Seuraposti 9/2023 12.10.2023

Tässä kirjeessä

  • Syyskokousuutisia
  • Seuratuen hakuinfo 24.10.
  • Ohjaaja- ja kouluttajakoulutuksen tarvekysely käynnissä

Syyskokousuutisia

Sukeltajaliiton syyskokous pidettiin lauantaina 7.10. Tampereella. Kokous järjestettiin hybridikokouksena, ja siihen osallistui äänioikeutettu edustaja 12 seurasta.

Seuraviestijöille oma verkosto

Ennen varsinaista kokousta järjestettiin viestinnän työpaja, jossa keskusteltiin seurojen viestintätarpeista. Tavoitteena on luoda seuraviestijöistä verkosto, jolle tarjotaan säännöllisiä apua, työkaluja, vinkkejä ja vertaistukea seuran päivittäisen viestinnän tueksi. Seuroilla on samantyyppisiä viestinnän tarpeita, joten ratkaisutkin voivat löytyä joukostamme.

Perustamme uutiskirjeen seuraviestijöille, jossa voimme jakaa tietoa ja hyvä käytäntöjä koko yhteisön käyttöön. Jotta voimme kohdentaa kirjeen sopivalle henkilölle seurassa, jäsenrekisteriin on lisätty toimihenkilö "seuraviestijä". Toivomme, että jokainen seura lisää sukeltaja.fi jäsensivustolla kohtaan "seuran yhteystiedot" sen henkilön, joka hoitaa seuraviestijän tehtävää pääsääntöisesti.

Tiedotathan tästä seuranne viestijää, kiitos!

Palkittuja

Ennen kokousta jaettiin Sukeltajaliiton ympäristöpalkinto Helsingin yliopiston alaiselle Tiedesukellusakatemialle työstään tiedesukelluksen ja siihen liittyvän koulutuksen elvyttämisestä Suomessa. 

Sami Kuivainen vastaanotti Sukeltajaliiton pronssisen ansiomerkin ja mitalin työstään Vapepa-valiokunnan puheenjohtajana ja sen toiminnan kehittäjänä.

Juho Herva kukitettiin tunnustuksena menestyksestään räpyläuinnin arvokilpailuissa.

Palkitseminen on hyvä tapa muistaa ja kiittää vapaaehtoisia. Muista myös Vuoden paras -palkinnot, joita voi ehdottaa kuka tahansa useassa kategoriassa. Lue lisää palkitsemisesta.

Päätösasiat

Kokous hyväksyi esityksen vuoden 2024 toimintasuunnitelmaksi ja talousarvioksi.

Sukeltajaliiton hallitukseen valittiin jäseniksi Markus Aarnio Vantaalta, Hannu Ahonen Pietarsaaresta, Sari Herva Hyvinkäältä, Matti Kajala Tampereelta ja Jutta Lind Loimaalta.

Hallituksessa jatkavat jäsenet Harri Nieminen Tampereelta, Marko Niinistö Salosta, Tuomo Palevaara Riihimäeltä ja Sanna Siltanen Kirkkonummelta.

Liiton tilintarkastajaksi tilikaudelle 2024 valittiin Nexia Oy, tilintarkastusyhteisö, josta päävastuullisena HT Markus Palmola ja varatilintarkastajaksi Nexia Oy, tilintarkastusyhteisö. Liiton toiminnantarkastajaksi tilikaudelle 2024 valittiin Jyrki Lukkarinen ja varatoiminnantarkastajaksi Markku Leinonen.

Kokous hyväksyi päivityksiä liiton ympäristöohjelmaan.

Kokouksen pöytäkirja ja muut materiaalit löytyvät Materiaalipankista

Liiton kevätkokous 2024

Liiton kevätkokous 2024 järjestetään 6.4. Salossa Sukellusseura Simppu ry:n 50-vuotisjuhlan yhteydessä. Seuran puheenjohtaja Marko Niinistö toivotti sukeltajat tervetulleeksi juhlaan.


Seuratuen hakuinfo 24.10.

OKM:n jakama seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Tuen hakuaika on ollut aiempina vuosina 1.-30.11. (toistaiseksi vahvistamatta).

Kehittämisprojektin suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa. Liiton seurakehittäjät nuorisopäällikkö heli.halava@sukeltaja.fi ja koulutuspäällikkö mika.rautiainen@sukeltaja.fi avustavat seuroja prosessissa, ole yhteydessä.

Millaisiin hankkeisiin tukea voi saada? Tule mukaan Teamsissa pidettävään hakuinfoon ti 24.10. klo 17.30-18.30 kuulemaan aiheesta.

Tilaisuuteen tulee ilmoittautua

Tilaisuus myös tallennetaan ja se on katsottavissa 8.11. asti.

Infotilaisuuden järjestävät yhteistyössä OKM ja Olympiakomitea.

Lue lisää seuratuesta OKM:n sivuilta


Ohjaaja- ja kouluttajakoulutuksen tarvekysely käynnissä

Kysely seuranne tarpeesta saada ohjaaja- ja kouluttajakoulutusta vuonna 2024 on lähetetty eilen puheenjohtajille, nuorisovastaaville ja koulutusvastaaville sähköpostitse. Ensi vuoden koulutustarjontaa suunnitellaan sen perustella. Kyselyyn voi vastata tästä linkistä.

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer