.


Muutoksia toimiston palveluaikoihin

Toimiston puhelinpalveluaika on 24.8. alkaen arkisin klo 10-14, ja pyydämme keskittämään puhelut tälle ajalle. Yhä suurempi osa yhteydenotoista tulee sähköpostitse, joten näin varmistetaan, että myös sähköposteihin ja niissä esitettyihin kysymyksiin pysytään vastaamaan nopeasti. Etenkin Dyykki-oppimisympäristön käytön opettelu herättää paljon kysymyksiä, joihin pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti.

Noudot toimistolta

Jos toimistolta täytyy noutaa jotakin, pyydämme tekemään sen ensisijaisesti tiistaisin tai torstaisin klo 8-16 tai sovittuna aikana. Toimistotiloihin ei ole vapaata pääsyä, joten sovi jäsenpalvelun kanssa noudosta etukäteen.

Toimiston henkilökunta työskentelee toistaiseksi osin etänä Suomen hallituksen suosituksen mukaan.

Seuraamme jäsenpalvelujen toimivuutta, ja kysymme jäsenistön mielipidettä palveluista osana loppuvuodesta tehtävää jäsentyytyväisyyskyselyä.

p. 09 3481 2258
office@sukeltaja.fi


 

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer