Lasten ja nuorten valtakunnallinen kesäleiri järjestetään Kelventeen saaressa 1.-3.7. Kuva Tuomo Palevaara.

 

Sukeltajaposti 2/2022 2.6.2022

Tässä kirjeessä

  • Lasten ja nuorten kesäleiri Kelventeen saaressa
  • Osallistu sukelluskuvauskilpailuihin
  • Liiton hallitukseen haetaan jäseniä
  • Veneitä tarvitaan - tule tekemään kanssamme kansainvälistä kisatapahtumaa!
  • Ilmoita kun sähköpostiosoitteesi muuttuu
  • Toimiston kesä

Lasten ja nuorten kesäleiri Kelventeen saaressa

Haussa kesäleiri sukeltavalle lapselle tai nuorelle? Padasjoella Kelventeen saaressa järjestetään 1.-3.7. valtakunnallinen lasten ja nuorten sukellusleiri perinteisin leirimeiningein: kaksi päivää laitesukellusta/snorklausta, iltapuhteet leirinuotiolla, majoitus puolijoukkueteltassa (tai omassa) ja mahtava leirikokki varmistaa, että hyvä ruoka, parempi mieli!

Myös sukeltavat aikuiset ovat tervetulleita leireilemään yhdessä lastensa kanssa!

Leirin ikärajat: snorkkelisukeltajat 10 v.  ja laitesukeltajat 12 v.

Hinta: 85 e, lauantain päiväkävijöille 40 e. Hinta sisältää telttamajoituksen puolijoukkueteltassa (saa ottaa myös oman teltan mukaan), ruokailut, ohjelman ja venekyydit leirisaareen ja takaisin. 

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu viimeistään 17.6. Lisätiedot ja ilmoittautuminen sukeltaja.fi kalenterissa.


Osallistu sukelluskuvauskilpailuihin

Sukeltajaliitto järjestää vuosittain Sukelluskuvauksen SM-kilpailun. Kilpailussa on omat sarjansa myös videoille ja nuorille kuvaajille. 

Viime vuoden kilpailun Kuvittele!-sarja on päätetty ottaa mukaan pysyvästi. Se tarjoaa mahdollisuuden kokeilla erilaisia kuvankäsittelytekniikoita ja luoda vedenalaisia maailmoja, joissa kaikki on mahdollista. Tauolla ollut ulkomaan kuvien sarja on jälleen mukana normaalisti.

Sarjat

A. Makro
B. Normaali/laajakulma, kotimaan vedet
C. Normaali/laajakulma, ulkomaan vedet
D. Allaskuvat
E. Teemasarja: Seikkailu
F. Kuvittele!
G. Sukellusaiheiset pintakuvat
H. Videosarja
I. Nuorten sarja

Tutustu sukeltaja.fi kalenterissa kilpailun sääntöihin ja lue tarkemmin, miten kilpailutyöt toimitetaan. Kilpailu sulkeutuu 1.11.2022.

Täällä voit käydä katsomassa aiempien kuvakisojen palkittuja kuvia.

Palkitut videot löytyvät Youtube-kanavaltamme.

Muista myös PM-kisa!

Kilpailuun voivat osallistua pohjoismaisten sukellusliittojen jäsenet. Kilpailun järjestää tänä vuonna Ruotsin sukellusliitto. Teemasarjan teemana on: Upp och ner.

Toimita kisakuvat viimeistään 1.11.2022 keskiyöhön mennessä järjestäjän ilmoittamalla tavalla.

Lue kilpailukutsu Ruotsin sukellusliiton kotisivuilla.


Liiton hallitukseen haetaan jäseniä

Sukeltajaliiton hallitukseen valitaan uusia jäseniä 8.10. syyskokouksessa Helsingissä. Myös Liiton uusi puheenjohtaja valitaan kokouksessa Tero Lehtosen päättäessä kautensa vuoden lopussa.

Jos sinulla on kiinnostusta sukellusharrastuksen ja -turvallisuuden edistämiseen, sukelluksen kehittämiseen urheilulajina ja liikuntamuotona sekä ajatuksia ja näkemyksiä Sukeltajaliiton toiminnan kehittämisestä, olet oikea henkilö hakeutumaan näihin luottamustehtäviin. Tärkein kriteeri, kuten sukeltamisessa ylipäänsä, on halu ja innostus tehdä yhdessä!

Lue tarkemmin hallitus- ja puheenjohtajavaalista sukeltaja.fi uutisista. Uutisen lopusta löytyy linkki ehdolleasettumislomakkeeseen.


Veneitä tarvitaan - tule tekemään kanssamme kansainvälistä kisatapahtumaa!

Sukelluskalastuksen kansainväliset järvi-EM-kisat käydään Puruvedellä 13.−14.8. Kilpailun tukikohtana toimii Harjun Portin matkailukeskus Punkaharjulla.

Sukelluskalastuksen lajiryhmä etsii veneitä kuljettajineen viemään kilpailijat kalastuspaikoille kisapäivinä. Veneelle ei ole muita vaatimuksia kuin se, että sen miniminopeus olisi hyvä olla 15 solmua, kun veneessä on kolme henkeä. Kisapäiviltä maksetaan korvaus.

Onko sinulla vene, joita voisi saada kilpailun käyttöön? Ole rohkeasti yhteydessä kilpailuorganisaatioon: kaavake veneenomistajille ilmoittautumista varten löytyy freshwaterspearfishing.com sivuston lopusta. Jos haluat kysyä lisätietoja, lähetä sähköpostia osoitteeseen EC2022@sukeltaja.fi.


Ilmoita kun sähköpostiosoitteesi muuttuu

Pidämme jäsenistöömme yhteyttä pääsääntöisesti sähköpostitse. Kun esimerkiksi osoitteesi, puhelinnumerosi tai sähköpostisi on muuttunut, pääset ilmoittamaan uudet yhteystiedot itse sukeltaja.fi-sivuillamme.

  • Mene osoitteeseen www.sukeltaja.fi ja klikkaa KIRJAUDU-linkkiä.
  • Käyttäjätunnuksesi on se sähköpostiosoite, jonka olet ilmoittanut Sukeltajaliiton jäsenrekisteriin.
  • Jos et muista salasanaa, paina linkkiä "Unohditko salasanasi", jolloin järjestelmä lähettää salasanan sähköpostiisi.
  • Kirjautumisen jälkeen tulee sinulle näkyviin sivun oikeaan reunaan Jäsensivusto. Vasemmassa palkissa näet Omat yhteystiedot, jota klikkaamalla aukeaa Muokkaa yhteystietoja -sivu.

Jäsensivustolla on myös paljon muuta hyödyllistä tietoa: näet kortitustietosi, kurssisi ja laskuhistoriasi. Voit myös lisätä valokuvasi sukeltajakorttia varten ja pääset tulostamaan vakuutustodistuksen Sukeltajaliitto - DAN Europe -sukeltajavakuutuksesta, mikäli sinulla on sellainen.

Kysy neuvoa tarvittaessa toimistosta office@sukeltaja.fi tai p. 09 3481 2258.


Toimiston kesä

Sukeltajaliiton toimisto palvelee kesällä seuraavasti:

kesäkuu ma-pe 10-15
heinäkuu ma-to 10-14
elokuu ma-pe 10-15

Toimisto on suljettuna 11.7.−31.7.

Hyvää sukelluskesää!


Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer