Hyvä sukeltajamme,

Vuonna 2023 on sukellettu järvissä ja merissä, joissa ja lammissa, louhoksissa ja kaivoksissa sekä tietysti altaalla. On harjoiteltu ja kilpailtu, opittu uusia taitoja ja kerrattu vanhaa. Seuroissa on pidetty talkoita ja kerhoiltoja, kokoustettu, koulutettu ja järjestetty jäsenille monenlaista toimintaa - vapaaehtoisvoimin. Lämmin kiitos ainulle, että olit mukana, osallistuminen ja pienikin apu vie tätä harrastustamme eteenpäin!

Alla on muutamia vinkkejä ensi vuoden toiminnastamme. Seuraa kalenteria, uutiskirjeitä ja somekanavia, niin pysyt kartalla tulevasta.

Sukeltajaliiton toimisto palvelee jälleen 2.1. Toivotamme sinulle onnellista uutta vuotta 2024!


Nuorten uppopalloleiri 6.−7.1. Porvoossa

Leiri sopii sekä aloitteleville että kokeneemmille 12−18-vuotiaille uppopalloilijoille.

Lisätietoa kalenterissa

Norppaohjaajakurssi 15.-17.3. Tampereella

Norppaohjaajat järjestävät seuroissa toimintaa lapsille ja nuorille.

Lisätietoa kalenterissa

Vapepa-sukeltajakurssi ja yhteistoimintaharjoitus 10.−12.5. Tuusulassa

Vapepa-sukeltajat avustavat viranomaisia kadonneen henkilön etsinnöissä vedestä. Kurssin lisäksi viikonloppuna järjestetään yhteistoimintaharjoitus, jossa Vapepa-sukeltajat ja useat muut vapaaehtoistahot harjoittelevat yhdessä viranomaisten kanssa.

Lisätietoa kalenterissa

DAN-ensiapukouluttajakurssi 23.−24.11. pääkaupunkiseudulla

DAN-ensiapukouluttajat järjestävät seuroissa jäsenistölle kursseja, joilla opitaan sukellusonnettomuuksissa tarvittavia ensiaputaitoja.

Lisätietoa kalenterissa

Webinaareja

Läpi vuoden järjestetään kaikille avoimia, maksuttomia webinaareja eri aiheista. Suunnitteilla on mm. webinaari pystösukelluksesta sekä sukellus & kansalaistiede -teemainen webinaari. Tiedotamme näistä tapahtumakalenterissa, uutiskirjeissä ja somekanavillamme.


Sukeltajavakuutus ja kilpailulisenssit vuodelle 2024 myynnissä

Uusi vakuutuskausi ajalle 1.1.-31.12.2024 on tullut myyntiin, ja pääset ostamaan sen kirjautumalla jäsensivustollemme.

Aiemmin vakuutuksen hankkineille ei lähetetä automaattisesti laskua ensi vuodelle. Jos haluat vakuutuksen vuodelle 2024, sinun tulee ostaa se uudelleen.

Lue lisää vakuutuksesta


Sukeltaja-lehti ilmestyy helmikuussa

Ensi vuoden ensimmäinen Sukeltaja ilmestyy helmikuussa viikolla 8. Linkki sähköiseen lehteen toimitetaan sähköpostitse, joten kannattaa huolehtia, että osoitteesi on aina ajan tasalla jäsenrekisterissämme. Kevään kuluessa teemme myös kyselyn lehdestä koko jäsenistölle.  

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer