Kouluttajaposti 1/2023 24.1.2023

Tässä kirjeessä

  • Open Badge -merkit käyttöön P1-kurssilla
  • Mistä löytyy Dyykin hallinnoi/opiskele -valinta?
  • Kouluttajanimitysten hakeminen
  • Ehdota vuoden kouluttajaa!
  • Kouluttajakoulutusta Rovaniemellä
  • Kouluttajakoulutusta pääkaupunkiseudulla

Open Badge -merkit käyttöön P1-kurssilla

Vuoden 2023 alusta lähtien perustettavilla CMAS P1 -kursseilla on otettu Open Badge -osaamismerkit käyttöön. Kurssin teoriaosuuden, allasosuuden ja avovesiosuuden hyväksytystä suoristuksesta saa kustakin oman osasuoritusmerkkinsä, ja kun kaikki osa-alueet on suoritettu hyväksytysti ja kurssin läpäisykriteerit on täytetty, sukeltaja saa merkin kokonaissuorituksesta.

Open Bagde -osaamismerkit ovat tulossa käyttöön muillekin kursseille ja työpajoille myöhemmin tämän vuoden aikana.

CMAS-kurssin hyväksytystä suorituksesta saa edelleenkin kansainvälisen CMAS-kortin. Open Badge -osaamismerkit tuleva perinteisen kortin rinnalle uudenlaiseksi todistukseksi kurssilla saavutetusta osaamisesta.


Mistä löytyy Dyykin hallinnoi/opiskele -valinta?

Dyykin ulkoasu uudistui ennen joulua. Samalla hallinnoi/opiskele -valintapainikkeen sijainti muuttui. Nykyään se löytyy sivun oikeassa yläreunassa olevan profiilikuvakkeen takaa.


Kouluttajanimitysten hakeminen

Sukeltajaliiton laitesukellusvaliokunta voi nimittää eräitä CMAS-tekniikkasukelluskouluttajia hakemusten perusteella, kun järjestämisohjeissa määritellyt nimityksen edellytykset täyttyvät.

Nimityksen hakeminen tapahtuu niin, että ilmoittaudut Liiton tapahtumakalenterin kautta ao. nimitys”kurssille”. Sen jälkeen sinulle avautuu Dyykkiin toteutus, jossa annat tarvittavat tiedot nimityksen ehtoihin liittyen. Laitesukellusvaliokunta käsittelee nimityshakemukset kokouksessaan.

CMAS-tekniikkasukelluskouluttajaluokkia, joita voi hakea nimityksellä ovat:


Ehdota vuoden kouluttajaa!

Vuoden kouluttajaa ja muita vuoden parhaita 2022 voi ehdottaa sähköisellä lomakkeella 31.1.2023 asti. Palkinnot jaetaan Liiton kevätkokouksessa 1.4. Helsingissä.


Kouluttajakoulutusta Rovaniemellä

Rovaniemellä järjestetään CMAS One Star Instructor -kurssi huhti-heinäkuussa 2023. Lähiopetusjakso pidetään Rovaniemellä 8.-11.6.2023. Kurssi on avoin kaikille pääsyvaatimukset täyttäville kotipaikasta riippumatta.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Liiton tapahtumakalenterissa! Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.3.2023. Laittakaa sanaa kiertämään omissa seuroissanne!

CMAS One Star Instructor -kurssi

Lisäksi Rovaniemellä järjestetään samaan aikaan täydennyskoulutus lähikouluttajasta CMAS M1 -kouluttajaksi, ja crossover -kurssi toisen koulutusjärjestön laitesukelluskouluttajasta tai CMAS Two Star Snorkel Diving Instructor -kouluttajasta CMAS M2 -laitesukelluskouluttajaksi:

Täydennyskoulutus lähikouluttajasta CMAS M1 -kouluttajaksi

CMAS Two Star Instructor -crossover kurssi


Kouluttajakoulutusta pääkaupunkiseudulla

Pääkaupunkiseudulla järjestetään maalis-toukokuussa M1- ja M2- kurssit (CMAS One Star Instructor ja CMAS Two Star Instructor). Kurssit ovat avoimia kaikille pääsyvaatimukset täyttäville kotiseurasta riippumatta.

Kurssien altaat ja lähiopetus pidetään Helsingissä arki-iltaisin ja avovedet lähialueen vesistössä viikonloppuisin.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 

M1-kurssille 

M2-kurssille 

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer