Norppaposti 2/2022 16.11.2022

Tässä kirjeessä

  • Seuratukihaku käynnissä
  • Vesisankarit
  • Nuorisovaliokunta ja sen kouluttajat
  • Liity ohjaajien FB-ryhmään
  • Päivitä sähköpostiosoitteet

Hei!

Talvi tekee jo tuloaan, mutta vielä on vuotta jäljellä! Tässä tulevia tapahtumia ja muuta muistettavaa.

Torstaina 24.11. järjestetään Ideawebinaari kaikille ohjaajille. Webinaarin aiheena on räpyläuinti


Seuratukihaku käynnissä

Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää seuratukea voi hakea 1.−30.11. Tuki on tarkoitettu lasten ja nuorten toiminnan kehittämiseen. Joka vuosi sukellusseuroja on hakenut ja saanut tukea. Koulutuspäällikkö Mika Rautiainen ja nuorisopäällikkö Heli Halava avustavat seuroja hankkeen miettimisessä ja hakuprosessissa, ota yhteyttä.

Lisätietoa seuratuesta


Vesisankarit

Vesisankarit-tapahtumia on vielä useita tänä vuonna. Osallistukaa tapahtumien toteuttamiseen ja innostakaa seuranne jäseniä osallistumaan! Tarvittaessa vinkkejä oman pisteen toteuttamiseen saat nuorisopäällikkö Heliltä.


Nuorisovaliokunta ja sen liittokouluttajat

Kiinnostaako tekeminen hyvässä seurassa? Nuorisovaliokuntaan jäseniksi haluavien ja nuorisovaliokunnan liittokouluttajaharjoittelijoiksi tahtovien hakemuksia otetaan vastaan pitkin vuotta. Kerro lyhyesti itsestäsi ja sukellus/ohjaaja/kouluttajakokemuksestasi sekä taustastasi. Lähetä hakemus heli.halava@sukeltaja.fi, niin otamme sinuun yhteyttä.


Liity ohjaajien FB-ryhmään

Muista liittyä norppaohjaajien omaan Facebook-ryhmään. Ryhmä on suljettu, joten joudut pyytämään liittymistä, mutta ryhmään hyväksytään matalalla kynnyksellä, vaikka ei olisikaan norppaohjaajakortti vielä taskussa. Vinkkaa tästä myös ohjaajakavereille.

Ps. Kaipaako norppaohjaajakorttisi uusimista? Tiedot uusimisesta löydät täältä, sivulta 34 alkaen.


Päivitä sähköpostiosoitteet

Jos sinulla tai norpillasi on käytössä oma sähköpostiosoite, olisi hyvä päivittää se myös Sukeltajaliiton jäsenrekisteriin. Näin saatte mm. Sukeltaja-lehden uutiskirjeen, jossa kerrotaan uusimman numeron ilmestymisestä. Sukeltaja-lehti muuttuu ensi vuoden alusta sähköiseksi. Jos tarvitset tässä apua, ota yhteyttä jäsenpalveluun  office@sukeltaja.fi

Olkaa rohkeasti yhteydessä minuun kaikissa norppa- ja seura-asioissa. Alkuvuoden koulutukset päivitetään Liiton tapahtumakalenteriin marraskuun lopussa.

 

Sukellusrikasta loppukautta kaikille!

Norppaterveisin,

Heli, Sukeltajaliiton nuorisopäällikkö

p. 040 764 1157

heli.halava@sukeltaja.fi

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer