Seuraposti 2/2021 22.2.2021

Aiheet

  • Joko vastasit seurakyselyyn?
  • Jäsenyyksien päättäminen vuoden alussa
  • Liiton kevätkokous pidetään 17.4.
  • Koronatartunnat/altistumiset ulkoilmaharrastuksissa

Joko vastasit seurakyselyyn?

Lähetimme 27.1. puheenjohtajille ja varapuheenjohtajille viestin, jossa pyydettiin vastaamaan seurakyselyyn. Saimmekin jo joitakin vastauksia, kiitos vastaajille! Jos et vielä vastannut, ehdit tehdä sen 28.2. mennessä.

Jos seuranne puheenjohtaja/varapuheenjohtaja on vaihtunut, pyydämme lähettämään viestin eteenpäin oikeille henkilöille.

Vastaa kyselyyn


Jäsenyyksien päättäminen vuoden alussa

Seurojen, jotka eivät ole mukana Liiton jäsenmaksupalvelussa, tulee päivittää jäsenistönsä ajan tasalle Liiton jäsensivuilla 28.2. mennessä.

Jäsenestä muodostuu jäsenmaksuvelvoite seuralle, mikäli jäsenyyttä ei ole päätetty helmikuun loppuun mennessä.


Koronatartunnat/altistumiset ulkoilmaharrastuksissa

Sukeltajaliitto, Suomen Latu ry, Suomen Vapaa-ajankalastajat ry ja Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry kartoittavat yhteistyössä kyselyllä, onko ulkoilmaharrastuksissa syntynyt koronaviruksen tartuntaketjuja/altistumisia.

Koronapandemia ja sen myötä “uusi normaali” on jatkunut pian jo vuoden. Erityisesti ulkoliikunta ja muut ulkoharrastukset ovat tarjonneet pandemian aikana suomalaisille turvallisen tavan viettää vapaa-aikaa. Suomalaisilla ulkoilujärjestöillä ei ole tiedossa, että ulkoillessa tai vastuullisesti järjestetyissä ulkoilutapahtumissa olisi syntynyt tartuntaketjuja.

Onko seuranne tapahtumissa ollut koronatartuntoja tai -altistumisia? Koska kysely koskee ulkoilmaharrastuksia, mainitse kyselyn vapaassa tekstikentässä, onko kyse ulkona vai mahdollisesti uimahallissa tapahtuneesta altistumisesta/tartunnasta. Vapaa tekstikenttä tulee näkyviin, jos olet vastannut "kyllä" kysymykseen 1.

Vastaa kyselyyn osoitteessa suomenlatu.fi/korona. Vastaaminen vie vain hetken.


Liiton kevätkokous pidetään 17.4.

Sukeltajaliiton kevätkokous pidetään 17.4. Kokousjärjestelyt riippuvat koronavirusrajoituksista, joten niistä tiedotetaan jäsenseuroja lähempänä ajankohtaa. Kutsu kokoukseen julkaistaan sukeltaja.fi uutisissa viimeistään kolme viikkoa ennen kokousta. Lisätietoja päivitetään tapahtumakalenteriin.

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer