Seuraposti 4/2021 30.3.2021

Tässä kirjeessä

  • Ilmoittaudu Liiton kevätkokoukseen viimeistään 7.4.
  • Liiton kasvuohjelma seuroille saa jatkoa - hae mukaan
  • Ehdollepanotoimikuntaan haetaan jäseniä
  • Seurajohdon tietopaketti - joko olet tutustunut?

Ilmoittaudu Liiton kevätkokoukseen viimeistään 7.4.

Vallitsevan koronavirustilanteen ja kokoontumisrajoitusten vuoksi Liiton sääntömääräinen kevätkokous järjestetään 17.4. kokonaan etäkokouksena Teamsissa. Kokous alkaa kello 10.

Kokoukseen tulee ilmoittautua sukeltaja.fi kalenterissa etukäteen viimeistään 7.4., ja myös valtakirja tulee toimittaa viimeistään 7.4., jotta voidaan taata sujuvat kokousjärjestelyt. Ilmoittautuneille lähetetään linkki etäkokoukseen.

Huomaathan, että kokoukseen ei voi osallistua, jos siihen ei ole ilmoittauduttu tai valtakirjaa ei ole toimitettu ajoissa.

Kokouskutsu on julkaistu sukeltaja.fi uutisissa.

Lue tarkemmin kokousjärjestelyistä tapahtumakalenterista.


Liiton kasvuohjelma seuroille saa jatkoa - hae mukaan

Kevätkokouksessa tullaan tiedottamaan Liiton kasvuohjelmasta 2021−2022, jossa painopisteenä tulee tällä kertaa olemaan lasten ja nuorten toiminnan lisääminen. Ohjelmaan ilmoittautuneista seuroista suhteellisesti eniten kokoaan kasvattanut seura tullaan palkitsemaan. Ilmoittautuminen ohjelmaan on toukokuussa, tiedotamme aiheesta lisää kevätkokouksen jälkeen.


Ehdollepanotoimikuntaan haetaan jäseniä

Kevätkokouksessa tullaan tekemään päätös ehdollepanotoimikunnan asettamisesta. Mikäli sinulla on kiinnostusta toimia ehdollepanotoimikunnassa tai tiedät tehtävästä kiinnostuneen henkilön, ole yhteydessä toiminnanjohtajaan sari.nuotio at sukeltaja.fi.

Ehdollepanotoimikunnan tehtävistä ja kokoonpanosta on kuvattuna Liiton toimintasäännössä §11 seuraavasti: Ehdollepanotoimikunnan tehtävänä on etsiä kyvykkäitä ehdokkaita Liiton hallitukseen ja Liiton puheenjohtajaksi. Hallitukseen pyritään asettamaan ehdolle henkilöitä, jotka edustavat jäsenistöä tasapuolisesti sukupuolijakaumaltaan ja alueellisesti sekä muulta taustaltaan. Toimikuntaan valitaan puheenjohtaja ja kolmesta viiteen jäsentä.


Seurajohdon tietopaketti - joko olet tutustunut?

Tiedätkö, mitä kaikkia palveluja ja työkaluja Sukeltajaliitto, liikunnan ja urheilun aluejärjestöt ja Olympiakomitea tarjoavat seuran pyörittämisen tueksi? Kaikkea ei tarvitse tehdä itse - hyödynnä valmiita välineitä!

Seurajohdon tietopaketti on hyödyllinen kaikille aktiivisille seuratoimijoille, mutta erityisesti seuran luottamushenkilöille. Suosittelemme materiaaliin perehtymistä etenkin, jos olet tullut valituksi johonkin seuran luottamustehtävään ensimmäistä kertaa. 

Pääset tutustumaan tietopakettiin näin:

  • mene osoitteeseen www.sukeltaja.fi/dyykki
  • käyttäjänimesi on se sähköpostiosoite, jonka olet ilmoittanut Sukeltajaliiton jäsenrekisteriin
  • paina linkkiä "Unohditko salasanasi" ja järjestelmä lähettää salasanan sähköpostiisi
  • löydät Seurajohdon tietopaketin kohdasta "Kurssivalikoima".

 

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer