Seuraposti 1/2021 27.1.2021

Aiheet

  • Seurajohdon tietopaketti julkaistu Dyykissä
  • Seurakysely 2021 tulossa puheenjohtajille ja varapuheenjohtajille
  • Sukeltaminen COVID-19-infektion jälkeen
  • Liiton kevätkokous pidetään 17.4.

Seurajohdon tietopaketti julkaistu Dyykissä

Sukellusseuran pyörittäminen on paljon muutakin kuin sukeltamista. Yhdistyslaki, yhdistystoiminnan hyvät käytännöt, kunta, verottaja, Tukes, Opetus- ja kulttuuriministeriö jne. asettavat toiminnalle omat vaatimuksensa. Samoin uusien jäsenten hankinta ja vanhojen jäsenten tasapuolinen ja mielenkiintoinen palveleminen ja sitouttaminen toimintaan tuovat omat haasteensa. 

Tiedätkö, mitä kaikkia palveluja ja työkaluja Sukeltajaliitto, liikunnan ja urheilun aluejärjestöt ja Olympiakomitea tarjoavat seuran pyörittämisen tueksi? Kaikkea ei tarvitse tehdä itse - hyödynnä valmiita välineitä!

Seurajohdon tietopaketti on hyödyllinen kaikille aktiivisille seuratoimijoille, mutta erityisesti seuran luottamushenkilöille. Suosittelemme materiaaliin perhetymistä etenkin, jos olet tullut valituksi johonkin seuran luottamustehtävään ensimmäistä kertaa. 

Pääset tutustumaan tietopakettiin näin:

  • linkki Dyykki e-oppimisympäristöön löytyy sukeltaja.fi etusivun alareunasta
  • käyttäjänimesi on se sähköpostiosoite, jonka olet ilmoittanut Sukeltajaliiton jäsenrekisteriin
  • paina linkkiä "Unohditko salasanasi" ja järjestelmä lähettää salasanan sähköpostiisi
  • löydät Seurajohdon tietopaketin kohdasta "Kurssivalikoima".

Jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa, ota yhteyttä office@sukeltaja.fi, p. 09 3481 2258.

Haluatko antaa palautetta Seurajohdon tietopaketista? Voit lähettää palautetta tällä lomakkeella tai sähköpostilla mika.rautiainen@sukeltaja.fi.


Seurakysely 2021 tulossa puheenjohtajille ja varapuheenjohtajille

Saat erillisessä viestissä linkin Seurakyselyyn, johon toivomme runsaasti vastauksia. Pyydämme, että seurastanne yksi henkilö vastaa kyselyyn. Jos seuranne puheenjohtaja/varapuheenjohtaja on vaihtunut, pyydämme lähettämään viestin eteenpäin oikeille henkilöille.


Sukeltaminen COVID-19-infektion jälkeen

Vajaassa vuodessa on saatu paljon uutta tietoa COVID-19-infektiosta ja sen paranemisesta. Sukeltamisen aloittamiseen sairastetun infektion jälkeen on saatu suositukset, jotka julkaistiin arvostetuimmassa sukelluslääketieteen lehdessä syyskuussa 2020. Suositusten pääpiirteet löytyvät tiivistettynä sukeltaja.fi Uutisista. Tutustu suosituksiin ja jaa niistä tietoa seurasi jäsenille.


Liiton kevätkokous pidetään 17.4.

Sukeltajaliiton kevätkokous pidetään 17.4. Kokousjärjestelyt riippuvat koronavirusrajoituksista, joten niistä tiedotetaan jäsenseuroja lähempänä ajankohtaa.

Kevätkokouksessa palkitaan Vuoden parhaat, ja ehdotuksia palkittaviksi ehtii tehdä vielä 31.1. asti tällä lomakkeella.

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer