Seuraposti 2/2023 20.3.2023

Tässä kirjeessä

  • Puheenjohtaja-ilta 21.3.
  • Sukeltajaliiton kevätkokous 1.4.
  • Vastasitko jo seurakyselyyn?
  • Sukeltajaliiton vuosikertomus on julkaistu
  • Ovatko seuranne tiedot Seurahaussa ajan tasalla?
  • Vero-ohje: Urheiluseura suoritusten maksajana

Puheenjohtaja-ilta 21.3.

Seurojen puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat on kutsuttu puheenjohtaja-iltaan, joka järjestetään 21.3. klo 19-21 Teams-ympäristössä. Liiton puheenjohtaja Harri Niemisen johdolla keskustellaan, mitä seurojen hyvinvointi tarkoittaa ja millaisia käytännön toimia meidän tulisi laittaa liikkeelle seurojen hyvinvoinnin edistämiseksi.

Ilmoittaudu tapahtumaan sukeltaja.fi kalenterissa.


Sukeltajaliiton kevätkokous 1.4.

Tervetuloa Sukeltajaliitto ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen! Kutsu on julkaistu sukeltaja.fi uutisissa. 

Aika: la 1.4.2023 klo 11.00
Paikka: Sporttitalo, Valimotie 10, 00380 Helsinki, 5 krs. kahvila

Kokous järjestetään hybridikokouksena. Kokoukseen sekä paikan päällä että etäyhteydellä (Teams) osallistuvilta vaaditaan ennakkoilmoittautuminen 27.3. mennessä sukeltaja.fi kalenterissa. Myös valtakirja tulee toimittaa etukäteen sähköpostitse office at sukeltaja.fi 27.3. mennessä.

Lue lisää sukeltaja.fi uutisista ja ilmoittaudu/toimita valtakirja 27.3. mennessä.


Vastasitko jo seurakyselyyn?

Seurojen puheenjohtajat, varapuheenjohtajat ja sihteerit ovat saaneet 13.3. sähköpostitse pyynnön vastata seurakyselyyn, jolla kartoitetaan mm. miten seuroilla tällä hetkellä menee. Moni onkin jo vastannut, monet kiitokset! Vastausaikaa on 26.3. asti, ja toivomme runsaasti lisää vastauksia.


Sukeltajaliiton vuosikertomus on julkaistu

Sukeltajaliiton vuosikertomus 2022 on julkaistu, ja se esitellään jäsenistölle kevätkokouksessa. Vuosikertomus on seuroille oivallinen tapa välittää tietoa sukellusharrastuksesta ja kattojärjestönsä toiminnasta. Vuosikertomus kannattaa linkittää seuran kotisivuille.

Vuosikertomus 2022 löytyy sukeltaja.fi materiaalipankista.


Ovatko seuranne tiedot Seurahaussa ajan tasalla?

Sukeltaja.fi sivustolla oleva Seurahaku on harrastajalle näppärä keino löytää itselle sopiva seura omalta alueelta. Jos seuranne yhteystiedot tai toiminta muuttuu, otatte vaikkapa uuden lajin valikoimaanne, niin kannattaa käydä päivittämässä uudet tiedot myös Seurahakuun.

Tarkista seuranne tiedot Seurahaussa.


Vero-ohje: Urheiluseura suoritusten maksajana 

Sukellusseuran vapaaehtoistyössä maksettavista suorituksista, palkkioista ja korvauksista keskustellaan ajoittain. Mitä voi korvata, miten vapaaehtoistyöstä voi palkita, milloin suoritukset ovat verovapaita, ja milloin suorituksen saaja maksaa niistä veroa? 

Verohallinto on julkaissut uuden ohjeen Urheiluseura suoritusten maksajana, josta löytyy vastaukset moneen sukellusseuraakin askarruttavaan kysymykseen. 

Dyykistä löytyvää Seurajohdon tietopaketti -materiaalia on päivitetty uuden ohjeen mukaisesti. Seurajohdon tietopaketista löytyy paljon tietoa ja työkaluja seuran toiminnan tueksi. Tutustu vero-ohjeeseen ja muihin seuratoiminnan tukimateriaaleihin Dyykissä.

Kirjaudu Dyykkiin

Vero-ohje Verohallinnon sivuilla

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer