Seuraposti 7/2021 23.8.2021

Tässä kirjeessä

  • Syyskokous 16.10.
  • Ehdolle Sukeltajaliiton hallitukseen
  • Sukella Suomessa ja Suomi harrastaa -kampanjat
  • Ihmisoikeudet urheilussa -kampanja
  • Uppopallosarjoihin ilmoittaudutaan 31.8. mennessä.

Syyskokous 16.10.

Sukeltajaliiton syyskokous järjestetään 16.10. koronarajoitusten sallimalla tavalla. Kutsu kokoukseen julkaistaan vähintään kolme viikkoa aikaisemmin sukeltaja.fi uutisissa. Kokouksessa mm. päätetään vuoden 2022 toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta ja valitaan jäseniä Liiton halitukseen.


Ehdolle Sukeltajaliiton hallitukseen

Tunnetko henkilöitä, joita voisi kiinnostaa luottamustehtävä Sukeltajaliiton hallituksessa? Ehdollepanotoimikunta etsii ehdokkaita hallitusvaaliin, joka pidetään Liiton syyskokouksessa 16.10.

Hallitustyö tarjoaa mielenkiintoisen näköalapaikan sekä sukeltamiseen lajina että laajemminkin suomalaisen urheilun kehittämiseen keskusjärjestötasolla. Tehtäviin valituilla on erinomainen mahdollisuus verkostoitua, ja heillä on keskeinen rooli sukelluksen eri osa-alueiden kehittämisessä.

Jos sinulla tai seurasi/yhteisösi jäsenellä on kiinnostusta sukellusharrastuksen ja -turvallisuuden edistämiseen, sukelluksen kehittämiseen urheilulajina ja liikuntamuotona sekä ajatuksia ja näkemyksiä Sukeltajaliiton toiminnan kehittämisestä, olet oikea henkilö hakeutumaan Sukeltajaliiton hallitukseen. Tärkein kriteeri, kuten sukeltamisessa ylipäänsä, on halu ja innostus tehdä yhdessä!

Lue tarkemmin ehdolle asettumisesta

Linkki ehdolleasettumislomakkeeseen

Seuroja ja yhteisöjäseniä pyydetään olemaan aktiivisia ja välittämään tietoa!


Sukella Suomessa -kampanja

Korona-aika on verottanut eri lajien harrastajamääriä. Moni saattaa nyt myös hakea uutta harrastusta etenkin luontoliikunnan parista, ja tämä luo paljon mahdollisuuksia houkutella uusia harrastajia sukelluksen pariin.

Peruskursseja kannattaa käynnistää myös syyskaudella, sillä Liitto tulee tekemään syksyllä näkyvyyskampanjaa Aloita sukellusharrastus, Sukella Suomessa -teemoilla. Voimme kohdentaa näkyvyyttä erityisesti sellaisille alueille, joilla tiedämme olevan peruskursseja tarjolla. Seuraamme aktiivisesti sukeltaja.fi kurssikalenteria nähdäksemme, missä päin Suomea kursseja on tarjolla, joten kurssit kannattaa viedä sinne hyvissä ajoin.

Olemme mukana myös OKM:n Suomi harrastaa -kampanjassa, jossa kannustetaan ihmisiä jakamaan kuvia ja videoita omasta harrastuksestaan #SuomiHarrastaa-tunnistetta käyttäen.

Harrastukset auttavat jaksamaan arjessa pandemian keskellä. Suomi on tuhansien harrastusten maa, josta löytyy sopiva laji jokaiselle. Kampajalla voimme madaltaa kynnystä kokeilla uusia lajeja ja saada uusia harrastajia lajin pariin.


Ihmisoikeudet urheilussa -kampanja

Ihmisoikeusliitto käynnistää marraskuussa 2021 valtakunnallisen urheilun ihmisoikeuskampanjan, joka on laajuudeltaan ainutlaatuinen jopa koko maailman mittakaavassa. Mukaan kutsutaan urheilujärjestöjä ja -seuroja, urheilijoita ja valmentajia sekä muita urheilun toimijoita.

Mikäli seuranne haluaa lähteä mukaan kampanjaan, pyydämme täyttämään yhteystietolomakkeen 1.9. mennessä. Toimitamme mukana olevien seurojen nimet ja verkko-osoitteet eteenpäin Ihmisoikeusliitolle. 

Syksyn 2021 aikana hmisoikeusliitto kertoo lisää erilaisista mahdollisuuksista toimia kampanjan aikana ja jakaa valmista kampanjamateriaalia käytettäväksi seuran viestintäkanavissa (esim. some, uutiskirjeet, verkkosivut).


Uppopallosarjoihin ilmoittaudutaan 31.8. mennessä

Sukeltajaliiton uppopallosarjat käynnistyvät syksyllä. Tämän syksyn ja kevään 2022 aikana tullaan pelaamaan uppopalloa kolmella sarjatasolla (SM-sarja, 1. divisioona ja 2. divisioona). Sarjoihin ilmoittautuminen päättyy 31.8.

Kaksi viimeistä sarjakautta ovat olleet koronapandemiasta johtuen poikkeuksellisia, koska ei ole päästy pelaamaan täyttä sarjaa. Viime sarjakaudelle ilmoitettiin alennetuista maksuista hyvityksenä kesken jääneelle edelliskaudelle. Viime kausikin jäi lyhyeksi, ja viime kaudelta jätettiin lopulta sarjamaksu kokonaan perimättä. Tähän uuteen alkavaan kauteen lähdetään normaaleilla sarjamaksuilla, joka on ilmoitettu sarjakutsussa.

Tarkemmat ilmoittautumisohjeet löytyvät Tapahtumakalenterista.


 

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer