Kouluttajaposti 2/2021: ajakohtaista kouluttajille ja ohjaajille 25.2.2021

 

Tässä kirjeessä

  • Laitesukelluskokeilun englanninkielinen Dyykki-materiaali
  • Jääsukelluskurssin Dyykki-materiaali
  • CMAS Gas Blender -kurssit ja materiaalit
  • Koulutusaiheinen webinaari

Laitesukelluskokeilun englanninkielinen Dyykki-materiaali

Laitesukelluskokeilun englanninkielinen materiaali on valmistunut Dyykkiin. On kaksi tapaa, jolla saat materiaalin omien laitesukelluskokeilijoidesi käyttöön.

1) Yksinkertaisempi tapa on, että annat heille linkin Dyykkiin (https://my.priimalms.com/ns/sukeltaja), ja osallistujat kirjautuvat sisään seuraavilla tunnuksilla:

Username: Laitesukelluskokeilu

Password: Laitesukelluskokeilu

Kirjautumisen jälkeen kokeilija saapuu Dyykin työpöydälle, jossa hänelle näkyy laitesukelluskokeilun materiaalista sekä suomenkielinen että englanninkielinen versio. Kokeilija voi itse valita, kummalla kielellä tutustuu materiaaliin.

Nämä yleistunnuksilla aukeavat laitesukelluskokeilumateriaalit ovat kaikkien kokeilijoiden yhteiskäytössä. Niitä ei ole kytketty millekään seuralle, niiden keskustelufoorumit eivät ole käytössä, eivätkä kouluttajat ole niillä jäsenenä.

2) Toista tapaa voit käyttää, jos haluat enemmän kontrollia osallistujiin. Perusta kurssi Liiton kalenteriin normaalisti, kuten perustaisit minkä hyvänsä sukelluskurssin. Kun oppilaat ovat ilmoittautuneet kalenterin kautta laitesukelluskokeiluun, vaihdat heidän tilakseen kalenterissa “Hyväksytty kurssille”, jolloin n. puolen vuorokauden sisällä Dyykki-materiaali aukeaa heidän käyttöönsä.

Ota huomioon, että kun perustat laitesukelluskokeilua Liiton kalenterin kautta, sinun on perustettava erikseen englanninkielinen laitesukelluskokeilu ja erikseen suomenkielinen laitesukelluskokeilu. Luo uusi kurssi -sivun vetovalikossa CMAS Introductory SCUBA experience (EN) ja Tervetuloa laitesukelluskokeiluun!

Tällä tavalla toteutettuna laitesukelluskokeilu on tavallaan oma “kurssinsa”. Saatte osallistujien yhteystiedot seuran käyttöön, osallistujien lisäksi myös kalenteriin merkityistä kouluttajista tulee Dyykki-toteutuksen jäseniä ja keskustelufoorumi on osallistujien ja kouluttajien käytössä.

Sekä suomen- että englanninkieliset laitesukelluskokeilumateriaalit ovat molemmilla toteutustavoilla maksuttomasti kouluttajien käytössä.


Jääsukelluskurssin Dyykki-materiaali

CMAS Ice Diver -kurssin materiaalin ensimmäinen versio on valmistunut Dyykkiin. Jatkossa, kun perustat CMAS Ice Diver -kurssin Liiton Tapahtumakalenteriin, se perustaa myös automaattisesti toteutuksen Dyykkiin.

Kurssin oppilaspaketti löytyy Liiton verkkokaupasta.

Uusissa materiaaleissa on aina kehitettävää. Palaute on tervetullutta! Voit lähettää palautetta osoitteeseen mika.rautiainen@sukeltaja.fi.


CMAS Gas Blender -kurssit ja materiaalit

Liiton verkkokaupassa on Gas Blender -koulutukseen valittavissa kolme eri oppilaspakettia.

CMAS Nitrox Gas Blender -oppilaspaketti on tarkoitettu nitroksinsekoittajien kouluttamiseen.

CMAS Trimix Gas Blender -täydennyskoulutuspaketti on tarkoitettu CMAS Nitrox Gas Blender -kortin omaavien henkilöiden täydennyskouluttamiseksi CMAS Trimix Gas Blender -kaasunsekoittajaksi.

CMAS Trimix Gas Blender -oppilaspaketti mahdollistaa oppilaan kouluttamisen suoraan CMAS Trimix Gas Blender -kaasunsekoittajaksi, ilman että oppilaalla tarvitsee ensin olla Nitrox Gas Blender -korttia.

Sen sijaan, kun perustat blender-kurssia Liiton kalenteriin, Luo uusi kurssi -sivun vetovalikossa on valittavissa vain kaksi eri vaihtoehtoa: CMAS Nitrox Gas Blender ja CMAS Trimix Gas Blender.

Riippumatta siitä, kumpi Trimix Gas Blender -paketti oppilasta varten ostetaan verkkokaupasta, kalenteriin perustetaan joka tapauksessa CMAS Trimix Gas Blender -kurssi, ja CMAS Trimix Gas Blender -kurssin Dyykki-materiaali on kummassakin tapauksessa oppilaalle sama, sisältäen sekä nitroksin että trimiksin sekoittamiseen liittyvät sisällöt. Oppilaalle, jolla jo on Nitrox Gas Blender -kortti, Trimix Blender -kurssin nitroksisisältö on kertausta.


Koulutusaiheinen webinaari

Laitesukellusvaliokunta järjestää keskiviikkona 10.3.2021 kello 19:00-20:30 koulutusaiheisen webinaarin.

Webinaarissa esitellään Dyykin toimintaa, erilaisia toimintamalleja kurssien järjestämiseen ja ajatuksia kurssien hinnoittelusta.

Webinaariin osallistuminen on ilmaista.

Liity webinaariin tästä linkistä

Peruuta lähetys

Tämän uutiskirjeen toteutus: OnlineMailer

Unsubscribe

This newsletter was made with: OnlineMailer

OnlineMailer