Seuraposti 7/2022 20.12.2022

Tässä kirjeessä

  • Sukella Suomessa -esite poistuu
  • Tuplaturva ja musiikin yhteiset sopimukset 2022-23
  • Hankeavustus haettavissa
  • Vuoden parhaat
  • Vuoden ekoteko
  • Seuran toimihenkilöiden yhteystiedot
  • Toimiston joulu

Sukella Suomessa -esite poistuu

Sähköisen Sukella Suomessa -esitteen ylläpitosopimus päättyy 31.12.2022, ja esitteeseen johtava linkki lakkaa toimimasta. Linkki kannattaa poistaa seuran kanavilta, ja korvata se muilla tavoilla esitellä sukellusharrastusta. Tässä muutama vinkki: 

Mitä tapahtuu laitesukelluskokeilussa? Videolla näytetään, mitä kaikkea laitesukelluskokeilu sisältää.

Snorkkelisukellus- ja norppaharrastus -videolla tutustutaan näiden lajien harrastamiseen.

Jätä kiire pinnalle -video on lyhyt somevideo, jota jakamalla voi herätellä kiinostusta sukellusharrastukseen.

Lisäksi Sukeltajaliiton kotisivuilla on paljon tietoa eri lajeista ja somekanavilla jaetaan painavampaa ja kevyempää ajankohtaista asiaa harrastuksen tiiimoilla. Linkit löytyvät uutiskirjeen lopusta.

Seuran omilla kanavilla kannattaa aktiivisesti kertoa seuran toiminnasta ja mm. alkavista kursseista. Sukeltajaliitto tukee seurojen viestintää mainostamalla niiden alkavia peruskursseja eri puolilla Suomea.


Tuplaturva ja musiikin yhteiset sopimukset 2022-23

Sukeltajaliitto jatkaa edelleen Pohjolan Tuplaturva-vakuutuksen piirissä. Tuplaturva-vakuutus on seuran vapaaehtoisten tapaturmavakuutus ja seuran toiminnan vastuuvakuutus. Myös Teosto- ja Gramex-sopimukset jatkuvat. Liitto maksaa vuosimaksun, jotta seurat voivat vapaasti esittää tilaisuuksissaan musiikkia.

Näistä ja muista seuratoiminnan pyörittämistä helpottavista apuvälineistä löytyy runsaasti tietoa Seuratoiminnan tietopaketista, johon voi tutustua Dyykissä.


Hankeavustus haettavissa

Sukeltajaliitto voi myöntää hankeavustusta sellaisille sukeltamista tai sukellusolosuhteita edistäville hankkeille, jotka hyödyttävät koko sukeltajayhteisöä. Hankkeen tulos tulee olla kaikkien sukeltajien käytettävissä ilman eri maksua tai vaatimusta kuulua johonkin tiettyyn yhteisöön. Tukea voi hakea minkä tahansa sukelluslajin hankkeeseen. Yksittäisen seuran tai rajatun piirin toimintaa edistäviin hankkeisiin tukea ei myönnetä.

Lue lisää hankeavustuksesta ja täytä hakulomake 31.1.2023 mennessä.


Vuoden parhaat

Vuoden parhaita 2022 voi ehdottaa sähköisellä lomakkeella 31.1.2023 asti. Palkinnot jaetaan Liiton kevätkokouksessa 1.4. Helsingissä.

Tarkista palkitsemiskategoriat ja ehdota Vuoden parasta.


Vuoden ekoteko

Haastamme Sukeltajaliiton jäsenet, seurat ja yhteisöjäsenet pohtimaan, miten voimme itse vaikuttaa paikallisesti luonnon ja erityisesti vesistöjemme tilaan. Palkitsemme pienempiä tai isompia aloitteita, ideoita tai tapahtumia, jolla edistetään kestävää kehitystä tai suojellaan luontoa. Vuoden ekoteko 2022 -palkinto jaetaan Liiton kevätkokouksessa Helsingissä  1.4. 2023. Mukana valitsemassa ja palkitsemisessa on myös DAN Europe.

Ehdota Vuoden ekotekoa 31.1.2023 mennessä.


Seuran toimihenkilöiden yhteystiedot

Jos vuoden vaihtuessa seurassanne vaihtuvat toimihenkilöt, muistakaa päivittää heidän tietonsa jäsenrekisteriin, jotta mm. nämä tiedotteet löytävät perille oikean henkilön sähköpostiin. Uutiskirjeen lopusta löytyy tieto, mille seurojen toimihenkilöille kirje lähetetään.


Toimiston joulu

Sukeltajaliiton toimisto on suljettuna 24.12.-1.1. Kiitos kuluneesta vuodesta ja oikein hyvää joulunaikaa!

 

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer