Kouluttajaposti 4/2021: ajakohtaista kouluttajille ja ohjaajille  29.4.2021

 

Tässä kirjeessä

  • Vuoden 2020 parhaita
  • Järjestämisohjeiden päivitykset
  • Yhdistelmäpaketilla koulutusta edullisemmaksi
  • Liity Sukeltajaliiton CMAS-kouluttajien Facebook-ryhmään

Vuoden 2020 parhaita 

Sukeltajaliiton kevätkokouksessa 17.4.2021 julkistettiin Vuoden 2020 parhaat. Vuoden 2020 norppaohjaajaksi valittiin Marika Kataja Porin Urheilusukeltajista. Vuoden 2020 sukelluskouluttajaksi valittiin Pentti Hartikainen Kuopion Urheilusukeltajista. Onnittelut Marika ja Pentti! Kaikki Vuoden parhaat löytyvät kevätkokousuutisesta.

Vuoden parhaiksi ehdotetaan joka vuosi monia hyviä ja ansioituneita toimijoita. Vuosittain heistä voidaan palkita yksi. Toiminnan jatkuessa edelleen ansioituneesti tehkää uusi ehdotus seuraavalla hakukierroksella. Muistakaa myös muut käytössä olevat palkitsemistavat.  


Järjestämisohjeiden päivitykset 

CMAS Recreational Trimix Diver ja CMAS Advanced Nitrox Diver -järjestämisohjeita on päivitetty. Päivitykset liittyvät tekniikkasukelluskurssien järjestämisohjeiden yhtenäistämiseen, ja lisäksi on tarkennettu muutamia palautteen perusteella epäselviä kohtia. Sukeltajaliiton hallitus hyväksyi kokouksessaan 14.4. järjestämisohjeisiin tehdyt päivitykset. Hallitus hyväksyi myös uuden Takaisin veteen - Sukella Suomessa -järjestämisohjeen, joka korvaa vanhan Takaisin veteen -ohjeen. Uudessa ohjeessa on molempien kurssien järjestämisohje liitetty yhteen ja samaan ohjeeseen.

Päivitetyt järjestämisohjeet löytyvät täältä

Vanhojen ohjeiden voimassa ollessa aloitetut kurssit voidaan viedä loppuun vanhoja ohjeita noudattaen. Vanhat ohjeet säilytetään uusien ohjeiden rinnalla näkyvissä muutaman kuukauden ajan. 


Yhdistelmäpaketeilla koulutusta edullisemmaksi 

Eräitä kursseja on luontevaa järjestää kokonaisuutena siten, että kaksi tai kolme kurssia järjestetään yhtä aikaa tai ainakin hyvin peräkkäin toisiaan. 

Sukeltajaliitto tukee tämäntyyppisiä koulutusjärjestelyitä yhdistelmäpakettien muodossa. Kun oppilasmateriaalit tilataan yhtä aikaa saman oppilaan käyttöön, yhdistelmäpaketit hinnoitellaan niin, että ensimmäisen kurssin materiaali on normaalihintainen ja seuraavat kurssit saa noin 25 % alennuksella. 

Löydät yhdistelmäpaketit omasta osiostaan Liiton verkkokaupasta täältä

Saadun palautteen perusteella tarjolla olevien yhdistelmäpakettien valikoimaa on tämän kuun aikana kasvatettu huomattavasti. Käy tutustumassa erilaisiin vaihtoehtoihin ja suunnittele, mitä yhdistelmäkursseja voit seuraavaksi järjestää! 


Liity Sukeltajaliiton CMAS-kouluttajien Facebook-ryhmään  

Ryhmä on tarkoitettu Sukeltajaliiton jäsenseurojen ja yhteisöjäsenten lähikouluttajille, CMAS One Star Instructor-, CMAS Two Star Instructor- ja CMAS Three Star Instructor -kouluttajille ja koulutusvastaaville. Ryhmä on suljettu, joten siellä voi keskustella vapaasti ja luottamuksella CMAS-koulutukseen liittyvistä asioista. Ryhmä löytyy täältä.  

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer