Seuraposti 10/2021 21.12.2021

Tässä kirjeessä

  • Liiton hallitus tiedottaa
  • Koronapassi seuratoiminnassa
  • Sukeltajaliiton hankeavustus haettavissa
  • Liiton kriisiviestintäohje päivitetty
  • Vuoden parhaat 2021 - uusia kategorioita
  • Vuoden ekoteko 2021
  • Seurat mukaan Liiton osastolle GoExpo-messuille
  • Toimisto suljettuna välipävät

Liiton hallitus tiedottaa

Sukeltajaliiton hallitus piti vuoden viimeiden kokouksensa 18.12. Lue sukeltaja.fi uutisista hallituksen tiedote päätöksistä ja muista ajankohtaisista asioista.


Koronapassi seuratoiminnassa

Alueellisia koronarajoituksia on kiristetty, ja kunnat saattavat vaatia koronapassin esittämistä uimahalleissa ja muissa liikuntatiloissa. Suositelemme seuraamaan oman alueen tilannetta ja noudattamaan seuratoiminnassa AVIn ohjeita. Jäsenistölle on hyvä tiedottaa aktiivisesti muuttuvista vaatimuksista ja niiden perusteluista.

Ajantasaiset rajoitukset ja ohjeet AVIn sivuilla


Sukeltajaliiton hankeavustus haettavissa

Sukeltajaliitto voi myöntää hankeavustusta  sellaisille sukeltamista tai sukellusolosuhteita edistäville hankkeille, jotka hyödyttävät koko sukeltajayhteisöä. Hankkeen tulos tulee olla kaikkien sukeltajien käytettävissä ilman eri maksua tai vaatimusta kuulua johonkin tiettyyn yhteisöön. Tukea voi hakea minkä tahansa sukelluslajin hankkeeseen. Yksittäisen seuran tai rajatun piirin toimintaa edistäviin hankkeisiin tukea ei myönnetä.

Lue lisää hankeavustuksesta ja täytä hakulomake 31.1.2022 mennessä.


 

Liiton kriisiviestintäohje päivitetty

Sukeltajaliiton kriisiviestintäohjeeseen on lisätty SPR:n henkisen tuen opas "Olet kokenut jotain järkyttävää". Opas antaa tietoa siitä, miten järkyttävän tapahtuman kokenut saattaa tuntea ja reagoida ja mistä saa apua. Kriisiviestintäohjetta sovelletaan, kun sukellusharrastuksen piirissä tapahtuu jotakin, joka ylittää uutiskynnyksen. 


Vuoden parhaat 2021 - uusia kategorioita

Vuoden parhaat ovat erityisen ansiokkaita henkilöitä, seuroja, ryhmiä tai projekteja sukelluksen saralla ko. vuonna. Löytyykö sinun seurastasi Vuoden paras?

Kaksi uutta kategoriaa

Vuoden vapaaehtoinen/vapaaehtoisryhmä -palkinto myönnetään Liiton tai Liiton toiminnan piirissä tapahtuneesta erityisen aktiivisesta ja ansiokkaasta vapaaehtoistyöstä. Palkinto voidaan jakaa sekä yksittäiselle henkilölle että vapaaehtoisryhmälle.

Vuoden kouluttaja -palkinto myönnetään sukellus- tai muulle kouluttajalle aktiivisesta ja ansiokkaasta koulutustoiminnasta Liiton toiminnan piirissä.

Palkinnot jaetaan Liiton kevätkokouksessa 3.4. Tampereella. 

Ehdota Vuoden parasta 31.1.2022 mennessä. 


Vuoden ekoteko 2021

Haastamme Sukeltajaliiton jäsenet, seurat ja yhteisöjäsenet pohtimaan, miten voimme itse vaikuttaa paikallisesti luonnon ja erityisesti vesistöjemme tilaan. Palkitsemme pienempiä tai isompia aloitteita, ideoita tai tapahtumia, jolla edistetään kestävää kehitystä tai suojellaan luontoa.

Vuoden ekoteko 2021 -palkinto jaetaan GoExpo-messuilla, jotka pidetään Helsingissä 4.−6.3.2022. Mukana valitsemassa ja palkitsemisessa on myös DAN Europe. Tee ehdotus 31.1.2022 mennessä.

Ehdota Vuoden ekotekoa 31.1.2022 mennessä. 


Seurat mukaan Liiton osastolle GoExpo-messuille

Sukeltajaliitto osallistuu GoExpo-messuille, jotka pidetään Helsingissä Messukeskuksessa 4.-6.3. Tarjoamme seuroille mahdollisuuden tulla Liiton osastolle esittelemään toimintaansa ja sukellusharrastusta messuvieraille. Toivomme, että edustajanne on paikalla vähintään kaksi tuntia yhtenä messupäivänä, mutta halutessanne voitte osallistua useampanakin päivänä.

Ilmoittaudu mukaan messuporukkaan sähköpostilla kristiina.karila@sukeltaja.fi, niin sovitaan tarkemmin.


Toimisto suljettuna välipäivät

Sukeltajaliiton toimisto on suljettuna 24.12.-2.1. Kiitos kuluneesta vuodesta ja oikein hyvää joulunaikaa sekä onnea vuodelle 2022!

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer