Sukeltajaposti 4/2022 7.11.2022

 

Tässä kirjeessä

  • Sukeltajavakuutukseen uudistuksia 2023
  • Vielä ehtii: tiedesukelluksen verkostoitumistapahtuma muutettu etätilaisuudeksi
  • Sukeltaja-lehti muuttuu sähköiseksi 2023
  • Onhan sähköpostiosoitteesi ajan tasalla?
  • Vuoden parasta voi ehdottaa tammikuussa

Sukeltajavakuutukseen uudistuksia 2023

Sukeltajaliiton jäsenilleen tarjoama sukeltajavakuutus muuttuu vuoden 2023 alusta entistäkin kattavammaksi. Korvaussummat nousevat, ja nuoret snokkelisukeltajat saavat oman vakuutuksensa. Vakuutuksen hinta pysyy ennallaan.

Sukeltajaliitto – DAN Europe -sukeltajavakuutuksen enimmäiskorvaussummat nousevat ensi vuoden alusta. Hoitokulujen korvaus kotimaassa nousee 15 000 eurosta 30 000 euroon, ja ylipainehappihoitoa ulkomailla korvataan 30 000 euron sijasta 50 000 euroon asti.

Lisäksi nuorille snorkkelisukeltajille on räätälöity oma vakuutus. Jos lapsi/nuori on täyttänyt 7 vuotta, mutta ei vielä 19, voi hän ostaa vakuutuksen, joka on voimassa snorkkelisukelluksessa. Vakuutuksen hinta on 15 euroa.

Kolmas muutos vakuutukseen on uuden lajimme, tarkkuusammunnan, sisältyminen korvattavien lajien joukkoon. Tarkkuusammunta esiteltiin keväällä Tampereella Finnish Super Open -kilpailutapahtumassa.

Sukeltajaliitto – DAN Europe -sukeltajavakuutus vuodelle 2023 on myynnissä 15.12. alkaen sukeltaja.fi verkkokaupassa.


Vielä ehtii: tiedesukelluksen verkostoitumistapahtuma muutettu etätilaisuudeksi

Kotkassa 12.11. klo 10-17.30 pidettäväksi suunniteltu tiedesukelluksen verkostoitumistapahtuma on muutettu etätilaisuudeksi. Tilaisuuteen toivotaan runsasta osallistumista eri puolilta Suomea ja mukaan voi ilmoittautua viimeistään 9.11. sukeltaja.fi kalenterissa.


Sukeltaja-lehti muuttuu sähköiseksi 2023

Sukeltaja-lehti ilmestyy vuonna 2023 sähköisenä näköislehtenä. Sähköiseen lehteen siirtyminen avaa mahdollisuuksia hyödyntää esim. videoita, kuvagallerioita ja linkkejä verkkosivuille. Lehti on näin myös mainostajille kiinnostava vaihtoehto.

Nykyisen neljän numeron sijasta ilmestyy viisi numeroa; ilmestymiskuukaudet ovat helmikuu, huhtikuu, kesäkuu, syyskuu ja marraskuu. Lehteä voi lukea puhelimella, tabletilla tai tietokoneella ajasta ja paikasta riippumatta.

Linkki tuoreimpaan lehteen toimitetaan sinulle sähköpostitse siihen osoitteeseen, jonka olet ilmoittanut joko seurallesi tai suoraan Sukeltajaliiton toimistoon. On siis erittäin tärkeää, että sähköpostiosoitteesi on ajan tasalla jäsenrekisterissämme.

Jos olet ilmoittanut, että et halua Sukeltajaliitolta sähköpostia, ei uusimmasta numerosta ilmoittavaa sähköpostia lähetetä sinulle. Lehdet kuitenkin löytyvät myös jäsensivustoltamme, jonne kirjautumalla pääset lukemaan niitä.

Onko sinulla kysymyksiä sähköisestä Sukeltaja-lehdestä? Ota yhteyttä toimistoon office@sukeltaja.fi tai p. 09 3481 2258.


Onhan sähköpostiosoitteesi ajan tasalla?

Pidämme jäsenistöömme yhteyttä pääsääntöisesti sähköpostitse. Kun esimerkiksi osoitteesi, puhelinnumerosi tai sähköpostisi on muuttunut, pääset ilmoittamaan uudet yhteystiedot itse sukeltaja.fi-sivuillamme.

Mene osoitteeseen www.sukeltaja.fi ja klikkaa KIRJAUDU-linkkiä

  • käyttäjätunnuksesi on se sähköpostiosoite, jonka olet ilmoittanut Sukeltajaliiton jäsenrekisteriin

  • jos et muista salasanaa, paina linkkiä "Unohditko salasanasi", jolloin järjestelmä lähettää salasanan sähköpostiisi

  • kirjautumisen jälkeen tulee sinulle näkyviin sivun oikeaan reunaan Jäsensivusto. Vasemmassa palkissa näet Omat yhteystiedot, jota klikkaamalla aukeaa Muokkaa yhteystietoja -sivu.

Jäsensivustolla on myös paljon muuta hyödyllistä tietoa: voit lukea Sukeltaja-lehteä 2023 alkaen, näet kortitustietosi, kurssisi ja laskuhistoriasi. Voit myös lisätä valokuvasi sukeltajakorttia varten ja pääset tulostamaan vakuutustodistuksen Sukeltajaliitto - DAN Europe -sukeltajavakuutuksesta, mikäli sinulla on sellainen.

Kysy neuvoa tarvittaessa toimistosta office@sukeltaja.fi tai p. 09 3481 2258.


Vuoden parasta voi ehdottaa tammikuussa

Vuoden kääntyessä loppua kohden on aika suunnata tutkiva katse kuluneeseen vuoteen. Kuka ansaitsee Vuoden paras -tunnustuksen? Kenen esimerkillinen toiminta sukellusharrastuksessa tulisi palkita? Löytyykö sinun seurastasi Vuoden vapaaehtoinen tai Vuoden norppa?

Vuoden parhaita voi ehdottaa kuka tahansa sähköisellä lomakkeella, joka on avoinna 2.1.-31.1.2023. Valinnat vahvistaa Sukeltajaliiton hallitus, ja palkinnon luovutetaan Liiton kevätkokouksessa 1.4. (paikka vielä avoin).

Vuoden parasta voi ehdottaa seuraavissa kategorioissa:

Linkki sähköiseen lomakkeeseen löytyy täältä, ja se avautuu 1.1.2023. Tiedotamme tästä myös kanavillamme joulukuussa.

Vuoden ekoteko

Haastamme Sukeltajaliiton jäsenet, seurat ja yhteisöjäsenet pohtimaan, miten voimme itse vaikuttaa paikallisesti luonnon ja erityisesti vesistöjemme tilaan. Palkitsemme pienempiä tai isompia aloitteita, ideoita tai tapahtumia, jolla edistetään kestävää kehitystä tai suojellaan luontoa.

Vuoden ekoteko -palkinto jaetaan Liiton kevätkokouksessa 1.4. Mukana valitsemassa ja palkitsemisessa on myös DAN Europe.

Linkki sähköiseen lomakkeeseen löytyy täältä, ja se avautuu 1.1.2023. Tiedotamme tästä myös kanavillamme joulukuussa.

 


Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer