Seuraposti 3/2021 11.3.2021

Tässä kirjeessä

  • Tervetuloa kevätkokoukseen 17.4. etänä!
  • Liiton kasvuohjelma seuroille saa jatkoa - hae mukaan
  • Ehdollepanotoimikuntaan haetaan jäseniä
  • Koronavirustilanne vaikuttaa sukellustoimintaan

Tervetuloa kevätkokoukseen 17.4. etänä!

Vallitsevan koronavirustilanteen ja kokoontumisrajoitusten vuoksi Liiton sääntömääräinen kevätkokous järjestetään 17.4. kokonaan etäkokouksena Teamsissa. Kokous alkaa kello 10.

Kokoukseen tulee ilmoittautua sukeltaja.fi kalenterissa etukäteen viimeistään 7.4., ja myös valtakirja tulee toimittaa viimeistään 7.4., jotta voidaan taata sujuvat kokousjärjestelyt Ilmoittautuneille lähetetään linkki etäkokoukseen.

Huomaathan, että kokoukseen ei voi osallistua, jos valtakirjaa ei ole toimitettu ajoissa.

Kokousasiat

Ennen virallisia kokousasioita kuullaan ajankohtaisista asioista, mm. Liiton kasvuohjelmasta Kasvu Kannattaa 2021−2022. Sukeltajaliiton Vuoden 2020 parhaat julkistetaan.

Kokouksessa esitetään vuoden 2020 vuosikertomus ja tilinpäätös sekä tilintarkastajan ja toiminnantarkastajan lausunto sekä päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta. Päätetään vuoden 2022 jäsenmaksuista sekä ehdollepanotoimikunnan asettamisesta.

Kokouksessa kuullaan tilannekatsaus Ojamon neuvottelujen etenemisestä.

Kokouskutsu ja muut kokousasiakirjat löytyvät Materiaalipankista. Kutsussa on tarkempia ohjeita osallistumisesta. Vuosikertomus tullaan viemään Materiaalipankkiin hyvissä ajoin ennen kokousta.

Tervetuloa!


Liiton kasvuohjelma seuroille saa jatkoa - hae mukaan

Kevätkokouksessa tullaan tiedottamaan Liiton kasvuohjelmasta 2021−2022, jossa painopisteenä tulee tällä kertaa olemaan lasten ja nuorten toiminnan lisääminen. Ohjelmaan ilmoittautuneista seuroista suhteellisesti eniten kokoaan kasvattanut seura tullaan palkitsemaan. Ilmoittautuminen ohjelmaan on toukokuussa, tiedotamme aiheesta lisää kevätkokouksen jälkeen.


Ehdollepanotoimikuntaan haetaan jäseniä

Kevätkokouksessa tullaan tekemään päätös ehdollepanotoimikunnan asettamisesta. Mikäli sinulla on kiinnostusta toimia ehdollepanotoimikunnassa tai tiedät tehtävästä kiinnostuneen henkilön, ole yhteydessä toiminnanjohtajaan sari.nuotio at sukeltaja.fi.

Ehdollepanotoimikunnan tehtävistä ja kokoonpanosta on kuvattuna Liiton toimintasäännössä §11 seuraavasti: Ehdollepanotoimikunnan tehtävänä on etsiä kyvykkäitä ehdokkaita Liiton hallitukseen ja Liiton puheenjohtajaksi. Hallitukseen pyritään asettamaan ehdolle henkilöitä, jotka edustavat jäsenistöä tasapuolisesti sukupuolijakaumaltaan ja alueellisesti sekä muulta taustaltaan. Toimikuntaan valitaan puheenjohtaja ja kolmesta viiteen jäsentä.


Koronavirustilanne vaikuttaa sukellustoimintaan

Koronavirustilanne Suomessa vaikuttaa edelleen toimintaamme monin tavoin. Uimahallit on monilla paikkakunnilla suljettu ja kokoontumisrajoituksia kiristetty.

Laitesukelluskurssit ovat päässeet käynnistymään etänä teoriaopinnoilla Dyykki-oppimisympäristössä. 

Laitesukellusta harrastetaan ulkosalla pienissä ryhmissä, missä turvavälit on mahdollista pitää. Kehotamme rajaamaan sukellustapahtumien osallistujamäärät sen mukaan, mitä oman alueen aluehallintoviranomainen määrää. Tapahtuman järjestäjän tulee ohjeistaa osallistujia noudattamaan turvavälejä ja huolehtimaan käsihygieniasta ja maskien käytöstä.

Samoin seurojen tiloissa, kuten kerhotilat, varastot ja kaasuntäyttöpaikat, tulee noudattaa kokoontumisrajoituksia ja hygieniaohjeistuksia.

Ajantasaiset rajoitukset ja ohjeet löytyvät THL:n, STM:n ja aluehallintoviraston sivuilta. Olympiakomitean sivuilta löytyy kootusti päivittyvää tietoa koronavirustilanteen vaikutuksista liikuntaan ja urheiluun.


 

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer