Seuraposti 6/2021 3.6.2021

Tässä kirjeessä

  • Syyskokous 16.10.
  • Ehdolle Sukeltajaliiton hallitukseen
  • Huomio jäsenhankintaan
  • Sukeltaja.fi verkkokauppaan kirjautuneena
  • OKM:n avustushaku seuroille 15.6. asti
  • Seuratoiminnan kyselylomakkeita tilattavissa

Syyskokous 16.10.

Sukeltajaliiton syyskokous järjestetään 16.10. koronarajoitusten sallimalla tavalla. Kutsu kokoukseen julkaistaan vähintään kolme viikkoa aikaisemmin sukeltaja.fi uutisissa. Kokouksessa mm. päätetään vuoden 2022 toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta ja valitaan jäseniä Liiton halitukseen.


Ehdolle Sukeltajaliiton hallitukseen

Tunnetko henkilöitä, joita voisi kiinnostaa luottamustehtävä Sukeltajaliiton hallituksessa? Ehdollepanotoimikunta etsii ehdokkaita hallitusvaaliin, joka pidetään Liiton syyskokouksessa 16.10.

Hallitustyö tarjoaa mielenkiintoisen näköalapaikan sekä sukeltamiseen lajina että laajemminkin suomalaisen urheilun kehittämiseen keskusjärjestötasolla. Tehtäviin valituilla on erinomainen mahdollisuus verkostoitua, ja heillä on keskeinen rooli sukelluksen eri osa-alueiden kehittämisessä.

Jos sinulla tai seurasi/yhteisösi jäsenellä on kiinnostusta sukellusharrastuksen ja -turvallisuuden edistämiseen, sukelluksen kehittämiseen urheilulajina ja liikuntamuotona sekä ajatuksia ja näkemyksiä Sukeltajaliiton toiminnan kehittämisestä, olet oikea henkilö hakeutumaan Sukeltajaliiton hallitukseen. Tärkein kriteeri, kuten sukeltamisessa ylipäänsä, on halu ja innostus tehdä yhdessä!

Lue tarkemmin ehdolle asettumisesta

Linkki ehdolleasettumislomakkeeseen

Seuroja ja yhteisöjäseniä pyydetään olemaan aktiivisia ja välittämään tietoa!


Huomio jäsenhankintaan

Korona-aika on verottanut eri lajien harrastajamääriä. Moni saattaa nyt myös hakea uutta harrastusta etenkin luontoliikunnan parista, ja tämä luo paljon mahdollisuuksia houkutella uusia harrastajia sukelluksen pariin.

Nyt kannattaa kiinnittää huomiota oman toiminnan markkinointiin ja syksyn kurssitarjonnan suunnitteluun. Peruskursseja kannattaa käynnistää myös syyskaudella, sillä Liitto tulee tekemään syksyllä myös näkyvyyskampanjaa Aloita sukellusharrastus, Sukella Suomessa -teemoilla. Voimme kohdentaa näkyvyyttä erityisesti sellaisille alueille, joilla tiedämme olevan peruskursseja tarjolla. Seuraamme aktiivisesti sukeltaja.fi kurssikalenteria nähdäksemme, missä päin Suomea kursseja on tarjolla, joten kurssit kannattaa viedä sinne hyvissä ajoin.

Hyödynnä sosiaalista mediaa jäsenhankinnassa. Facebookissa ja Instagramissa voi ostaa näkyvyyttä varsin pienilläkin kustannuksilla ja kohdentaa postauksia omalle alueelle tai vaikkapa luontoliikunnasta kiinnostuneille. 


Sukeltaja.fi verkkokauppaan kirjautuneena

Sukeltaja.fi verkkokaupassa asioiminen vaatii kesäkuusta lähtien kirjautumisen jäsensivustolle. Kirjautuneena pystyt myös helposti hallinnoimaan omia tietojasi. Pidä sähköpostiosoitteesi ajan tasalla, jotta saat tiedon mm. ajankohtaisista, seuratoimintaan vaikuttavista asioista uutiskirjeissämme.


OKM:n avustushaku seuroille 15.6. asti

Opetus- ja kulttuuriministeriö myöntää Covid-19 pandemia-avustusta liikunta- ja urheiluseuroille 2021 (erityisavustus). Avustusta voivat hakea liikunta- ja urheiluseurat lasten ja nuorten harrastetoiminnan ja kilpa- ja huippu-urheilutavoitteisen toiminnan turvaamiseksi koronaepidemian aikana.

Avustusta voi hakea 1.2.- 31.5.2021 aiheutuneisiin kustannuksiin.

Hakemukseen tulee liittää muun muassa tuloslaskelma em. tarkastelukaudelta eli ajalta 1.2.-31.5.2021.

Hakuaika päättyy 15.6.2021 klo 16:15

Lisätietoja hausta OKM:n sivuilla


Seuratoiminnan kyselylomakkeita tilattavissa

Palautteen saaminen ja antaminen ovat olennaisia kehittymisen edellytyksiä. Olympiakomitea on tuottanut seurojen kehittämistyön tueksi valmiit ja maksuttomat digitaaliset palautekyselyt lapsille, nuorille, seuratoimijoille, vanhemmille ja aikuisliikkujille. Kyselyjä hyödyntämällä seura saa helposti kerättyä palautetta omilta jäseniltään. Palautekyselyt kuuluvat Tähtiseura-ohjelman työkaluihin, jotka ovat kaikkien seurojen hyödynnettävissä.

Tutustu lomakkeisiin ja tilaa täältä


Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer