Tekstiviestit

Tehokastatekstiviestintää

OnlineMailer-palvelun avulla lähetät tekstiviestejä asiakkaillesi tai muille sidosryhmille kustannustehokkaasti ja kallista aikaasi säästäen.

TekemisenHelppous

OnlineMailerin tekstiviestien käyttö on helppoa ja käyttöönotto onnistuu käden käänteessä. Viestin lähetys tapahtuu selainpohjaisen käyttöliittymän avulla mistä tahansa, kunhan internetyhteys on käytettävissä.

Viestien lähettäjäksi voidaan määritellä esim. yrityksesi asiakaspalvelunumero tai vaikka oma matkapuhelinnumerosi. Vaihtoehtoisesti tekstiviestin lähettäjänä voidaan näyttää pelkkä teksti, esim. yrityksenne nimi. Tämän ansiosta voit valita voiko viestiisi vastata vai ei.

Integrointitoisiin järjestelmiin

OnlineMailer voidaan kätevästi liittää esim. toiminnanohjausjärjestelmiin, kun niistä halutaan lähettää tekstiviestejä. (Ulkopuolisiin järjestelmiin on tarjolla yksinkertainen Web Service –rajapinta.) Tiedustele tarkemmin omaan tilanteeseenne sopivaa ratkaisua.

Tavoita vastaanottajat silloin kuin itse haluat

Viestit voidaan lähettää vastaanottajille välittömästi tai ajastaa lähtemään myöhemmin haluttuna hetkenä. Voit tehdä viestin valmiiksi jo viikkoja aikaisemmin ja OnlineMailer huolehtii sen lähettämisestä oikealla hetkellä.

Ota yhteyttä kerromme lisää!

Kerromme mielellämme lisää palvelusta.

Jätä yhteydenottopyyntö | Tilaa palvelun koekäyttö | Lisätietoja palvelusta