Kouluttajaposti 5/2021: ajankohtaista kouluttajille ja ohjaajille 30.6.2021

 

Tässä kirjeessä

  • Sukella Suomessa -materiaali julkaistu Dyykissä
  • Yhdistelmäpaketti alennuskoodilla
  • DAN-kouluttajaksi!
  • Toimiston kesä

Sukella Suomessa -materiaali julkaistu Dyykissä 

Sukella Suomessa -koulutuksen oppilasmateriaali on julkaistu ensimmäistä kertaa Dyykissä. Kun perustat Sukella Suomessa -kurssin Liiton kalenteriin ja hyväksyt osallistujat kurssin oppilaiksi, materiaali avautuu heidän käyttöönsä Dyykissä. 

Palautetta ja kehittämisehdotuksia uudesta materiaalista otetaan mielellään vastaan! Lähetä viestiä osoitteeseen mika.rautiainen@sukeltaja.fi 


Jäikö yhdistelmäpaketti tilaamatta? Alennuskoodi auttaa!  

Tietyistä kursseista muodostuu hyvä kokonaisuus, kun muutama kurssi järjestetään yhtä aikaa tai tiiviisti peräkkäin.  

Sukeltajaliitto tukee kurssikokonaisuuksien järjestämistä yhdistelmäpakettien muodossa. Yhdistelmäpaketissa ensimmäisen kurssin materiaali on normaalihintainen ja seuraavat kurssit saa noin 25 % alennuksella.  

Löydät yhdistelmäpaketit omasta osiostaan Liiton verkkokaupasta Verkkokauppa > Koulutusmateriaalit > Laitesukellus > Yhdistelmäpaketit. 

Joskus, ja varsinkin P1-kurssilla, oppilas ei vielä ennen kurssin alkua osaa tehdä päätöstä siitä, haluaako hän osallistua muillekin kursseille, ja yhdistelmäpaketti jää silloin tilaamatta. Jos oppilas myöhemmin päättää, että hän sittenkin haluaa osallistua myös muille kursseille, ota yhteyttä Liiton toimistoon (office@sukeltaja.fi). Pyydä käyttöösi alennuskoodia. Alennuskoodilla saat kurssikokonaisuuteen jälkikäteen liitettävistä oppilaspaketeista saman alennuksen kuin yhdistelmäpaketillakin. 


DAN-kouluttajaksi! 

Sukeltajaliiton ensiapukoulutusvaliokunta järjestää DAN-ensiapukouluttajakurssin 20.-21.11.2021 Tampereella. 

Koulutus jakaantuu lähikoulutukseen Tampereella ja etäkoulutukseen, joka pidetään ennen lähikoulutusta erikseen ilmoitettuna ajankohtana. 

Hinta 675 euroa sisältää opetuksen ja oppimateriaalin. 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 


Toimiston kesä 

Sukeltajaliiton toimisto on suljettuna 12.7.-1.8. Hyvää kesää!

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer