Norppaposti 3/2023 3.7.2023

Tässä kirjeessä

  • Snorkkeli- ja pyrstösukelluksen turvaohjeet julkaistu
  • Maauimalaleiri Hämeenlinnassa 26.-27.8.
  • Terveiset ohjaajien ideawebinaarista
  • Sukellus esillä
  • Toimiston kesä

Snorkkeli- ja pyrstösukelluksen turvaohjeet julkaistu

Kesä on parhaimmillaan ja mukavat kesäpuuhat kutsuvat veden äärelle turvallisuutta unohtamatta. Kurkkaa uudet Snorkkeli- ja pyrstösukelluksen turvaohjeet täältä.


Maauimalaleiri Hämeenlinnassa 26.-27.8.

Norppien valtakunnallinen kesäleiri pidettiin viikonloppuna Iso-Melkuttimella. Jos et tähän ehtinyt mukaan, niin kesään mahtuu vielä toinen mahtava leiri, Nuorten Maauimalaleiri Hämeenlinnassa 26.-27.8.

Sukelluslajit tutuksi -teemalla tutustutaan eri sukelluslajeihin ja treenataan osaavien valmentajien ohjauksessa. Treenit on suunnniteltu noin 14-20-vuotiaille.

Mukana uppopallo, räpyläuinti, vapaasukellus ja rescuetaidot. Jokaisen lajin parissa ollaan noin 1,5-2 h yhtenä päivänä. Osallistumalla molempiin leiripäiviin, varmistat, että kuulet, näet ja koet kaikki kikat, opit ja treenit kaikista lajeista!

Toimintaa on sekä lauantaina että sunnuntaina noin 9.30-18.00.

Hinta: Kahden päivän leiri 80 e sis. sisäänpääsyn maauimalaan, treenit, majoituksen ja lounaan molempina päivinä. Yhden päivän leirihinta 50 e, sis. sisäänpääsyn maauimalaan, treenit ja lounaan.

Ilmoittaudu mukaan sukeltaja.fi kalenterissa 28.7. mennessä.


Terveiset ohjaajien ideawebinaarista

Ohjaajien ideawebinaari on tarkoitettu kaikille lasten ja nuorten sukellustoimintaa ohjaaville, olitpa sitten ihan tuore ohjaaja tai kokenut konkari. Ideawebinaarin tarkoitus on nimenmukaisesti antaa ideoita treeneihin ja esitellä eri lajeja sekä niihin liittyviä harjoituksia. Myös osallistujat ovat aktiivisesti tuoneet esille ideoita ja pyytäneet omille ideoille sparrausapua.

Viime kerralla meribiologi Essi Keskinen esitteli ison määrän ideoita, mitä tehdä vesiluonnossa.

Seuraavat ideawebinaarit pidetään ke 11.9 ja ke 22.11. Löydät ilmaiset webinaarit Sukeltajaliiton tapahtumakalenterista.


Sukellus esillä

Syksyllä alkavat taas koulutukset pyörimään; löydät ne Sukeltajaliiton kalenterista.

Lisäksi on erilaisia tapahtumia, joissa sukellus on esillä. Ilmianna itsesi, jos olisit valmis tulemaan esittelemään sukellusta jossain tapahtumassa. Esim. Vesisankarit-tapahtumia on ympäri Suomen, ja niihin kannattaa seurojen lähteä mukaan esittelemään toimintaa.

Lisätiedot minulta heli.halava@sukeltaja.fi tai koordinaattorilta paula.liljestrom@kll.fi.


Toimiston kesä

Sukeltajaliiton toimisto lomailee 10.-30.7. Sukellusrikasta kesää kaikille, ja muistakaa somessa tägätä #sukeltajaliitto, niin nähdään kaikki mitä kuuluu eri puolille Suomea sukelluksen tiimoilta!

Kesäterveisin Heli

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer