Kouluttajaposti 6/2023 3.7.2023

Tässä kirjeessä

  • Peruskurssien määrä kasvussa 
  • Teoriakokeen aktivoiminen 
  • Compressor Operator -kurssin oppilaspaketti tarjoushintaan 
  • Sukeltajaliiton toimiston kesä 

Peruskurssien määrä kasvussa 

Miten koulutus on lähtenyt käyntiin koronan jälkeen? Vertaamalla laitesukelluksen peruskurssin oppilaspakettien myyntiä aikaisempiin vuosiin tilanteesta saa hyvän käsityksen. 

Laitesukelluskokeiluja ja laitesukelluksen peruskursseja on järjestetty seuroissa vilkkaasti. Peruskurssin oppilaspakettien myynti kahden ensimmäisen vuosineljänneksen aikana on tänä vuonna ohittanut reippaasti kolmen viime vuoden myynnin. Vuoden 2019 huippulukua ei sentään aivan vielä tavoitettu. Koronavuosien lisäksi myös vuosien 2017 ja 2018 myyntiluvut on kuitenkin jo ohitettu, joten laitesukelluksen peruskurssin oppilasmäärät ovat selvästi kääntyneet takaisin nousukäyrälle! Monet seurat suunnittelevatkin jo syksylle lisää peruskursseja. 


Teoriakokeen aktivoiminen 

Kun arvioit oppilaiden kurssisuoritusten etenemisen perusteella ja kurssin lähiopetuskerroilla tekemiesi huomioiden perusteella, että oppilaat ovat valmiita tekemän teoriakokeen, voit aktivoida kurssin teoriakokeen (loppukokeen) käyttöön. 

  • Valitse Teoriakoe kurssin sisällysluettelosta. 
  • Klikkaa Muokkaa-painiketta. Tietokoneella Muokkaa-painike löytyy sivun oikeasta yläreunasta ja mobiilissa hampurilaisvalikon takaa.
  • Klikkaa kurssin teoriakoe -lohkon oikeassa yläkulmassa olevaa muokkaustyökalun ikonia (kynän kuva). 

Compressor Operator -kurssin oppilaspaketti tarjoushintaan 

CMAS Compressor Operator -kurssin oppilaspaketin normaalihinta on Liiton verkkokaupassa 38 euroa. 

CMAS Compressor Operator -kurssi järjestetään usein CMAS One Star Diver -kurssin kanssa samaan aikaan. Silloin paketti on mahdollista ostaa osana yhdistelmäpakettia, jolloin siitä saa n. 25 % alennuksen. Verkkokaupassa on lisäksi useita muitakin yhdistelmäpaketteja, joihin sisältyy alennushintainen CMAS Compressor Operator -paketti. 

Monella seuralla on halua, mm. vastuukysymysten takia, kouluttaa kaikki jäsenensä CMAS Compressor Operator -kurssilla. CMAS Compressor Operator -kurssi on tärkeä ja hyödyllinen myös niillekin, joilla jo on aikaisempaa käytännön täyttökokemusta. 

Sukeltajaliitto haluaa tukea tätä seurojen pyrkimystä mahdollisimman kattavaan CMAS Compressor Operator -koulutukseen. Siitä syystä myös erikseen ostettava CMAS Compressor Operator -kurssin oppilaspaketti on nyt -25 % erikoistarjouksessa. Tarjoushinta on voimassa vuoden 2023 loppuun saakka. 


Sukeltajaliiton toimiston kesä 

Sukeltajaliiton toimisto lomailee 10.-30.7.

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer