Norppaposti 2/2023 8.3.2023

Tässä kirjeessä:

  • Snorkkelisukelluskouluttajakurssin infotilaisuus
  • Kuuttiohjaajakurssi 22.−23.4.
  • Kelventeen kesäleiri 30.6.-2.7.
  • Muista maaliskuussa
  • Syksyn tapahtumia
  • Lumo-stipendi haettavissa

Snorkkelisukelluskouluttajakurssin infotilaisuus

Minustako snorkkelisukelluskouluttaja?!? Tule mukaan 15.3. kuuntelemaan, kysymään ja keskustelemaan syksyllä järjestettävän snorkkelisukelluskouluttajakurssin vaatimuksista ja sen mukanaan tuomista kouluttamisen mahdollisuuksista. Infotilaisuudessa kuunnellaan myös tulevien kurssilaisten toiveita kurssin ajankohdasta ja paikkakunnasta. 

Snorkkelisukelluskouluttaja suunnittelee ja organisoi sukellusseuran snorkkelisukelluskursseja ja -jatkokursseja. Hän voi myös opettaa laitesukelluskurssilla perusvälineosioita sekä toimia avustavissa tehtävissä. Laitesukelluskortin omaava snorkkelisukelluskouluttaja voi toimia lähikouluttajana laitesukelluskursseilla.

Tule mukaan infotilaisuuteen ja starttaa jo nyt mukaan syksyn snorkkelisukelluskouluttajakurssille!

Lisätietoa ja linkki Teams-tapahtumaan Tapahtumakalenterissa


Kuuttiohjaajakurssi 22.-23.4. Helsingissä

Nyt on mahdollisuus osallistua monipuoliselle ja ohjaajuutta vahvistavalle kurssille! Kuuttiohjaajana ohjaat perhesukellusta, joten koulutuksessa opitaan sekä lasten että aikuisten ohjaamisen periaatteita.  

Seuraava Kuuttiohjaajakurssi järjestetään Helsingissä 22.-23.4. Kurssipaikkana on Sokos Hotel Presidentti aivan ydinkeskustassa, jossa opiskellaan teoria ja osa allasharjoitteista. Kurssipäivien pituus on noin klo 9.00-18.00. Sunnuntaina kurssi päättyy ohjausharjoitteluun kuuttiryhmässä Malmin uimahallilla.

Kuuttiohjaajakoulutus on norppaohjaajan erikoistumiskoulutusta. Kuuttiohjaaja suunnittelee ja organisoi sukellusseurassa snorkkelisukellusta ja vesiliikuntaa kuuteille eli 3-6-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. 25 tunnin laajuinen kurssi sisältää ennakkotehtäviä, lähiopetusta ja käytännön harjoituksia.

Pääsyvaatimuksena on vähintään 17 vuoden ikä ja norppaohjaajan koulutus tai muu vastaava vesiliikunnan ohjaajan koulutus.

Muista ilmoittautua viimeistään 22.3. osoitteeseen minna.tammesvirta@sukeltaja.fi.

Lisätietoja Tapahtumakalenterissa


Kelventeen kesäleiri 30.6.-2.7.

Lasten ja nuorten kesäleiri pidetään kesä-heinäkuun vaihteessa Kelventeen saareessa Päijänteellä. Venekuljetukset lähtevät pääosin Padasjoen satamasta. Padasjoen sataman lisäksi kyyti muutamalle leiriläiselle järjestyy myös Karisalmelta käsin. Viikonlopun leiri alkaa perjantaina noin klo 13 ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä.

Tarkemman kuvauksen leiristä, varusteista ym. löydät Liiton tapahtumakalenterista. Myös ilmoittautumiset Tapahtumakalenterin kautta viimeistään 31.5.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostia, jossa pyydetään tarkemmin tietoa sukellatko laitteilla vai snorklaatko, ruokavaliosta, allergioista yms.,  joten tarkista, että sähköpostiosoite on oikein.

Jos vielä tuumailet lähtemisen kanssa, niin seuraavassa Sukeltaja-lehdessä pääset kuvien kautta leiritunnelmaan ja vakuutut, että mukaan on lähdettävä.

Ilmoittautumalla mukaan varmistat kesän parhaat sukelluskokemukset huippuseurassa! Olethan mukana!


Muista maaliskuussa

  • Hengenpelastuskisat Jyväskylässä 25.3. Vielä ehtii vastata haasteeseen osallistua Jyväskylän hengenpelastuskisoihin 25.3.! Jos kisaosallistuminen vielä mietityttää, niin lähde Gummiwihdan jalanjäljissä seuraamaan kisoja ja hakemaan uusia ideoita seuran omaan toimintaan. Lisätietoa suoraan SUHin kisasivuilta
  • Ohjaajien ideawebinaari 29.3. Teemana ensiapu. Mukaan pääset suoraan Tapahtumakalenterin linkistä.

Syksyn tapahtumia

  • Maauimalaleiri Hämeenlinnassa 26.-27.8. Kaikkea mahdollista hauskaa eri sukelluslajien parissa.
  • Norppaohjaajakurssi Seinäjoella 15.-17.9. Lisää osaamistasi ja varmuutta ohjaajana! Norppaohjaajakurssi on lasten ja nuorten sukellustoiminnan ohjaamisen peruskurssi, joka antaa tietoa ohjaamisesta ja taitojen opettamisesta. Se sopii kaikille, joilla on perustiedot snorklaamisesta. Kurssille voit osallistua sinä vuonna, kun täytät 15 vuotta.

Kevään 2023 Lumo-stipendit haettavissa maaliskuun ajan

Lumo-stipendejä voivat hakea useita vuosia seuratasolla tavoitteellisesti urheilleet 12–20-vuotiaat joukkue- ja yksilölajien harrastajat, jotka tarvitsevat taloudellista tukea harrastukseensa.

Lumo-kotien stipendi- ja sponsorointiohjelma on ollut toiminnassa jo yli 10 vuotta.

”Lasten ja nuorten urheiluharrastusten tukeminen on tärkeä osa Kojamon vastuullisuusohjelmaa ja sidosryhmätyötä. Urheilu on monelle nuorelle tärkeä osa elämää ja stipendillä voi olla merkittävä rooli tärkeän harrastuksen jatkumisessa", vastuullisuuspäällikkö Niina Turri kertoo.

Lumo-stipendejä voi hakea kaksi kertaa vuodessa. Kevään 2023 stipendihaku on auki 1.–31.3.2023.

HAE STIPENDIÄ TÄSTÄ 

Etusijalla stipendien saajiksi ovat Lumo-kotien asukkaat.

Lisätietoja:

Lumo-stipendi- ja sponsorointiohjelma: https://kojamo.fi/vastuullisuus/lumo-sponsorointi-ja-stipendiohjelma

Stipendihaku, kevät 2023: Marika Koskinen, viestintäpäällikkö, Kojamo Oyj, marika.h.koskinen@kojamo.fi

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer