Kouluttajaposti 4/2023 10.5.2023

Tässä kirjeessä

  • Tiekartta ja koulutus -työpaja 16.5.
  • Palautetta CMAS P1 -kurssin sisällöstä?
  • Oppilaiden kortittaminen 

Tiekartta ja koulutus -työpaja 

Sukeltajaliiton koulutusvalikoiman ja Dyykki-sisältöjen kehittämistä ohjataan tiekartan avulla. 

Tiistaina 16.5. kello 18–20 järjestetään etätyöpaja, jossa Sukeltajaliiton jäsenistöllä ja jäsenseuroilla on mahdollisuus vaikuttaa tiekarttaan, kertoa sitä koskevista toiveistaan ja keskustella koulutusten käytännön järjestämisestä seuroissa ja seurojen välisenä yhteistyönä. 

Mihin painopistettä pitäisi jatkossa suunnata? Mitä kursseja ja työpajoja Sukeltajaliiton koulutustarjontaan toivotaan? Missä tärkeysjärjestyksessä kursseja ja työpajoja tulisi kehittää? Mitä Dyykki-sisällöiltä toivotaan, miten niitä tulisi kehittää? Miten koulutuksia järjestetään seuroissa? Voiko koulutusresursseja jakaa seurojen kesken? Mitä palautteita ja toiveita seuroilla, seurajohdolla, puheenjohtajaverkoston jäsenillä, ohjaajilla, kouluttajilla ja jäsenillä on? 

Ilmoittaudu 14.5. mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki maanantaina 15.5. 

Ilmoittaudu tästä. 


Palautetta CMAS P1 -kurssin sisällöstä? 

CMAS One Star Diver -kurssin Dyykki-materiaalin uusi versio tuli käyttöön 19.5.2022 kello 9:00 jälkeen perustetuille uusille kursseille. Kyseessä oli suurin versiopäivitys materiaalin olemassaolon aikana. Sisältöä muokattiin, mukaan tuli kokonaan uutta sisältöä, ja sisällön järjestystä muokattiin loogisemmaksi. Harjoitustehtäviä ja lopputenttiä päivitettiin myös. 

Päivitetystä materiaalista ei kuitenkaan vielä ole saatu kovin paljon palautetta. Suuri osa vuoden 2022 aikana loppuun viedyistä kursseista oli aloitettu materiaalin vanhaa versiota käyttäen. Vasta vuonna 2023 käytössä on täysipainoisesti ollut uusi versio. 

Pyydämmekin nyt palautetta uudesta versiosta. Mikä on hyvää, mitä parannuksia huomasitte, mitä voisi edelleen vielä parantaa? Palautetta voi lähettää osoitteeseen mika.rautiainen@sukeltaja.fi


Oppilaiden kortittaminen 

Tähän aikaan vuodesta erityisesti CMAS One Star Diver -kurssien teoria- ja allasharjoitukset alkavat olla valmiina ja avovesiharjoitukset ovat ajankohtaisia. Kun kaikki kurssisuoritukset on tehty hyväksytysti loppuun ja on aika kortittaa oppilaat, muistahan muutaman asian: 

Kortitus tapahtuu kuittaamalla Dyykissä kurssin kokonaissuoritus tilaan ”hyväksytty”. 

Varmista ennen hyväksymistä, että oppilaan tiedot ovat oikein Liiton kurssikalenterissa: kortitusnumero on lisätty sille kuuluvaan kenttään, on valittu lähetetäänkö kortti oppilaalle vai kouluttajalle jne. Mikäli ao. tiedot puuttuvat, oppilas ei saa korttia, eikä virheestä tule mitään virheilmoitusta. 

HUOMIO: Osallistujan lisääminen kurssille tapahtuu Liiton kurssikalenterissa. Osallistuja joko itse ilmoittautuu kurssille kalenterin kautta, tai kouluttaja lisää hänet kalenteriin. Kouluttaja kuittaa kalenterissa ilmoittautuneet tilaan ”hyväksytty kurssille”, jolloin heidän tietonsa siirtyvät Dyykkiin. Missään tapauksessa kouluttaja ei saa lisätä oppilaita kursseille suoraan Dyykissä. Jos oppilas on lisätty kurssille suoraan Dyykin kautta, hän ei saa korttia, eikä virheestä tule mitään virheilmoitusta.

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer